.

Виж резултатите на анкетата: Гледате ли сериали?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

45 68,18%
  • Не

21 31,82%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Hybrid View

Гледам: 1001 нощи, Ветровете на любовта и Мечтатели.
    Има и други, които рядко гледам - някои филми по Фокс Лайф и Дисни (без значение, че по Дисни са все детски).
    Нямам нищо простив от турските филми или други сапунки. Важен е за мен сюжета. Съгласна съм с kalpazanka до реда за Хаус - аз обожавам Хаус. Но пък аз гледам тези сериали, защото в повечето случаи няма какво да правя. Ако си намеря занимание бих пропуснала 1001 нощи и Ветровете на любовта без да съжалявам, защото има неща в тези филми, които доста ме дразнят. Само Мечтатели ме грабва малко повечко.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Гледам, но не тея турските, испанските, латиноамериканските.. TOO MUCH DRAMA!

Турски сериали не гледам.Според мен те са еднакви просто са с различни имена.За други сериали като Малкъм,Войната в къщи,Женени с деца,Изгубени и др става тях ги гледам и са ми доста забавни

Да гледам сериали, но не и тия турските или сапунките. Предпочитам сериали от вида Свръхестествено, Експериментът, Еврика.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами гледам по Тв - Отчаяни Съпруги, От Местопрестъплението и тн. Иначе някои си ги тегля. Иначе си тегля тези, които искам. Турски не гледам, не мога да ги понасям. ;Д

турски сериали мразя,преди гледах много латиноамерикански,но вече не.
    кефят ме такива като бягство от затвора,трий хил,дневниците на вампира...

Сапунки не гледам.Засичал съм някои от турските сериали и бих казал че са милион пъти по добри от колумбийските.
    Сериали гледам,но от друго естество-бягство от затвора,герои,Тree Hill...

Ами,да гледам ''Листопад'' , ''Двама Завинаги'' свърши вече де , ''Мечтатели'' ..понякога и ''Гибелна Красота'' :P Харесват ми ..драма

Най-хубавият сериал , който съм гледала е "Листопад". Страшно емоционален , истински , морален. Няма нищо престорено , нищо прекалено. Сериалът е толкова земен и реален, разказва за отношенията в едно семейство и това е главната тема. Не е като във всеки останал сериал , където главната тема е Любовта (не че има нещо лошо де). Другите турски сериали изобщо не ми харесват . Пълна боза са. Но "Листопад" е печелил и награди и е събрал най-много зрителски инетерес спрямо другите турски сериали. Много е тъпо да обсъждате и обиждате нещо, което даже не сте гледали. Всеки си има мнение де и то различно , но точно този сериал не е някакъв кифленски и просташки..

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да , гледам. Но .., за да отбия време.
    "Листопад" например е много добър и поучителен сериал. В повечето сериали има замисъл , някакво послание към всички нас. И "Листопад" е точно такъв сериал. Гледам го , когато имам възможност.
    От няколко дена гледам и "Мечтатели" , интереснен е , лек , забавен , развлекателен , ненатоварващ.
    И други сериали гледам.
    Харесвам и Доктор Хаус , Анатомията на Грей , Кварталът на богатите , От местопрестъплението Маями и други. Но те не са нито сапунки , нито сериали ..
    Понякога гледам и Магьосниците от Уевърли Плейс , Лудориите на Зак и Коди и някое друго детско.

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    гледам само Supernatural и The Vampire Diaries... от тоя сорт,по турските сериали не си падам ...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Sex and the city! за мене разбива топа отвсякъде.
    Иначе и Хаус, анатомията на Грей, От местопрестъплението, Закон и ред...

Не.Аз не си падам по сапунки.Предпочитам тийн сериали.

Повече от фен Аватара на Forester
    Не, не обичам да гледам такива сериали, но обожавам Анатомията на Грей.

Град
    Bulgaria
    Гледам си ги всичките, Листопад,Перла,Незабравима ,Непокорно сърце,Завинаги твоя,Под Липата,Мечтатели,Стъклен дом ..

ХМММ гледам сериали, когато е супер скука, компа е зает и няма нищо интересно по другите канали!
    The art of simplicity is a puzzle of complexity.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си