.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Всичко свършва,заради хорската злоба...

И така аз не искам да натоварвам никой с разказа си,но имам нужда да споделя!Аз съм на 17 години и отскоро тръгнах с едно момче,към което наистина много бързо се привързах...но стана така,че хора от миналото ми му говорят лоши неща по мой адрес и по точно на брат му!!! Повечето от нещата не са верни.Става въпрос за група момчета,с които преди 5 години излизах.Запознах се с тях покрай 2 момичета,които тогава ми бяха много близки приятелки,но пътищата ни се разделиха отдавна.Та както и да е...тогава бях на 12 и като сяко малко момиче постъпва глупаво.Взех да излизам с тези момчета,а те постоянно ни обиждаха..Когато минех по пътя ме обиждаха без причина.Тогава един мой приятел се ядоса и преби единия и от тогава тази групичка ме мразят,а най-лошото е че са съседни блокове на моя!И така са наговорили пални глупости на брата на моя приятел,който ми казва че не им вярва но не е много убедителен,а аз съм хлътнала по него ! НЕ искам така да свършват нещата!Аз всичко му обясних както е.Кажете как да се справя.Омръзна ми да се правя на силна,а да умирам отвътре,почти останах без приятели...имам проблеми с родителите си,даже сестра ми не я вълнува кво стаа с мен.Как да се справя,как да постъпя и какво да направя?

Дали има нещо вярно в слуховете, или не, си е твоя работа.
    И все пак, адски глупаво, детинско и дребнаво е тия да се заяждат с теб, заради неща отпреди години. Някак си, не е нормално.

Колкото до гаджето - не бързай да хлътваш отведнъж, че да не паднеш от високо. Просто съвет. Ако момчето те зареже, заради приказките на банда малоумници - ами, прави си сметката каква връзка сте имали и що за човек си имала до себе си.

Проблеми в семейството всеки има, помисли дали грешката не е и в самата теб, пробвай да общуваш повече с родителите си и сестра си.

Re: Всичко свършва,заради хорската злоба...

Татяно да не си ти т'ва (съжалявам) ахахаха имам една дето така я съсипваме точно както тез момчета теб (само че ние бием който викне)... жалко за тебе наистина

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Колко еднакви теми ще пуснеш?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ако гаджето ти има доверие,няма да те скъса..Не знам все пак какво са му наговорили,но както казах - Ако има доверие между вас,няма да имате проблеми..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си