.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

За днешната младеж

Здравейте.От няколко дни искам да ви споделя моето мнение и да ви питам не ви ли писна.Не ви ли писна от тези индивиди (да кажем фешъни,кифли,позьори от всякакъв вид) и същевременно от тяхните хейтъри които имат 3 пъти по-голямо самочувствие от тях и задължително трябва да си изразят великото мнение пред света. Не ме разбирайте погрешно-не искам да слагам всички под общ знаменател.

Така,ще ви дам 1 пример точно какво имам предвид.Например като видите едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде,а не кифла или вафла или кроасан там нз гримирана и топирана,за да прикрие несъществуващите си недостатъци,не мислите ли че ако примерно на вас ви хареса всички ще мислят така? Някой ще я изопачат до болка,другите ще кажат пффф ква е тъз богатата уе сигурно пак от парите на тате е взела за тея дрехи, 3ти ще кажат въх че е грозна,мале не мога да я гледам. Добре де това не ви ли изглежда като пълна завист? Не стига че момичето си поддържа външния вид ами и хора,които не я познават ще и държат сметка.Това не го възприемам.

Ето пък идва и друго заключение-че има някои момичета,които наистина си мислят че изглеждат добре,а всъщност се лъжат.Обличат се смешно и неподходящо за възрастта си,ходят на неприлични места, пушат,напиват се,стават какви ли не. Но това все пак е техен живот.Защо някой изпитват непременно нуждата да подигават и да налагат мнението си на някой такъв. Да вярно е-Импулс,Фейсбук,Аха... и на мен ми идва да се издрайфам от нечии снимки. Но не съм тръгнала да коментирам и да мразя.С риск да се повторя отново не ме разбирайте погрешно. Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене. Та наистина има такива 1 велики които всъщност отвън се докарват това онова - имам предвид точно кифлите.. а отвътре са кухи като. Е това причина ли е да и казваш селянка,дъра бъра,баси кифлата, баси силуета. Значи факта че някой се е опитал да изглежда добре и не е успял не го прави селянин. Друг въпрос е,че дори и от село да си пак това не значи че нямаш мозък или че си роден без такъв и прочие. Имам доста приятели от село приети по първо желание така че няма причина да спорим.

Та какво е вашето мнение по този въпрос? Струва ли си да съдим някого при положение ча това е техния живот? Уважавате ли хората които поддържат външния си вид? Какво ви е мнението за днешната младеж като цяло?
    “I used to believe in forever, but forever is too good to be true.”

doin' your mom!

Град
    София
    Виш малко ме обърка, но може да е, защото сега ставам..

Та какво е вашето мнение по този въпрос?
    - Всяко едно общество като кифлите, фешъните и тн. се обличат по различен начин и начина им на държание е различен, има си места където се събират и се различават много лесно..
    Струва ли си да съдим някого при положение ча това е техния живот?
    - Само господ може да съди който и да е! Ще добавя още и това " Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш. Майка Тереза "
    Уважавате ли хората които поддържат външния си вид?
    - Да, но не мислиш ли, че малко бъркаш? Това, че носиш хубави дрешки не значи, че поддържаш външния си вид.. Ами ако носи от-до Armani и е с телефон Vertu, а не е влизал да се къпе от седмица и половина и не си е прал дрехите от месец, това прави ли го, че се поддържа? НЕ! Има хора който са много по чистоплътни и са бедни, от тия който имат пари и си мислят, че с парфюма на Versacе ще скрият миризмата от гадните си мишници!
    Какво ви е мнението за днешната младеж като цяло?
    Аз трябва да се включвам към нея, защото съм още малък ( 15г ) но да ти кажа ако всички бяха еднакви живота нямаше да има смисъл, всичко щеше да е еднообразно всеки ден .. Така поне има малко деления и доста разправии, иначе са алкохола, цигарите и дрогата на тия години е просто така да кажа "гъзариика" да се покажеш пред приятелите колко си "голям" ... Пълни глупости, но всеки има правото да си чупи главата както иска .. И за заключение в последния ми отговор ще кажа това : " Повечето хора използват първите години от живота си, за да съсипят последните. Жан де ла Брюйер "
    Това е от мен!
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Град
    ...

Re: За днешната младеж

Цитирай Първоначално написано от IceCreamCutie
    Здравейте.От няколко дни искам да ви споделя моето мнение и да ви питам не ви ли писна.Не ви ли писна от тези индивиди (да кажем фешъни,кифли,позьори от всякакъв вид) и същевременно от тяхните хейтъри които имат 3 пъти по-голямо самочувствие от тях и задължително трябва да си изразят великото мнение пред света. Не ме разбирайте погрешно-не искам да слагам всички под общ знаменател.
    Чакай сега, 'ем са с по-голямо самочувствие, 'ем не ги слагаш под общ знаменател...

Така,ще ви дам 1 пример точно какво имам предвид.Например като видите едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде,а не кифла или вафла или кроасан там нз гримирана и топирана,за да прикрие несъществуващите си недостатъци,не мислите ли че ако примерно на вас ви хареса всички ще мислят така? Някой ще я изопачат до болка,другите ще кажат пффф ква е тъз богатата уе сигурно пак от парите на тате е взела за тея дрехи, 3ти ще кажат въх че е грозна,мале не мога да я гледам. Добре де това не ви ли изглежда като пълна завист? Не стига че момичето си поддържа външния вид ами и хора,които не я познават ще и държат сметка.Това не го възприемам.
    Мен много не ме интересува какво ще кажат другите, ако ме питат, ще им кажа, ако не - к'во ми пука кифла ли е, курва ли е? Еми те просто искат да избият комплексите си, не е нещо друго. Сметка, ако момичето има малко акъл, никой(освен родителите й) няма да може да й държи. Близко е до ума, че няма да ми пука за комплексарите.

Ето пък идва и друго заключение-че има някои момичета,които наистина си мислят че изглеждат добре,а всъщност се лъжат.Обличат се смешно и неподходящо за възрастта си,ходят на неприлични места, пушат,напиват се,стават какви ли не. Но това все пак е техен живот.Защо някой изпитват непременно нуждата да подигават и да налагат мнението си на някой такъв.
    Не знам защо някои изпитват нужда да коментират у интернето, обаче мога да ти кажа защо аз бих изкоментирал такъв индивид. Той според него е велик, много повече от нас, обикновените келеши, затова и ми се е случвало някой да махне с ръка и да каже: "Бе мани ги тия.". Няма как да си замълча, той ме обижда, аз ще му мълча - да го духа, изразявам мнение.

Да вярно е-Импулс,Фейсбук,Аха... и на мен ми идва да се издрайфам от нечии снимки. Но не съм тръгнала да коментирам и да мразя.С риск да се повторя отново не ме разбирайте погрешно. Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене. Та наистина има такива 1 велики които всъщност отвън се докарват това онова - имам предвид точно кифлите.. а отвътре са кухи като. Е това причина ли е да и казваш селянка,дъра бъра,баси кифлата, баси силуета. Значи факта че някой се е опитал да изглежда добре и не е успял не го прави селянин.
    Ми да, те са си селяци, не селяни - фешъните не ми заслужават уважението.

Друг въпрос е,че дори и от село да си пак това не значи че нямаш мозък или че си роден без такъв и прочие. Имам доста приятели от село приети по първо желание така че няма причина да спорим.
    Няма да спорим - фешъните са селяци, не селяни.

Та какво е вашето мнение по този въпрос? Струва ли си да съдим някого при положение ча това е техния живот? Уважавате ли хората които поддържат външния си вид? Какво ви е мнението за днешната младеж като цяло?
    Уважавам тези, които си поддържат външния вид, не кифлите и фешъните. Днешната младеж - 10% нормални и 90% пияници и курви.
    ...

Мега фен
    Град
    <3

да...добре..виж сега по-долу...хахаххааха

Ето пък идва и друго заключение-че има някои момичета,които наистина си мислят че изглеждат добре,а всъщност се лъжат.Обличат се смешно и неподходящо за възрастта си,ходят на неприлични места, пушат,напиват се,стават какви ли не. Но това все пак е техен живот.Защо някой изпитват непременно нуждата да подигават и да налагат мнението си на някой такъв. Да вярно е-Импулс,Фейсбук,Аха... и на мен ми идва да се издрайфам от нечии снимки. Но не съм тръгнала да коментирам и да мразя.С риск да се повторя отново не ме разбирайте погрешно. Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене. Та наистина има такива 1 велики които всъщност отвън се докарват това онова - имам предвид точно кифлите.. а отвътре са кухи като. Е това причина ли е да и казваш селянка,дъра бъра,баси кифлата, баси силуета. Значи факта че някой се е опитал да изглежда добре и не е успял не го прави селянин. Друг въпрос е,че дори и от село да си пак това не значи че нямаш мозък или че си роден без такъв и прочие. Имам доста приятели от село приети по първо желание така че няма причина да спорим.
    Тъй. Ти не си ли от същите хора като от първия цитат,които казваха на хубавото момиче,че е не знам си каква?

Ето,че сам стигаш до извода.

ВСЕКИ С ВКУСА СИ> За теб хубавото момиче може да е хубаво,за други да е тъпа кифла. За теб някоя смешка може да е смешка, за друг еебати яката мацка. Ти,аз и всички останали сме същите тези,които си описал в първото цитатче. И не,това не ме прави нито завистлива,нито надута,нито пък каквото искай до наречи. На мен нещо или ми харесва,или не и защо да не го кажа?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на fenasf
    Хейтърите.

Хейтърите от мъжки пол обикновено хейтват, защото никога няма да eбат момичетата, които позьорите/отворковците/фешъните eбат.
    Хейтърите от женски пол обикновено хейтват, защото никога няма да получат толкова мъжко внимание, колкото кифлите/фешънките/позьорките.

Поставям ги под общ знаменател, защото нямаме конкретен пример, който да анализираме.

А ако видя
    едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде
    , най вероятно ще си глътна езика, защото съм шибан пубер
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Хейтърите.

Хейтърите от мъжки пол обикновено хейтват, защото никога няма да eбат момичетата, които позьорите/отворковците/фешъните eбат.
    Хейтърите от женски пол обикновено хейтват, защото никога няма да получат толкова мъжко внимание, колкото кифлите/фешънките/позьорките.

Поставям ги под общ знаменател, защото нямаме конкретен пример, който да анализираме.

А ако видя
    едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде
    Да, ама нали се сещаш, че те ебат путките, а ние ебеме тях?
    Да хейтър съм, мразя тия педерасчета с коси до кръста, но като гледам още не съм срещнал тоя дето да не се е насрал, въпреки, че е до гаджето си..
    И като му кажеш БУ и гледа в земята? Ебати мъжественото.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Мен пък ме дразни държанието на някои. не казвам, че аз съм перфектна, ама ми писна от такива, които си мислят, че са голямата работа, а всъщност са до един лигльовци и пикли и дори не разбират, че без парите на мама и тати не могат да си завържат обувките... а иначе нормалните хора не ме дразнят

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    Хейтърите.

А ако видя
    това последното

doin' your mom!

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Да видим по-точно за какво поддържане товорим:
    Топиране, лакове (за коса) , гримове - Това всичкото съсипва човек.
    Топирането и лаковете (за коса) вредят супер много на косата.
    Гримовете - Вредят на лицето.
    За какво поддържане говорим? И да се гримирва по-хубаво няма да стане едно момиче, а напротив - По този начин си състарява кожата и след 20 години ще стане... да не казвам като какво.

Аз не съм хейтърка (вие изобщо знаете ли значението?), обаче ми става смешно когато видя 12-13 годишна, че има и по-малки да си е обула обувки на висок ток, да е сложила тежкия грим и айдее по дискотеките.. Или пък като направят джуката и пред огледалото с близалката и вече са станали най-големите красавици, надраснали себе си... Не ми пука кроасан ли е, кифла ли е.. това е ДЕТЕ ... Дете, което се съсипва отвсякъде ... и не .. не виня него, а родителите му.
    Всичко опира до възпитание.

Друг момент идва когато видя пак така някоя пикла лапнала цигарата и се прави на велика... Надути, ала-бала... ка моли още малко ще тръгни да ми скача на бой т`ва малкото, ама не се вижда, че е на 1 шамар живот и не е редно да се държи като първата курва още от тази ранна възраст....

Абе, възмутена съм.. супер много съм възмутена.. то това не можеш го разбра дете ли е, какво е ... Тръгнало наляво, надясно да псува като каруцар и т.н. Боже, само като се сетя какви случаи съм виждала.. Направо отврат...

"Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене." - Тук какво имаш впредвид? Че едно такова пишлеменце с 10см ток, къса поличка и тежък грим, което ходи да пуши и да се напива в заведения, които не са като за него има мозък ли? Нещо не можах да схвана мисълта ти тук...

Направо нямам думи бе хора.. То щом по на 12-13 години вече не само са правили секс, ами и деца имат... то... какво остава за по-нататък.. Не знам... Без думи оставам.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Автора ми се вижда като поредния комплексар , за тва няма да чета и до край темата.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    За какво поддържане говорим? И да се гримирва по-хубаво няма да стане едно момиче, а напротив - По този начин си състарява кожата и след 20 години ще стане... да не казвам като какво.

Аз не съм хейтърка (вие изобщо знаете ли значението?), обаче ми става смешно когато видя 12-13 годишна, че има и по-малки да си е обула обувки на висок ток, да е сложила тежкия грим и айдее по дискотеките.. Или пък като направят джуката и пред огледалото с близалката и вече са станали най-големите красавици, надраснали себе си... Не ми пука кроасан ли е, кифла ли е.. това е ДЕТЕ ... Дете, което се съсипва отвсякъде ... и не .. не виня него, а родителите му.

Друг момент идва когато видя пак така някоя пикла лапнала цигарата и се прави на велика... Надути, ала-бала... ка моли още малко ще тръгни да ми скача на бой т`ва малкото, ама не се вижда, че е на 1 шамар живот и не е редно да се държи като първата к***а още от тази ранна възраст....

Абе, възмутена съм.. супер много съм възмутена.. то това не можеш го разбра дете ли е, какво е ... Тръгнало наляво, надясно да псува като каруцар и т.н. Боже, само като се сетя какви случаи съм виждала.. Направо отврат...

"Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене." - Тук какво имаш впредвид? Че едно такова пишлеменце с 10см ток, къса поличка и тежък грим, което ходи да пуши и да се напива в заведения, които не са като за него има мозък ли? Нещо не можах да схвана мисълта ти тук...

Направо нямам думи бе хора.. То щом по на 12-13 години вече не само са правили секс, ами и деца имат... то... какво остава за по-нататък.. Не знам... Без думи оставам.
    То и аз нз какво да кажа. Ново поколение. Все едно да се заловят всички бандити на света - невъзможно. Така и тез не можеш да ги дисциплинираш поне да не се чукат от малки.

doin' your mom!

Цитирай Първоначално написано от Gamazz
    Автора ми се вижда като поредния комплексар , за тва няма да чета и до край темата.
    Мерси за мнението.

doin' your mom!

не :д

да

Та какво е вашето мнение по този въпрос?

всеки отговаря за себе си според мен ..
    решила е да бъде кифла .. ще си натопира косата и ще си сложи 1кг фон дьо тен..
    решила е да се прави на голяма ..ще пуши.. ще пие..ще мизерства...
    ии решила е да постигне нещо в живота..ще учи..ще се гриже за външния си вид..и няма да обръща внимание на хейтърите ..

лично аз не съм хейтъркаа..и ванаги съм казала на приятелка/близка/позната че е хубавка ако ми харесва ...но не обичам да плюя тези който не ми харесват

аз лично съм се стремяла да бъда по-различна от другите..и да си имам мой стил и на никого не съм подражавала

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн

.Не ви ли писна от тези индивиди (да кажем фешъни,кифли,позьори от всякакъв вид) и същевременно от тяхните хейтъри които имат 3 пъти по-голямо самочувствие от тях и задължително трябва да си изразят великото мнение пред света.

-Да, писна ми.

Така,ще ви дам 1 пример точно какво имам предвид.Например като видите едно добре облечено момиче - спретнато,с хубави дрехи, прическа,абее изобщо муцка от всякъде,а не кифла или вафла или кроасан там нз гримирана и топирана,за да прикрие несъществуващите си недостатъци,не мислите ли че ако примерно на вас ви хареса всички ще мислят така? Някой ще я изопачат до болка,другите ще кажат пффф ква е тъз богатата уе сигурно пак от парите на тате е взела за тея дрехи, 3ти ще кажат въх че е грозна,мале не мога да я гледам.

- Всеки има право на мнение.

Добре де това не ви ли изглежда като пълна завист?

- Не.

Не всичко опира до външен вид,а и до начин на мислене.

- При някои хора външния им вид влияе на начина на мислене и характера. Както ти каза тия 'кифли' и други подобни.

Имам доста приятели от село приети по първо желание така че няма причина да спорим.

- Ами да, след като по селата им надуват оценките.

- Не виждам нищо лошо да коментираш хората.

- Е много ясно. Всеки се поддържа и иска да изглежда добре, друг вече е въпроса, че половината се заблуждават за това, кое ги кара да изглеждат добре поддържани и кое като гръмнали кокошки.

Какво ви е мнението за днешната младеж като цяло?

- Тъпи са (не че не съм от тях) И все по - зле става.
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз пък съм на мнението,че всеки може да бъде какъвто си поиска.И не ми пречи,че някой е кифла,кроасан,баничка или каквото ще ;д ,ако ми харесва по характер не ми пречи,че е с обем с размерите на телевизор :Д ....

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Аз си казвам-хейтя подобни малки лекета,понеже е забавно да се тормозят полу-идиотчета.
    С приятелят ми си говорихме за разните там курвета на по 12-13-14-15.Той ми беше казал,че няма нищо против да спи с 14-15-годишни,понеже стават за един път.За повече от това-не.Те сами си го правят това-искат да са с батковци на по 20+,обаче могат да им предложат само секс.Нямат умствения багаж,за да предложат нещо друго,тоест сериозната връзка отпада.И остават за по веднъж.
    Не е нормално дете на 12 години да се размотава с къси поли до гъза.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

аз не деля хората на фешъни, кифли и пр.
    за мен не е важен външния вид, а човека
    все пак живеем в свободна страна, в която всеки сам прави своя избор
    естествено че човек ще изглежда така както се харесва и никой няма право да го критикува
    всеки има мнение, но не трябва да го налага
    въпреки че и аз не харесвам тежкия грим, имам приятелки които повярвайте ми са адски готини като характер, забавни, имаме много общи интереси
    така че не определяйте човек по външния му вид, а по качествата които притежава

Понеже няколко човека тук намекват,че не ги интересува външния вид,а е важен човека - това е така,безспорно,но аз не съм виждала момиче,което става в 4 сутринта,за да си направи косата и в края на краищата да заприлича на разплетена кошница,което да има акъл и да мисли в посока различна от външния си вид - себични и наивни кифли.С други думи понякога вида говори за човека.
    Истинското щастие се състои в това да си обичан не заради това,което си,а въпреки това,което си.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

Друг момент идва когато видя пак така някоя пикла лапнала цигарата и се прави на велика... Надути, ала-бала... ка моли още малко ще тръгни да ми скача на бой т`ва малкото, ама не се вижда, че е на 1 шамар живот и не е редно да се държи като първата к***а още от тази ранна възраст....

Много точно!
    Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.

И по-добре ли се чувстваш като го написа ? Нищо няма да се промени ако някой напише такава тема във форум..такива индивиди ги има и ще ги има винаги. На мен не ми пука особено как изглежда някой друг, това си е негов личен избор. Всеки си има собствено мнение и не е лошо да гледате повече във вашата паничка отколкот да си губите времето чудейки се откъде , как и защо са се пръкнали толкова много такива индивиди.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Честно казано, мисля че съм сляп и ням, когато стане въпрос за такива подчовешки елементи. Нито ги забелязвам, нито ги виждам.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Пловдив
    Прочетох цялата тема и всички коментари и просто не мога да разбера защо някои от вас толкова много нападат кифлити/фешаните и т.н. Съгласна съм с мнението за 12-13 годишните.Но замислете се колко са хората ,които съдят хората не по външния вид.Но каквото и да си говорим в днешно време ако нямаш прическата и хубавите дрехи ставаш повод за нападки и обиди. Освен това e много гадно когато повечето хора правят заключения, че дадено момиче е "kуха лейка" и няма никакъв умствен багаж просто защото е фешън. И аз съм от така наречените фешъни ,но това не ми пречи да уча в най-доброто училище ( не го казвам за да се самоизтъкна). Не съдете всички по външния им вид.Някои може да са такива ,каквито изглеждат ,но има и други, които не трябва да бъдат поставяни под този знаменател.

Най-много ме е яд ,че всички почват да слагат момичетата -тийнейджърки под един знаменател

P.S (postscrip) - за латиница!
    П.П (послепис) - за кирилица!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    аз такива не виждам по улиците, камо ли да ги коментирам.
    ех, късметлийка съм.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    аз такива не виждам по улиците, камо ли да ги коментирам.
    ех, късметлийка съм.
    Абе аз само като отида в мола за по 1 горещ шоколад с приятели и ги виждам навсякъде..
    Скоро пак така ходихме и след като вече си тръгвахме, минахме през тоалетната и няк`ви малки дрисли влизат и едната вика - аре извади фотоапарата и да се снимаме, ама те се бутат в същото време и в нас. Минавам аз на едната мивка и оная вади нали фотоапарата и кат' вика - "Аре помести се да се снимаме ма" - Не знам на кого точно говореше, ама реших да си изляза, защото в следващите 2-3 минути щях доста да се поизнервя така и кой знае к`во щях да ги направя.. Викам си, айде, пък дано им дойде акълЯ някога..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си