.

Виж резултатите на анкетата: Приети ли сте в Тоха.Бургас

Гласували
9. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да,

2 22,22%
  • не

7 77,78%
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Град
    Бургас

за тези които са приети в ТОХА-Бургас

хайде пишете ако сте приети в тоха във Бургас,аз също съм там приета и с каква специалност сте

Мм..Днес с изненада установих,че са ме приели . След 8-ми клас кандидатствам...Спициалнос а ще те излъжа ама маи беше нешто като готвене и напитки не помня точно името ..Беше първата специалност в списъка ... .Аз си казах сега ти сподели

Град
    Бургас
    i az sam prieta s kulinarni izdeliq i napitki no ne reshih da hodq drugade ne mi se stava gotva4 az iskah tehnolog na hranata ama neshto ne stana.......nqmalo takava paralelka

Аха ми освен Тох за слд 8 клас нз Механо Електоро не стават за момиче там ще си 1 момиче с 30 момчета XD

BTW аз съм Митко.

Малко грешно отговорих ама първоначално не разбрах какво си написала сри xD Няма и аз не видях такава специалност а, пак как са молех да не ме приемат за хлебар щото ми беше нисак Бала.Ама сичко си са нареди xD Tъи или иначе на кои му се става готвач...

Град
    Бургас
    ami az taka ili ina4e reshih da en vlizam dnes v tohaq a ti s kafqva kudrava kosa li si

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xXxGodfatherxXx
    Аха ми освен Тох за слд 8 клас нз Механо Електоро не стават за момиче там ще си 1 момиче с 30 момчета XD

BTW аз съм Митко.
    zdravei az sam yoanna
    ami te v mehano iskaha da me priemat ama tq e mujka profesiq i zatova se otkazah nqma da e mehano ili toh

Град
    Бургас
    az sashto se molih da ne sam za hlebar,cqlata da buda v brashno

мм.Кафява но не кудрава ..В механо се мн . отчаяни влизам погледнаха ми дипломата и казаха ае направо си я оставяи а пук минах с 4 xD

Ми каде мислиш да ходиш то не останаха училища xD :P

Град
    Бургас
    v petko rosen bala mi e golqm za tam ama kakvo da se pravi to drugo ne ostana

т'ва тука да не ви е чат? разменете си скайповете или използвайте ЛС.

Еххх .. и аз бях в ТОХ, но в Добрич тох-а .. много хубави годинки бяха :}
    не знам как е в Бургас, ноо .. си заслужава
    Честито на приетите

Бях в Петко Росен до сега повярваи ми не искаш да отидеш там ся повечето са цигани тия дето са останали 9 клас(не че съм расист) И учителките ще ти падне шапката една Жекова пияницата и викат ьД ама прости ти давам съвет там може да хубава специалност малък и среден бизнез ли ко беше ама ако отидеш там никои на нищо няма да те научи просто ще направиш огромна грешка..Как някои може някои да избере ПР въи

Град
    Бургас
    знаеш ли аз не гледам другите какви са турци ли незнам си какви,важното е на мен да ми хареса, там мисля да отида защото после ще продължа след 12 така че а като ида в тоха после каде ще продължа в Пловдив ли там ще ми доиде много вечее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си