.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на miShle
    Защо тази тема ми бие на тъпа ебавка породена от прекаленото свободно време през лятнаа ваканция
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Не разбирам защо алкохола задължително се пие само за да си готин ?? Не ви разбирам мисленето просто . Бях на море с приятели вечерта събиране някъде 2 менти и вече съм нокут . Като си на море ти е весело , иска ти се да се забавляваш . Бахти точно на вас ли трябва да ги обеснявам тия неща . Не е свършил в мен ! Опасявам се че може и да се е поизпуснал малко .

Цитирай Първоначално написано от sokol02
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    значи не са добре нещата
    Що бе моето момиче ти си му позволила той... да в теб..??? лилиии загази яко на 12 ще ставаш мама
    Как познах че на 12 ще ставаш мама незнам (мисля че съм баба ванга 2)
    Детето ще вика мамаа ти млъкни ма тря си напиша доашното по математика то ще ика да го издоиш ти ще му кажеш ай стиг бе нали знайш че сам кат дъска и не мога

Авторката ако е на 16 аз съм трамвай номер 5

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Ами ако няма да си мама демек нещеш да си дано не е късно за аборт....щото само тва остана...по-скъпо ама бъди спокойна по-добре тва отколото с тоя акъл да станеш майка...тва имам да кажа аз така бих направил аз най-вероятно.

Цитирай Първоначално написано от Anarchya2
    Ами ако няма да си мама демек нещеш да си дано не е късно за аборт....щото само тва остана...по-скъпо ама бъди спокойна по-добре тва отколото с тоя акъл да станеш майка...тва имам да кажа аз така бих направил аз най-вероятно.
    Направо да пита гаджето така (ЕСТ. с Пиянски тон ест) : "Аве брато сеш ли се кога се напихме (хлъц) и се кезихме кат невидели (хлъц) сети ли се добре а тогава сеш ли се дали свърши в мене или у устата ми"
    Отговор:"аве ти не беше ли евствена маа"
    А и последно фани се регни в бгмама и си изтрий регистрацията тука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си