.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 109
    Град
    На стадиона за бягане.

Какво правите най-добре в кухнята и само аз ли съм ..?!

.. толкова лява, че от всяко нещо, което се опитам да приготвя или повръщам или получавам диарея ..
    Аз съм способна само на сандвичи, варени и пържени яйца, да сваря макарони/спагети, да нарежа салата и да сваря картофи, боб .. Ужас .. Другите като ги слушам мусаки, огретени, лазани .. Аз ако достигна това ниво някога ..
    А вие какво готвите най-добре?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Боб, леща , мусака... Баница, кекс.. Яйца (то тва всеки го може).. и инетерсното е че преди готвих доста повече в сравнение със сега..

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Хъхъ,страшен готвач съм
    Най обичам да правя яйца по флорентински и италианска кухня.. майстор съм на палачинки и всичко,което изисква много внимание
    Вчера правих сладко от касис

Авторката я видях на водната война. (само да вметна :Д )
    Иначе,да знам,като 'баба' съм.. :Д
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Боб, леща, баница, мусака, картофи (печени на фурна, пържени етц.) , паржоли, кюфтета (домашни), омлет, бъркани яйца, яйца на очи с доматен сос (викам му черпак ), кекс, сладки, бисквитена торта, кремчета, сладолед, таратор, салати, печени тиквички с кисело мляко, пюре от картофи, супа топчета, зеленчукова супа етц...
    Да не забравя и палачинките.. !

Много неща мога да правя. - не ми се изреждат, пък и не се сещам сега за всички....

Щом имам книга с рецепти под ръка - всичко мога да направя.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

I ♥ machoka Супер фен
    салата

Мега фен Аватара на mynichka
    Най- добра съм в мусаката но иначе мога да прявя доста неща вече - леща, спагети, мекици, яйца (във всичките им видове), картофено пюре, лазаня, торти, сладкиши
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    [На Метри От Земята]
    смея да твардя, че горвя доста добре
    обичам да правя лазаня, няколко сладкиша и салата
    Просто аз

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мусака,торта,салати,яйца,ме кици,леща,картофино пюре,картофена крем супа,ориз на фурна,гювеч с картофи и ориз,и пиле с ориз,макарони.
    за сега тва мога,сега се уча от майка ми да м енаучи на още неща,ама тя няма време щото е готвач в заведение и не и се занимава с манджи да ме учи.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Аз готвя много вкусно Само да не забравя и да изгоря там квото правя и става перфектно

Супер фен Аватара на girl91
    DarkKisss, и аз не мога да готвя, не съм и пробвала. Сестра ми само като е тук и готви и помагам, но аз да се захвана да сготвя ... такова нещо не се е случвало.

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Много обичам да готвя, но не винаги ми остава време. Правя баници, кекс, пълнени чушки, палачинки, торти, мусака, яйца, шницели... Още със супите не мога да се оправя, но ще свикна.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми и аз не мога мн неща...вече се специализирах в баницата, кекса и палачинките Доволна съм, можеше и по-зле да бъде Освен тях мога и още два сладкиша....но иначе ястия, манджи и т.н. не мога Все се каня да гледам мама как готви нещо да се понауча малко За сега се ограничавам на баница и сладкиши....общо взето, неща подходящи за закуска....
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    И аз не съм много добра в кухнята! Мога да правя сандвичи, салата (най-различна), пържени картофи, принцеси (онея филийки), различни десерти мога да правя...баница също, бутерки, спагети...Абе аз бих могла да наготвя всичко, само да имам рецептата и да е написано кое как да се нареже, наготви, запържи и така нататък!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Не си единствена ..аз като се замисля мога да правя супер малко неща, и то най-разпространените-пържени яйца, спагети, пържени картофки..пица, салата \:
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пържени филии,мекици,баклава,палач нки (с обръщане ;д) , brownies,кекс,яйца,мусака,баниц а,салати,сандвичи,супи,всич ко на фритюрник,спагети болонезе и карбонара,сосове,картофи ,торти,зелеви сърми,,картофено пюре ,картофен огретен (любимото ми <3 ),

само за това се сещам :/

а авторке,не се притеснявай,моите първи няколко опита да нагорещя олио и да изпържа яйце бяха доста неуспешни (около 1 бутилка отиде ) така че...пробвай се ии така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Благодарение на мама и баба се научих да готвя много неща, и стават доста вкусни.
    Мусака, боб, леща, всякакви супи, ориз ииии още други неща.
    Винаги ще съм им благодарна, защото ако не бяха те и до днес нямаше да мога да правя нищоо
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Повече от фен Аватара на pinkflower
    Град
    София
    Аз не че готвя много де,ама супите досега нещо не мога да се справя с тях. Имам чуството,че ще станат пълен буламач. Затова само боб съм готвила до сега.
    Иначе тия на фурна дето са са доста лесни,пъхаш всичко в тавата и печеш.
    Майка ми много ми харесва омлетите,казва винаги,че много вкусни били
    Общо взето като готвя нещо с желание го правя :P

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

+1 , но мене ме е гнус от умрели риби,пилета и т.н. и следователно не готвя месо.
    Nobody keeps a secret...

Град
    София
    леща, боб, варени и пържени яйца, яйца на очи ии моето най-вкусно произведение - баница с банан
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Ами много неща са, но най-много обичам да правя мусака и тулумбички.Страхотни стават

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Почти нищо не мога да готвя,просто до сега не ми се е отдавала възможност да се изявя,а и все нямаха време да ме научат.
    Иначе си измислям някакви неща,които се получават добре.
    Мога да права супер вкусни спагети и пици.
    Със салатите съм много зле. Никога не мога да ги овкуся като хората,затова карам друг да ми ги прави.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

[quote="LavAzza"]
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0

+1 само,че аз я ползвам само за необходимите продукти,от там насетне сама си ги правя.

Голям фен
    обичам да експериментирам и се получава доста добре. днес например правих едни канелени курабийки с овесени ядки и станаха много хубави. най-много ми се отдават салатите, картофено пюре, сандвичи, някои сладкиши, кремове...общо взето доста неща. предпочитам да съм сама в кухнята, не обичам някой да ми се пречка.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Аз също не мога да готвя. Мога да правя само основните неща и най-лесните. Наскоро реших, че трябва да се науча да правя някакъв десерт и естествено най-лесния - крем карамел. Успешен опит беше и после го правих още веднъж, оказа се, че не било късмета на новака. Понякога обаче уж правя нещата както ги пише, пък не ми се получава, така както трябва, не ми ли се отдава или съм неорганизирана достатъчно не знам, но така се случва често. Добре, че мъжо е по-оправен в тази част и винаги успява да ме спаси от провал.

Град
    На стадиона за бягане.
    Мед на душата ми стана като разбрах, че има и други като мен
    абе да ви кажа не ми се и иска много много да се пробвам, че заминават продуктите ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си