- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усеща ли се когато
Защо тази тема ми бие на тъпа ебавка породена от прекаленото свободно време през лятнаа ваканция![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не разбирам защо алкохола задължително се пие само за да си готин ??Не ви разбирам мисленето просто . Бях на море с приятели вечерта събиране някъде 2 менти и вече съм нокут . Като си на море ти е весело , иска ти се да се забавляваш . Бахти точно на вас ли трябва да ги обеснявам тия неща . Не е свършил в мен ! Опасявам се че може и да се е поизпуснал малко .
Как познах че на 12 ще ставаш мама незнам (мисля че съм баба ванга 2)Първоначално написано от sokol02
Детето ще вика мамаа ти млъкни ма тря си напиша доашното по математика то ще ика да го издоиш ти ще му кажеш ай стиг бе нали знайш че сам кат дъска и не мога![]()
Авторката ако е на 16 аз съм трамвай номер 5![]()
Ами ако няма да си мама демек нещеш да си дано не е късно за аборт....щото само тва остана...по-скъпо ама бъди спокойна по-добре тва отколото с тоя акъл да станеш майка...тва имам да кажа аз така бих направил аз най-вероятно.
Направо да пита гаджето така (ЕСТ. с Пиянски тон ест) : "Аве брато сеш ли се кога се напихме (хлъц) и се кезихме кат невидели (хлъц) сети ли се добре а тогава сеш ли се дали свърши в мене или у устата ми"Първоначално написано от Anarchya2
Отговор:"аве ти не беше ли евствена маа"
А и последно фани се регни в бгмама и си изтрий регистрацията тука