.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Много малък кожен израстък.

От вчера нещо ме болеше под едната мишница и сега гледам,че има такъв малък израстък с телесен цвят,много е гадно,възможно ли е да се махне с нещо?
    Завистта няма почивен ден!

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    А виждала съм го по приятели и баща ми имаше също. Случва се, но ако те притеснява, че го имаш отиди на лекар и ще ти каже точно какво да правиш.
    airplanes..

Голям фен Аватара на LeDa
    Случи ми се веднъж след като си бях бръснала подмишниците.Махна се след седмица.

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Случи ми се веднъж след като си бях бръснала подмишниците.Махна се след седмица.
    Леле сериозно ли? Дано се махне,че така боли.. А други мнения?

Изглежда като тези,само че е едно,ужас,дано не се увеличи.

Голям фен Аватара на LeDa
    Едва ли ще стане чак като на снимката.При мене чак болка нямаше,но така леко щипане.

Ама изглеждаше по същият начин,така мъничко и розово нали? И как така от самосебе си,маза ли го с нещо? Кажи ми моля те

Голям фен Аватара на Ankh
    Лекар!!!

Баба ми имаше такова на лицето и още същият ден отиде на лекар да и го махнат.

Отивай на лекар,такива консултации по форумите са довели хората до тежки състояния

И махнаха ли й го?! А болезнено ли е? На мен познати ми казват,че всички имали такива,всмисъл,че често се получавало,ама аз не мога да трая искам много да се махне..

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от MelisaxGlamour
    И махнаха ли й го?! А болезнено ли е? На мен познати ми казват,че всички имали такива,всмисъл,че често се получавало,ама аз не мога да трая искам много да се махне..
    Тва не се ли води някакъв вид брадавица?! Както и да е,не съм сигурна,но до колкото знам премахването е станало за секунди. Нея я болеше цялото място,около този израстък преди да и го махнат,след това нямаше проблеми.
    Затова най-добре отивай.Може просто да ти предпишат да го мажеш с нещо.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Вид топче ли е? Ако наподобява все едно имаш топче под самата кожа е лимфен възел, който е уголемен. Отиваш при личния, прави ти преглед и ти изписва антибиотици. Лекува се и не е сериозно

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Вид топче ли е? Ако наподобява все едно имаш топче под самата кожа е лимфен възел, който е уголемен. Отиваш при личния, прави ти преглед и ти изписва антибиотици. Лекува се и не е сериозно
    Да! Съвсем мъничко е,а не би ли трябвало при дерматолог или?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Може и при дерматолог. Но при нас личният ти дава направление ако е по сериозно, може и биопсия да ти назначат, за да видят какво е
    Най - добре да посетиш лекаря

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Отивай на лекар,такива консултации по форумите са довели хората до тежки състояния
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си