.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Голям фен Аватара на gret4ety
    Момиче съм по принцип и бих искала да кажа че си зависи изцяло от вас момчетата дали ще ви пуснем Ако покажете че не сте с момичето единствено за секса (ако това е така де) и че може да ви има доверие, то тя скоро сама ще поиска да го направите

ПС: Има и по лесен начин - някои момичета лесно се напиват... ако ме разбирате... Но последствията са лощи така че това не е добър вариянт аз само казвам де, да си знаете

Цитирай Първоначално написано от ZaBaVeN
    Еми то аз мойта съм я чакал цели 6 месеца а и накрая пак нищо не стана!Ся ще я изчакам още 1 месец и ако пак не стане нищо просто щи и кажа BB!

И ЗА ТВА ЛИ Я ЧАКА ПОЛОВИН ГОДИНА ??? ДА Я ЗАЕБЕШ
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Интересна тема, беше ми полезна донякъде след като имах няколко разговора с мъжкия пол именно по тая тема...
    Излизах скоро с едно момче на 19 и той нали ми обясняваше как скъсал с гаджето му понеже му отказала да прави секс с него и искала той да изчака известно време(те са ходили от 2 месеца). И така той почна да ми обяснява как не можел толкова време без секс и как като няколко месеца така не правил секс мислите му били обзети само от тая идея и нзн си кво...Отначало се осъмних малко, в смисъл може би е бил прав, но не бях сигурна...Както и да е, вече го разбирам, много момчета потвърдиха това, което той ми каза и явно има защо. Иначе не се получиха нещата с момчето...но това няма значение

П.П. Аз съм на 15, девствена съм, но ако си имам гадже от 2,3 месеца, много го харесвам, "обичам" го(малко вероятно, но все пак), не бих го карала да чака много, НО само ако ми докаже, че съм важна за него и не ми натяква постоянно как му се прави секс и как е време да му пусна...Ако почне да ми опява и т.н. непрекъснато, вероятно ще скъсаме...Ние момичетата много мразим някой да ни проси секс...не сме чак такива егоистични същества, морални и т.н. и да си пазим девственоста с всякакви усилия...просто търсим някой, който да си го заслужи. Пък и има една приказка: Няма жена, която да не иска секс, има мъж, който не знае как да си го поиска.

И един съвет към мъжката част: Ако много харесвате едно момиче и тя е девствена, вместо да и се натискате и да и говорите непрестано за секс, опитайте се да и докажете, че я харесвате и че тя е специална, заслужете и доверието и е ваша
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Горното е доста вярно...

Сега се сетих още нещо, не си мислете че ние също не искаме секс. Имаше една мисъл "Цената която жените дават за любовта е секса и цената която мъжете дават за секса е любовта" Не си мислете така, и на нас ни се ебе и на нас ни се иска да усетим едно мъжко тяло прилепено за нас, но за разлика от момчетата на нас ни пука дали ще го направим с някои случаен или с човека който обичаме. Рака че пак: не досаждайте на гаЖетата си и ще ви огрее

Добре де .. всички говорите за обич.. любов .. дали си готов физически и психичеси ... но секса само удоволствие ли е ? Не е ли и отговорност ? Ако обичаш човека до себе си и искаш да му се отдадеш, но не можеш да поемеш тази отговорност ( например заради възрастта си) ? :?

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    За какво любов говорим на 15-16 години? Тийновете хормоните ги праскат толкова в главата,че те самите незнаят дали се обичат или не,камо ли да обичат друго живо същество и то най-вече прекрасните женски човешки индивиди. По темата: Ако наистина я обичам мога да я чакам не повече от половин година,но ако съм тръгнал с момиче само за бройката не повече от две седмици.
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

хехе , момиче съм 1во да кажа ! ..
    има една мисъл , която много ми харесва
    нещо от сорта е :
    Всяко момиче / жена пуска , стига момчето да знае как да си го поиска .
    Това наистина ми харесва .. просто някой нз как да си поискат ..
    Същност много момчета са ми го казвали това

Град
    някъде, където няма земетресения
    Да де...ключалки има навсякъде, само ключовете липсват.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Ако момичето е девствено...миаля, че трябва да я чака повече, да й докаже, че държи на нея
    Но ако не е...1-2 месеца не са малко, зависи и от двамата на какъв период без секс са свикнали..Но мисля, че една съвременна пораснала жена трябва да вижда гигантската разлика между Любов и Секс.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

КАКВА е тая, че да ми се прави на интересна и да не дава хралупата?

Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал

И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.
    тези изрази ме разбиха
    ПО темата:женско съм ,мен ме чакаха 6 месеца,всичко си е до отношенията ,но да чакаш с години,или поне ч година много си май

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Моето моми4е - http://www.vbox7.com/play:022b53d9 Бих го 4акал ВИНАГИ!
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от zority7
    КАКВА е тая, че да ми се прави на интересна и да не дава хралупата?

Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал

И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.
    тези изрази ме разбиха
    ПО темата:женско съм ,мен ме чакаха 6 месеца,всичко си е до отношенията ,но да чакаш с години,или поне ч година много си май
    Поне пиши,че съм аз на двата,че да се знае кой велик ум ги е написал.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Ако бях на 15,бих я изчакал 4 5 месеца,но съм на 20...Ако я чакам 1 година и съм на сухо,тя приключва връзката ни,кво прайм?После си намирам друга и нея ли да чакам 1 година.Докато съм млад,нечакам никоя .Въпросът е,можеш ли да накараш "монахиня" да не те кара да чакаш .Последната ми бивша,излезнахме без да се познаваме,за чао я прегърнах и целунах.На втора среща стана играта .Какво толкова трябва да се чака за 1 секс,аз не й вземам душата или последните 2 лева...
    напълно съм съгласен с теб.докато си млад не си струва да чакаш и да се обричаш на някое момиче.

Повече от фен
    щте чакам ако е ебана щте чакам 2-3 месеца ако не може и 2 но

Повече от фен Аватара на StoooYo0
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от HapkoMaH
    щте чакам ако е ебана щте чакам 2-3 месеца ако не може и 2 но
    Ама ти ме изумяваш колко грамотно пишеш.Нито една граматическа грешка,нито една правописна.Евала!На колко си?10-11 ?
    И преди,и сега, ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

има лекарстажа за тъз работа и то е Флибансерин по аптеките го няма но в нета да като една таблетка е 80 ст И НАИСТИНА ПРАВИ 4УДЕСА

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Ще отговоря без да чета коментарите преди моя.

С моята приятелка сме вече близо 6 месеца. Не я обичам , но тя мен да . Не съм и давал зор относно секса. Направихме го чак в края на 3тия месец Получи се доста добре :P

Попринцип не обичам въобще да ме карат да чакам но щом се отнася до това .... ще си му дойде редът

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Макс 4месеца повече от това не бих чакал....
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Чака се толкова колкото трябва за да не съжаляват за случката....трябва да сигурни един в друг.
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

[quote="Extremescream"]Женско съм,но ще изкажа мнение по темата.
    Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал.Рано или късно ще я изгубят.Ако не са сигурни,че искат да е с това момче,ми защо тръгват с него.
    Твърдиш,че обичаш някого,ама не му се отдаваш напълно.Но ще искаш той да те чааааааааааааака докато ти решиш, и по-важно-да не спи с други.Ако е девствено момчето-няма кой знае какъв проблем да почака малко повечко.Обаче ако не е...
    Сексът си е нужда.Ако не го получи от девицата,ще си намери друго,пък било то само за секс.И веднага ще ми скочат моралистите, като кажат, че ако я обичал, нямало да изневери.Даааа,ама тя ако не мислеше само за себе си и му се отдадеше напълно, нямаше да има този проблем.
    Мъжете са по-различни от жените.Те по-лесно разграничават 'любов' и 'секс'.Може да спи с друга, без да има каквито и да е било чувства към нея.Да,за повечето женски това се струва недопустимо и мислят,че без любов секс няма.
    И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.Дами,н бъдете егоистични [

БРАВО, ВСЕ ПАК ИМА МОМИЧЕТА, КОИТО МИСЛЯТ ПРАВИЛНО!

Цитирай Първоначално написано от elc
    хехе , момиче съм 1во да кажа ! ..
    има една мисъл , която много ми харесва
    нещо от сорта е :
    Всяко момиче / жена пуска , стига момчето да знае как да си го поиска .
    Това наистина ми харесва .. просто някой нз как да си поискат ..
    Същност много момчета са ми го казвали това
    Съгласна съм с тебе !

Re: Въпрос към мъжката част

Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Колеги съфорумници тъй като имах доста голям спор с няколко представителки на нежния пол относно това колко време е нормално едно момче да чака момичето да се накани да му пусне реших да пусна темата ,та вапроса ми е следния ОБИЧАТЕ МОМИЧЕТО НО ТЯ НЕ ВИ ПУСКА, КОЛКО ВРЕМЕ БИХТЕ Я ЧАКАЛИ ПРЕДИ ДА И БИЕТЕ ШУТА ИЛИ ЩОМ Я ОБИЧАТЕ МОЖЕ ДА Я ЧАКАТЕ С ГОДИНИ ???
    Всичко е до това как ти ще се проявиш.Ако я предразположиш добре и тя да се чувство удобно и сигурна с теб няма да е необходими дълга да чакаш,но ако незнаеш как да си поискаш ,може и с години да чакаш
    sleda ot lubovta

Re: Въпрос към мъжката част

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Цитирай Първоначално написано от OneBoy
    Колеги съфорумници тъй като имах доста голям спор с няколко представителки на нежния пол относно това колко време е нормално едно момче да чака момичето да се накани да му пусне реших да пусна темата ,та вапроса ми е следния ОБИЧАТЕ МОМИЧЕТО НО ТЯ НЕ ВИ ПУСКА, КОЛКО ВРЕМЕ БИХТЕ Я ЧАКАЛИ ПРЕДИ ДА И БИЕТЕ ШУТА ИЛИ ЩОМ Я ОБИЧАТЕ МОЖЕ ДА Я ЧАКАТЕ С ГОДИНИ ???
    Всичко е до това как ти ще се проявиш.Ако я предразположиш добре и тя да се чувство удобно и сигурна с теб няма да е необходими дълга да чакаш,но ако незнаеш как да си поискаш ,може и с години да чакаш
    Аз лично съм чакал най дълго за секс месец и полвина с момичето което си направих сефтето (знаете как е) а темета я пуснах щото имаше някви остроумни колежки от форума дето нестига че държали приятелите си на сухо по 1 2 години ами спореха с мен че било нормално

Голям фен Аватара на glamouros
    На 16-17 години - любов... дооооообре?! Ако е за едниния секс - макс са ми казвали, че могат да ме чакат месец или два, имайки предвид че до сега не съм го правила. Но като знам, че момчето иска само това как по дяволите да си загубя девственоста с него?!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

[/quote] На 16-17 години - любов... дооооообре?! Ако е за едниния секс - макс са ми казвали, че могат да ме чакат месец или два, имайки предвид че до сега не съм го правила. Но като знам, че момчето иска само това как по дяволите да си загубя девственоста с него?!

и аз това се питам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си