.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    курабийки, кексове, баклава, баница, торти, рула, пържени, пекани, варени картофи, пържени тиквички, огретен, салата, манджа с патладжан-не знам точно как се казва, яйца-пържени, варени, пържени филий, палачинки, мусака, бюрек и др.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    всякакви видове десерти,кексове и питки,леща,салати,яйца,лаза ня съм правила само един път,спагети,макарони,омлет ,тиквички и др. ама ся не се сещам

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ами, не знам, хаха, мисля, че ме бива.
    Най-голямата гордост ми е мусаката. Мога да си правя разни супички, сладкиши и кексове най-различни. И... абе, общо взето доста неща мога. Трябва само да се науча да правя и едно люто шкембе, тогава ще се самопризная.

Мега фен Аватара на December
    Хах аз още се уча
    Много добри сандвичи мога да правя На скарата съм правила сякакви странни комбинации.Примерно гъби,маруля,някакъв салам,сирене от това за сандвичите,лук и всичко което ми дойде на ума Поне на мене ми харесват За по сериозни неща като мусака,супи и т.н. не съм правила опити.Обаче съм готвила картофена манджа,лапат(едно такова черно-зелено ;д) и гювеч.За друго сякаш не се сещам...

Какво е това - http://prikachi.com/images/815/2305815j.jpg .Как се казват де...виждаам,че са някакви курабийки.Как се приготвят?Много добре изглеждат
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    На стадиона за бягане.
    ^ Cookies ?!
    Running is my drug and I am overdosed ..

аа обожавам cookies
    но не мога да ги направя
    опитах се един път и нищо не стана

и аз не мога да готвя
    мога да правя само картофи (пържени, варени), яйца(варени, пържени, на очи, омлет), макарони, баница, пица, пърленка
    май е това
    обръщам палачинки във въздуха, но не винаги опитите ми са успешни

Е как да ги напрая тея cookies
    Искам да ги направя като на картинката <3
    Искам да имат такива парченце шоколад и да са така не кръгли,ами...като на картинката
    За тея нали трябва брашно
    Може ли рецепта да дадете
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

anonymous708973
    Guest
    Ами... аз мога да правя страшен омлет, разни сандвичи и принцеси, да сваря макарони, пататник, пълнени гъбки, на теория - баница.
    От сладкишите мога мъфини - и сладки, и солени.

А може ли някой да ми даде рецепта за мусака? С точните количества, за колко хора стига и прочее? С картофки и кайма?

Момичета, викам това да ни стане готварската тема със съвети

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

Момичета, викам това да ни стане готварската тема със съвети
    м да хубаво ще бъде
    кажете за курабийките де
    много искам да направя <33
    утре ще ми е готварски ден.Искам да пробвам разни неща
    Мисля да сложа банани на скарата да видя как ще им се промени вкуса

И аз мисля да се пробвам с тая мусака.Всички казват,че ги бива,значи не е чак толкова трудна
    И за курабийките,моля ;д

Град
    ™Bitch Town
    Аз каквото и да сготвя,никога не мога да го ям!

Град
    София
    Амии обужавам да готвя и почти всичко ми става екстра

Цитирай Първоначално написано от December
    Е как да ги напрая тея cookies
    Искам да ги направя като на картинката <3
    Искам да имат такива парченце шоколад и да са така не кръгли,ами...като на картинката
    За тея нали трябва брашно
    Може ли рецепта да дадете
    ами много неща имаше
    овесени ядки, стафиди, шоколад...
    утре ще потърся тетрадката, в която съм записала рецептата

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Май 'най-сложното' е паниран кашкавал. Честно казано аз не съм се и опитвала да правя нещо кой знае какво,така че..

единственото,което сама си правя са : сандвичи,салатка,чат-пат варени яйца,готови спагети (от онези дето само им льопваш пликчетата във топла водица)и прегорели принцеси Общо взето двете леви ръце брааат
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

А може ли някой да ми даде рецепта за мусака? С точните количества, за колко хора стига и прочее? С картофки и кайма?
    проста работа.. огромна тава,2 кг картофи,1 кг кайма,2 големи глави лук.. нататък знаеш,стига за 8 големи порции респективно 16 малки ; )
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз готвя само това, което се консумира и обича в къщи. Това са пица, спагети, крем карамел,шкембе чорба(само гаджето я яде), паржоли, скара, пържени картофки,салатка и отделно всеки ден правя много шейкове най-различни. Друго освен това не готвя, понеже гажето само това яде или е просто нещо супер обичайното или сухоежбено.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    едно от хобитата ми е готвене
    баба ми е сладкарка и от там почна всичко , тя ме гледаше като малка ии аз се научих на толкова много сладкиши и тестени неща...
    после ми връчи готварската си книга която беше събирала много години тоест преписа ми я . И така
    обичам да готвя , обичам да експериментирам обичам да си представям ароматите подправките есенциите и да се получава
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Преди време бях почнала да се уча да готвя и ми беше супер интересно. Сега няма за кого да го правя и се отказах. Иначе мога домати с ориз, мусака, спагети (мисля, че винаги стават най-добре), картофи на фурна (естествено и пържени, пюре), бъркани яйца, омлет, пица, това се сещам сега.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Senior Member Повече от фен Аватара на digitalgirl93
    Град
    well, somewhere far away from here
    Бройте ме и мен в отбора на НЕможещите да готвят. Само спагети мога да правя, друго нищо. Сестра ми, която е по - малка може да готви, а аз само стоя и я зяпам с отворена уста.

I’m a twit, degenerate young rebel
    and I’m proud of it..

Цитирай Първоначално написано от SummerDream
    Не си единствена ..аз като се замисля мога да правя супер малко неща, и то най-разпространените-пържени яйца, спагети, пържени картофки..пица, салата \:
    + 1 .. Добре че е мама иначе да съм умряла досега ;дд
    Неприлично Щастлива .. : )

Не си единствена .. аз АБСОЛЮТНО нищо не мога ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Абсолютно всичко мога да готвя ( смисъл за НЕ професионалист) !
    За скарата и салатите го дължа на баща ми ! За тестените,сладките изделия и българските домашни рецепти на баба ми ! За интернационалната кухня го дължа на гаджето на майка ми !

Всички които са пробвали моите неща са се удивили че мога да готвя
    Иначе съм на скромните 19-години ! Предимно съм готвил за роднините и тяхните гости .. Преди време мислех за ставам професионалист обаче се отказах ! Готвя рядко ,но обичам да изпипвам нещата ! Хайде стига толкова че вече сигурно ви отекчавам ....
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    мусака
    спагети
    едно такова пилешко със синьо сирене
    сигурно и др.неща, но не са особено вкусни
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на Callisto
    А само забравих да добавя. Първият път, когато правих пържени картофи те си станаха супер, но забравих тигана с олиото на включения котлон и ние с гаджето отидохме да си гледаме един филм на дивана и да ядем и по едно време се усети някаква вълна, обръщам се назад към барплота и гледам 2 метра отгън излизат от тигана. Естествено като първия идиот се изцепих "Йеее фламбе!" Ние като истински умници решихме да подхраним огъня с вода или по точно основно кислород. (H2О) Стана огън до тавана, ама гаджето го загаси в мивката и от тогава пържени картофи само във фритюрник.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Аз мога сравнително малко неща .. картофи, яйца на очи, д/г пиле с ориз сандвичи, щопска салата .. и руска салата .. готвенето ми не се отдава
    *сън*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си