- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За сериалите и мнението ви за тях.
Гледам: 1001 нощи, Ветровете на любовта и Мечтатели.
Има и други, които рядко гледам - някои филми по Фокс Лайф и Дисни (без значение, че по Дисни са все детски).
Нямам нищо простив от турските филми или други сапунки. Важен е за мен сюжета. Съгласна съм с kalpazanka до реда за Хаус - аз обожавам Хаус. Но пък аз гледам тези сериали, защото в повечето случаи няма какво да правя. Ако си намеря занимание бих пропуснала 1001 нощи и Ветровете на любовта без да съжалявам, защото има неща в тези филми, които доста ме дразнят. Само Мечтатели ме грабва малко повечко.
Гледам, но не тея турските, испанските, латиноамериканските.. TOO MUCH DRAMA!![]()
Турски сериали не гледам.Според мен те са еднакви просто са с различни имена.За други сериали като Малкъм,Войната в къщи,Женени с деца,Изгубени и др става тях ги гледам и са ми доста забавни![]()
![]()
![]()
Да гледам сериали, но не и тия турските или сапунките. Предпочитам сериали от вида Свръхестествено, Експериментът, Еврика.
Ами гледам по Тв - Отчаяни Съпруги, От Местопрестъплението и тн. Иначе някои си ги тегля. Иначе си тегля тези, които искам. Турски не гледам, не мога да ги понасям. ;Д
турски сериали мразя,преди гледах много латиноамерикански,но вече не.
кефят ме такива като бягство от затвора,трий хил,дневниците на вампира...
Сапунки не гледам.Засичал съм някои от турските сериали и бих казал че са милион пъти по добри от колумбийските.
Сериали гледам,но от друго естество-бягство от затвора,герои,Тree Hill...
Ами,да гледам ''Листопад'' , ''Двама Завинаги'' свърши вече де , ''Мечтатели'' ..понякога и ''Гибелна Красота'' :P Харесват ми ..драма
Най-хубавият сериал , който съм гледала е "Листопад". Страшно емоционален , истински , морален. Няма нищо престорено , нищо прекалено. Сериалът е толкова земен и реален, разказва за отношенията в едно семейство и това е главната тема. Не е като във всеки останал сериал , където главната тема е Любовта (не че има нещо лошо де). Другите турски сериали изобщо не ми харесват . Пълна боза са. Но "Листопад" е печелил и награди и е събрал най-много зрителски инетерес спрямо другите турски сериали. Много е тъпо да обсъждате и обиждате нещо, което даже не сте гледали. Всеки си има мнение де и то различно , но точно този сериал не е някакъв кифленски и просташки..
Да , гледам. Но .., за да отбия време.
"Листопад" например е много добър и поучителен сериал. В повечето сериали има замисъл , някакво послание към всички нас. И "Листопад" е точно такъв сериал. Гледам го , когато имам възможност.
От няколко дена гледам и "Мечтатели" , интереснен е , лек , забавен , развлекателен , ненатоварващ.
И други сериали гледам.
Харесвам и Доктор Хаус , Анатомията на Грей , Кварталът на богатите , От местопрестъплението Маями и други. Но те не са нито сапунки , нито сериали ..
Понякога гледам и Магьосниците от Уевърли Плейс , Лудориите на Зак и Коди и някое друго детско.![]()
гледам само Supernatural и The Vampire Diaries... от тоя сорт,по турските сериали не си падам ...![]()
![]()
Sex and the city! за мене разбива топа отвсякъде.
Иначе и Хаус, анатомията на Грей, От местопрестъплението, Закон и ред...
Не.Аз не си падам по сапунки.Предпочитам тийн сериали.
Не, не обичам да гледам такива сериали, но обожавам Анатомията на Грей.
Гледам си ги всичките, Листопад,Перла,Незабравима ,Непокорно сърце,Завинаги твоя,Под Липата,Мечтатели,Стъклен дом ..![]()
ХМММ гледам сериали, когато е супер скука, компа е зает и няма нищо интересно по другите канали!![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.