Здравейте! Това е тема която пускам от името на един мой приятел,на който искам да помогна.Той няма регистрация тук затова ме помоли да напиша написаното от него в темата.Благодаря предварително за помоща !

Здравейте! Аз съм момче на 16 години.Още от малак трябваше да ми изкарат главичката на х*я навън но ме беше страх.Сега когато съм на 16 главичката му е вътре.И е супер малак! Не надървен 3-4см,надървен 12-13 см! Мисля че зареди главичката която е вътре а не вън е толкова малак!

Другия проблем е че когато си покажа леко главичката и я докосна УЖАСНО много ме боли,целия изтръпвам,и усещането е крайно неприятно! Защо е така? Искам да си изкарам главичката навънка,и да остане така но мисля че ще боли УЖАСНО много.Сигурно няма да мога да вървя.... Как да спра,намаля тази болка...не ми се иска да ходя на лекар : ( Мастурбирам редовно,без проблеми! Когато е надървен не мога да изкарам главичката изцяло защото боли! А когато е не надървен мисля че МОГА но не съм пробвал.

До няколко месеца ще се наложи да го направя за 1 път...но как да стане с всички тези проблеми.Помогнете плс