- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли любов без секс ????
One Boy, никакъв феномен не е станал, нито нещо травмиращо.Не ставаше дума за такива неща(слава Богу).
Чисто и просто не си попаднал в такава среда от хора, за да видиш и чуеш за такива ''феноменални'' истории. Това е цялата работа.
Punisherrr искам само да питам ако на твоя бойфренд не му става патката колко време ще си с него докато се сетиш че нещо ти липсва
Щом момичето "много обича момчето" защо да не му направи кефа? А да следва своите изкривени морални принципи, на въздаржание и тем подобни гупости... И през това време момчето да се измъчва с чикии... Защо трябва да се прави секс когато иска момичето а не когато иска момчето? Според мен трябва да има разбирателство и да се вземе средно решение примерно момичето иска да след 2 месеца, момчето иска веднага => правят го след 1 месец и така и 2та ще са донякъде одовлетворени![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Има. Имам връзка от 2 години и половина и за пръв път правихме секс преди 1 месец, така че.. И не че аз не исках просто така се стекоха обстоятелствата.![]()
Тоя пример никак не е удачен за сравнение с това, което аз се опитах да обясня. Така, че няма как да отговоря на тоя глупав въпрос.Първоначално написано от OneBoy
Това на някой да НЕ МУ става и това някой да НЕ ЖЕЛАЕ все още да прави секс са доста различни неща.
+ това вече се опитах да намекна, че при мен и моя бойфренд няма такива неща като ''докато се сетиш, че нещо липсва''. Тоест всичко, засягащо нашите отношение се споделя и за това пак казвам, че въпроса ти ми се вижда супер глупав. Но ако много държиш на отговор : Ако в някъв момент се окажеше,че не му ставаше патката, ние така или иначе щяхме вече да сме достатъчно близки и, както може би сам се досещаш, това нямаше да ме накара да го виня или оставя. Пак идва въпроса за обичта, за която всички говорите ей така. Колкото да я вметнете в изречението...
Ако си поне малко зрял и изпитваш силни чувства към някой, не би разсъждавал като загорял пубер. (Това изречение не беше специално към теб, а като цяло.)
+111Първоначално написано от nefchi_bs
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Любов без секс мoжe да имам само към майка ми.
Първите 2-3 години изглеждат сладки, влюбени ала бала, ама после като си омръзнете... Иначе на този етап си на 100% сигурна че това няма да стане, естествено че ще е така, но шанса да сте заедно за цял живот е малък... Нали са сещаш че никой не ти вярва че ще живееш цял живот с импотентен мъж и ще умреш девственаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
И ква беше тая глупост последната сега?![]()
Не виждам някъде да се говори за доживотна връзка или нещо подобно...
Whatever...Няма да обсъждам повече. Ще се правите на остроумни и тва си е.
Има любов без секс, но за мен е ненужно да се стига до това. Аз съм момиче и съм на мнение, че когато имаш отношения с някой, обичате се, всичко върви идеално, е нормално да изчакаш известно време (няколко месеца) докато спиш с него, но както казаха по горе да мастурбираш всеки ден не е хава, особено когато знаеш че някой те обича. Аз когато обичам някой, го обичам изцяло. И когато съм сигурна, че и той ме обича, съм сигурна, че мога и да му се отдам. Когато ми е хубаво с даден човек, когато си прекарваме добре и се обичаме и сме готови на всичко един за друг (защото това е любовта за мен) значи сме готови и да стигнем най-върховата форма на любовта, а именно - секса.
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Има разбира се .. а за времето .. при мен е било близо 2 години ( и ако не се бяхме разделили може би и още щеше да издържи) ..![]()
И аз тва изкам да обясня че е нормално да се изчака няколко месеца а не както тука колежките приказват 1 2 годиниПървоначално написано от monincetyyy
тва си е вече болестно състояние а за тези момчета дето са ги чакали по 2 години
много любов много чудо
абе естествено че има .. тва че вече хората приемат секса като да отидеш до магазина си е друга работа .. вече я няма тази чиста и сакрална любов : ) вече всичко опира до секса .. всичко е секс
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Да има. Нарича се съответно платоническаПървоначално написано от Wasilewaa
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.