- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мацките!!! Аз и моят к*р на басейн част 2
Че аз откъде да знам ти къв си?![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Много добре не се ли усещаш колко тъпо звучиш?Отпрявяш сексуални закани на някакво момиче от някакъв форум хах...Ето затова ще си помисля,че си турбо селянин и простакПървоначално написано от sokol02
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
А аз си мисля че си рурбо уникално проста щото се бъзикам ма ти като си умна като галош аз не съм виновенПървоначално написано от nefchi_bs
@Sokol02 - Гледайки отговорите ти в темите разбирам, че си някой загореляк и момиче не иска да излезне с теб. Не знам на колко си, но момиче няма да ти върже така поне като ти гледам акъла. Ако на момиче се обясняваш (Аз съм ебати пича или ела да седнеш на него и ще усетиш болка) ще те напсува и ще избяга възможно най-бързо. Поздрави, Алекс и се замисли.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
sokol02 просто не искам да ти слушам отчаяните опити да ме обидиш(или и аз не знам какво целиш) приятна вечер![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Но долколкото знаем надявам да знаеш че сме във форум брато и тука има разлика със реланият свят например ми виж отговорите във темата любов коренно различно е аз тази тема за секс я приемам като забаван но иначе пиша стихове и рисувам(като хоби нали се сещаш) за това без да знаеш какъв човек съм нямаш право да ме съдишПървоначално написано от Alex3nd
Сам си го каза, това е форум. Ще изказвам мнението си нали знаеш, че какъвто си и в интернет такъв си и навън. Това със стиховете, какво беше хвалба ли? Щом не приемаш секса на сериозно ще си останеш на сухо за доооста времеи не пиши простотии в този раздел, а си пиши в любов.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Офф нали знеш някои в интернет са 15 годишни момичета а в реалност са 0 годишни педофили за тва ти откъде ме познаваш просто изкам да изръся от време на време някоя глупост...Първоначално написано от Alex3nd
Офф нали знеш някои в интернет са 15 годишни момичета а в реалност са 0 годишни педофили за тва ти откъде ме познаваш просто изкам да изръся от време на време някоя глупост...И аз си имам гадже... и никога не съм бил на сухоПървоначално написано от Alex3nd
![]()
Нещо не ми харесва темата, а най-вече не ми харесва отношението на автора. Затова слагам ключ на темата.
Ако автора има толкова акъл колкото изглежда скоро няма да има работа за неговия мъжки полов орган.