- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Фибри, мюсли овесени ядки
Гуугъл е пълен колкото и с полезна информация, толкова и с помия, така че подбирай.Първоначално написано от cherinka
Благодаря и на теб, че ми каза нещо ново...
Няма да ме посъветва "влез в еди-си кой сайт" или "влез във форума на bbteam"...
Ей за това ви говоря, ама кой да ме чуе. "Аз съм начетен, информиран, ама няма да ти споделя моя опит и информация, дебелей си там и не си мисли, че всичко е толкова лесно" ...
Не знам колко е ново, но просто като гледам как се палиш за всеки нов факт/съвет, който получиш и стигнах до извода, че се доверяваш прекалено много на ВСЯКАКВА информация, а по този начин усилията ти биват разпръснати и се двоумиш какво да правиш.Първоначално написано от cherinka
И за да не са само общи приказки, както вече казах - пробваш и гледаш резултата. Никое мнение във форум, книги с диети и пр, няма да помогне, докато не ги приложиш на практика.
Ми паля се, да, и то за глупости...
И точно не се доверявам на нищо, от всичко, което съм чела, обсъждала с хора и т.н. от канис съм извлякла повече неща, на които съм се доверила, а сега изведнъж ми вика "не яж тва", после "а,бе,яж квото си искаш", "не помня тва да съм ти го казал", "това е така, онова не е така"...
За втори път ми казваш - пробвай и виж резултата. Нямаше да се хвана на тоя режим, ако не го бях 'пробвала' преди. Сега разбра ли закво се двоумя?
Е, добре, благодаря все пак.
Сейвнах си Е-тата.