- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжката част
Момиче съм по принцип и бих искала да кажа че си зависи изцяло от вас момчетата дали ще ви пуснемАко покажете че не сте с момичето единствено за секса (ако това е така де) и че може да ви има доверие, то тя скоро сама ще поиска да го направите
![]()
ПС: Има и по лесен начин - някои момичета лесно се напиват... ако ме разбирате... Но последствията са лощи така че това не е добър вариянтаз само казвам де, да си знаете
![]()
Първоначално написано от ZaBaVeN
И ЗА ТВА ЛИ Я ЧАКА ПОЛОВИН ГОДИНА ??? ДА Я ЗАЕБЕШ![]()
Ти си си ТИ! Не го забравяй!
Интересна тема, беше ми полезна донякъде след като имах няколко разговора с мъжкия пол именно по тая тема...
Излизах скоро с едно момче на 19 и той нали ми обясняваше как скъсал с гаджето му понеже му отказала да прави секс с него и искала той да изчака известно време(те са ходили от 2 месеца). И така той почна да ми обяснява как не можел толкова време без секс и как като няколко месеца така не правил секс мислите му били обзети само от тая идея и нзн си кво...Отначало се осъмних малко, в смисъл може би е бил прав, но не бях сигурна...Както и да е, вече го разбирам, много момчета потвърдиха това, което той ми каза и явно има защо. Иначе не се получиха нещата с момчето...но това няма значение![]()
П.П. Аз съм на 15, девствена съм, но ако си имам гадже от 2,3 месеца, много го харесвам, "обичам" го(малко вероятно, но все пак), не бих го карала да чака много, НО само ако ми докаже, че съм важна за него и не ми натяква постоянно как му се прави секс и как е време да му пусна...Ако почне да ми опява и т.н. непрекъснато, вероятно ще скъсаме...Ние момичетата много мразим някой да ни проси секс...не сме чак такива егоистични същества, морални и т.н. и да си пазим девственоста с всякакви усилия...просто търсим някой, който да си го заслужи. Пък и има една приказка: Няма жена, която да не иска секс, има мъж, който не знае как да си го поиска.
И един съвет към мъжката част: Ако много харесвате едно момиче и тя е девствена, вместо да и се натискате и да и говорите непрестано за секс, опитайте се да и докажете, че я харесвате и че тя е специална, заслужете и доверието и е ваша![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Горното е доста вярно...
Сега се сетих още нещо, не си мислете че ние също не искаме секс. Имаше една мисъл "Цената която жените дават за любовта е секса и цената която мъжете дават за секса е любовта" Не си мислете така, и на нас ни се ебе и на нас ни се иска да усетим едно мъжко тяло прилепено за нас, но за разлика от момчетата на нас ни пука дали ще го направим с някои случаен или с човека който обичаме. Рака че пак: не досаждайте на гаЖетата си и ще ви огрее![]()
Добре де .. всички говорите за обич.. любов .. дали си готов физически и психичеси ... но секса само удоволствие ли е ? Не е ли и отговорност ? Ако обичаш човека до себе си и искаш да му се отдадеш, но не можеш да поемеш тази отговорност ( например заради възрастта си) ? :?
За какво любов говорим на 15-16 години? Тийновете хормоните ги праскат толкова в главата,че те самите незнаят дали се обичат или не,камо ли да обичат друго живо същество и то най-вече прекрасните женски човешки индивиди. По темата: Ако наистина я обичам мога да я чакам не повече от половин година,но ако съм тръгнал с момиче само за бройката не повече от две седмици.![]()
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
хехе , момиче съм 1во да кажа !..
има една мисъл , която много ми харесва![]()
нещо от сорта е :
Всяко момиче / жена пуска , стига момчето да знае как да си го поиска.
Това наистина ми харесва.. просто някой нз как да си поискат
..
Същност много момчета са ми го казвали това![]()
![]()
Да де...ключалки има навсякъде, само ключовете липсват.
Ако момичето е девствено...миаля, че трябва да я чака повече, да й докаже, че държи на нея![]()
Но ако не е...1-2 месеца не са малко, зависи и от двамата на какъв период без секс са свикнали..Но мисля, че една съвременна пораснала жена трябва да вижда гигантската разлика между Любов и Секс.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
КАКВА е тая, че да ми се прави на интересна и да не дава хралупата?
Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал
И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.
![]()
![]()
![]()
![]()
тези изрази ме разбиха
![]()
![]()
ПО темата:женско съм,мен ме чакаха 6 месеца,всичко си е до отношенията ,но да чакаш с години,или поне ч година много си май
![]()
Моето моми4е - http://www.vbox7.com/play:022b53d9 Бих го 4акал ВИНАГИ!
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Поне пиши,че съм аз на двата,че да се знае кой велик ум ги е написал.Първоначално написано от zority7
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
напълно съм съгласен с теб.докато си млад не си струва да чакаш и да се обричаш на някое момиче.Първоначално написано от VinDiesel
щте чакам ако е ебана щте чакам 2-3 месеца ако не може и 2 но![]()
![]()
Ама ти ме изумяваш колко грамотно пишеш.Нито една граматическа грешка,нито една правописна.Евала!На колко си?10-11 ?Първоначално написано от HapkoMaH
И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
има лекарстажа за тъз работа и то е Флибансерин по аптеките го няма но в нета да като една таблетка е 80 ст И НАИСТИНА ПРАВИ 4УДЕСА
Ще отговоря без да чета коментарите преди моя.
С моята приятелка сме вече близо 6 месеца. Не я обичам , но тя мен да .Не съм и давал зор относно секса. Направихме го чак в края на 3тия месец
Получи се доста добре :P
Попринцип не обичам въобще да ме карат да чакамно щом се отнася до това .... ще си му дойде редът
![]()
Макс 4месеца повече от това не бих чакал....![]()
Азис - Хоп [music]
Чака се толкова колкото трябва за да не съжаляват за случката....трябва да сигурни един в друг.
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
[quote="Extremescream"]Женско съм,но ще изкажа мнение по темата.
Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал.Рано или късно ще я изгубят.Ако не са сигурни,че искат да е с това момче,ми защо тръгват с него.![]()
Твърдиш,че обичаш някого,ама не му се отдаваш напълно.Но ще искаш той да те чааааааааааааака докато ти решиш, и по-важно-да не спи с други.Ако е девствено момчето-няма кой знае какъв проблем да почака малко повечко.Обаче ако не е...
Сексът си е нужда.Ако не го получи от девицата,ще си намери друго,пък било то само за секс.И веднага ще ми скочат моралистите, като кажат, че ако я обичал, нямало да изневери.Даааа,ама тя ако не мислеше само за себе си и му се отдадеше напълно, нямаше да има този проблем.
Мъжете са по-различни от жените.Те по-лесно разграничават 'любов' и 'секс'.Може да спи с друга, без да има каквито и да е било чувства към нея.Да,за повечето женски това се струва недопустимо и мислят,че без любов секс няма.
И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.Дами,н бъдете егоистични[
БРАВО, ВСЕ ПАК ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО МИСЛЯТ ПРАВИЛНО!
Всичко е до това как ти ще се проявиш.Ако я предразположиш добре и тя да се чувство удобно и сигурна с теб няма да е необходими дълга да чакаш,но ако незнаеш как да си поискаш ,може и с години да чакашПървоначално написано от OneBoy
![]()
sleda ot lubovta
Аз лично съм чакал най дълго за секс месец и полвина с момичето което си направих сефтето (знаете как е) а темета я пуснах щото имаше някви остроумни колежки от форума дето нестига че държали приятелите си на сухо по 1 2 години ами спореха с мен че било нормалноПървоначално написано от Princessani
![]()
На 16-17 години - любов... дооооообре?! Ако е за едниния секс - макс са ми казвали, че могат да ме чакат месец или два, имайки предвид че до сега не съм го правила. Но като знам, че момчето иска само това как по дяволите да си загубя девственоста с него?!
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
[/quote] На 16-17 години - любов... дооооообре?! Ако е за едниния секс - макс са ми казвали, че могат да ме чакат месец или два, имайки предвид че до сега не съм го правила. Но като знам, че момчето иска само това как по дяволите да си загубя девственоста с него?!
и аз това се питам