- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кафяво течение
От вчера ми се появи и не знам на какво се дължи, та да рискувам ли да правя секс (изкарах цистит преди това...) ? (бях на антибиотици) Трябва да ми дойде на 14ти,сега е рано,но не знам защо го имам. Рисковано ли е да правя секс с презерватив при кафяво течение ?
Не,това даже може да е бяло течение,а някой момичета/жени имат такова,преди да им дойде ..
..
Koга преди това си изкарала цистит? И редовен ли ти е цикълът, защото може и ако ще ти идва преди цикъл да се получи нещо подобно?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Е, мога ли да правя секс ? ''Кафявото'' не е обилно,само някакви капчици с др.цвят към естествения секрет,който си имам винаги. Цистита го изкарах периода 26ти-3ти някъде..
Аз имам такова когато ще ми идва ... може цикълът ти да подрани с няколко дниПак за секс ти си решаваш, някой правят секс докато са неразположени
![]()
Кафявото течение обикновено сигнализира за някакъв вид кървене.
Много от жените прокървяват така (кафяво течение), когато са в овулация.
Моят съвет е да се въздържиш от секс и да отидеш на лекар, за да ти каже от какво точно се получава това течение.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласна съм с nikitka_ отиди на гинеколог, той/тя ще прецени най-добре какво ти има.УСПЕХ!![]()
Здравейте!
Разбира се, че е рисковано да правиш секс. Щом има течение, и то кафяво, става въпрос за кръв, а щом има кръв значи има вероятност от инфекция. Още повече, че си карала и цистит. Иди на гинеколог.![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
В кой ден от МЦ си? Може да е просто пробивно кървене.
На колко години си? Цитонамазка правила ли си? Бяло течение имаш ли? ОК пиеш ли?
Най- се дразня на подобни теми, в които, за да дочакате отговор, различен от "иди на лекар", четящият трябва да е магистър по хвърляне на карти и мятане на боб!![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!