.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Кафяво течение

От вчера ми се появи и не знам на какво се дължи, та да рискувам ли да правя секс (изкарах цистит преди това...) ? (бях на антибиотици) Трябва да ми дойде на 14ти,сега е рано,но не знам защо го имам. Рисковано ли е да правя секс с презерватив при кафяво течение ?

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не,това даже може да е бяло течение,а някой момичета/жени имат такова,преди да им дойде ..

Град
    Maina Town
    Koга преди това си изкарала цистит? И редовен ли ти е цикълът, защото може и ако ще ти идва преди цикъл да се получи нещо подобно?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Повече от фен
    Е, мога ли да правя секс ? ''Кафявото'' не е обилно,само някакви капчици с др.цвят към естествения секрет,който си имам винаги. Цистита го изкарах периода 26ти-3ти някъде..

Аз имам такова когато ще ми идва ... може цикълът ти да подрани с няколко дни Пак за секс ти си решаваш, някой правят секс докато са неразположени

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кафявото течение обикновено сигнализира за някакъв вид кървене.

Много от жените прокървяват така (кафяво течение), когато са в овулация.
    Моят съвет е да се въздържиш от секс и да отидеш на лекар, за да ти каже от какво точно се получава това течение.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    --------------------------
    Съгласна съм с nikitka_ отиди на гинеколог, той/тя ще прецени най-добре какво ти има.УСПЕХ!
    Здравейте!

Разбира се, че е рисковано да правиш секс. Щом има течение, и то кафяво, става въпрос за кръв, а щом има кръв значи има вероятност от инфекция. Още повече, че си карала и цистит. Иди на гинеколог.
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    В кой ден от МЦ си? Може да е просто пробивно кървене.
    На колко години си? Цитонамазка правила ли си? Бяло течение имаш ли? ОК пиеш ли?
    Най- се дразня на подобни теми, в които, за да дочакате отговор, различен от "иди на лекар", четящият трябва да е магистър по хвърляне на карти и мятане на боб!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    kalpazanka, ако трЕбва да пишем такава магистратура. Нали имаше някаква академия за паранормални явления...Имам кафяво зацапване 1-2 дни преди да ми дойде.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си