.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Maina Town
    Че аз откъде да знам ти къв си?
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Ще си помисля,че си прост селянин и ще се смея на твой гръб Бог знае колко време....
    А аз щи дойда в гръб тогава(ако си жена) щи го ръгна и щ изправя кривото гърло
    Хаха малко трудно отзад да ми изправиш гърлото,не вярвам да ти толкова голям...Но щом толкова искаш може да се жертвам за каузата
    Абе нямам нищо против(да помогна на учените)
    Нали изаше да видиш кво е болка ай ела да ми седнеш в скута де да не би да се отказа значи те е страх че ще те разпоря
    Много добре не се ли усещаш колко тъпо звучиш?Отпрявяш сексуални закани на някакво момиче от някакъв форум хах...Ето затова ще си помисля,че си турбо селянин и простак
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Ще си помисля,че си прост селянин и ще се смея на твой гръб Бог знае колко време....
    А аз щи дойда в гръб тогава(ако си жена) щи го ръгна и щ изправя кривото гърло
    Хаха малко трудно отзад да ми изправиш гърлото,не вярвам да ти толкова голям...Но щом толкова искаш може да се жертвам за каузата
    Абе нямам нищо против(да помогна на учените)
    Нали изаше да видиш кво е болка ай ела да ми седнеш в скута де да не би да се отказа значи те е страх че ще те разпоря
    Много добре не се ли усещаш колко тъпо звучиш?Отпрявяш сексуални закани на някакво момиче от някакъв форум хах...Ето затова ще си помисля,че си турбо селянин и простак
    А аз си мисля че си рурбо уникално проста щото се бъзикам ма ти като си умна като галош аз не съм виновен

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    @Sokol02 - Гледайки отговорите ти в темите разбирам, че си някой загореляк и момиче не иска да излезне с теб. Не знам на колко си, но момиче няма да ти върже така поне като ти гледам акъла. Ако на момиче се обясняваш (Аз съм ебати пича или ела да седнеш на него и ще усетиш болка) ще те напсува и ще избяга възможно най-бързо. Поздрави, Алекс и се замисли.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Град
    In the middle of Nowhere
    sokol02 просто не искам да ти слушам отчаяните опити да ме обидиш(или и аз не знам какво целиш) приятна вечер
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от Alex3nd
    @Sokol02 - Гледайки отговорите ти в темите разбирам, че си някой загореляк и момиче не иска да излезне с теб. Не знам на колко си, но момиче няма да ти върже така поне като ти гледам акъла. Ако на момиче се обясняваш (Аз съм ебати пича или ела да седнеш на него и ще усетиш болка) ще те напсува и ще избяга възможно най-бързо. Поздрави, Алекс и се замисли.
    Но долколкото знаем надявам да знаеш че сме във форум брато и тука има разлика със реланият свят например ми виж отговорите във темата любов коренно различно е аз тази тема за секс я приемам като забаван но иначе пиша стихове и рисувам(като хоби нали се сещаш) за това без да знаеш какъв човек съм нямаш право да ме съдиш

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Сам си го каза, това е форум. Ще изказвам мнението си нали знаеш, че какъвто си и в интернет такъв си и навън. Това със стиховете, какво беше хвалба ли? Щом не приемаш секса на сериозно ще си останеш на сухо за доооста време и не пиши простотии в този раздел, а си пиши в любов.
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Сам си го каза, това е форум. Ще изказвам мнението си нали знаеш, че какъвто си и в интернет такъв си и навън. Това със стиховете, какво беше хвалба ли? Щом не приемаш секса на сериозно ще си останеш на сухо за доооста време и не пиши простотии в този раздел, а си пиши в любов.
    Офф нали знеш някои в интернет са 15 годишни момичета а в реалност са 0 годишни педофили за тва ти откъде ме познаваш просто изкам да изръся от време на време някоя глупост...

Офф нали знеш някои в интернет са 15 годишни момичета а в реалност са 0 годишни педофили за тва ти откъде ме познаваш просто изкам да изръся от време на време някоя глупост...И аз си имам гадже... и никога не съм бил на сухо

Голям фен Аватара на Tedchy
    Имаше една пародия на Титаник,където момичето каза:
    "-Тоя простак го е надъвил,баси простака?!"

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Нещо не ми харесва темата, а най-вече не ми харесва отношението на автора. Затова слагам ключ на темата.
    Ако автора има толкова акъл колкото изглежда скоро няма да има работа за неговия мъжки полов орган.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си