- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжката част
Чакай малко ами щом момчето е с теб заради едното ебане а теб това не те устройва що подяволите не се разделите ? И ако нямаш намерение да спиш с него защо я овърташ с работи от сорта ами още не съм готова, казваш му няма да е в прав текст и кой откадето, поне няма да губиш своето и неговото времеПървоначално написано от glamouros
Щом я обичам ще почакам докато самата тя не сметне че е готова !!! В секса е игра за 2МА !!! Не може момичето да и е неприятно а коча отзад да бута кренвирша !!!
Това е !! Отговора за темата : Колкото Трябва !!
А аз да съм казала, че не правя точно така? Това е причината последните ми връзки да са по 3-4 седмици макс. Няма обещания никакви, за любов и секс да не говорим. Излизаме напред назад - правим там каквото правим. И момчето е наясно естествено с положението, но като започне да ми пробутва баналните аргументи - време ти е да си опознаеш тялото, ако продължаваш ще си останеш стара мома, няма да има кой да те вземе девствена... , няма какво да правя и просто си оставаме до там.Първоначално написано от OneBoy
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Абе човек разбери че всички пички си го искат няма такова като не е готова и тн. работата е да я предразположиш или ако щеш го кажи да я излъжеш да ти даде щото като не я изтропаш и утре другия ден се разделите за нещо тая ще се гордее че не ти е пуснала (ако не си забелязал момичетата много се хвалят с това колко момчета са резнали). Та така работата е общо взето кой кой ще излъже и кой ще е балламата ти да искаш приказвай си за любов и за чакане ама утре другия ден като се върнеш назад ша си кажеш да са еба в глупакаПървоначално написано от addic7
и аз мисля такаА аз да съм казала, че не правя точно така? Това е причината последните ми връзки да са по 3-4 седмици макс. Няма обещания никакви, за любов и секс да не говорим. Излизаме напред назад - правим там каквото правим. И момчето е наясно естествено с положението, но като започне да ми пробутва баналните аргументи - време ти е да си опознаеш тялото, ако продължаваш ще си останеш стара мома, няма да има кой да те вземе девствена... , няма какво да правя и просто си оставаме до там... смисал не бих пуснала на някой ако не го обичам и ако той естествено.. мога да ходя с момче и година но ако видя че му е за едното еб*не .. до там просто .. аз защо на 16 го направих за 1--ви път (сега съм на 16
) .. точно , защото мисля че смисал няма по от рано да се прави , а и сега срещнах човек който наестина обичам ..иначе чесно ако бях момче .. щях да чакам колкото е нужно ако я обичам
![]()
... се пак има разлика м=у обич и едното харесвне..ако е до харесването да и аз няма да чакам ако съм момче говоря..но ако обичам ще чакам колкото трябваа
![]()
![]()
glamouros
ко да ти кажа дано тоя дето го искаш да го намериш само еднно нещо да вмъкна ся си примерно на 17 и горе долу се намират момчета които да чакат ама ако станеш на 20 и още не си го направила тогава ще излизаш и с по големи момчета примерно 23 24 25 годишни и тогава вече наистина няма кой да те чака да си разиграваш коня и щеш нещеш пак ша пуснеш на някой дето дебне да ебне
Няма да описвам типаж, но ако аз не усетя, че това е човека ако ще на 30 да съм няма да се еба. До сега не съм го направила не защото не съм срещнала някой мноооого специален, а защото ми е ясно, че на 17 ще съм учебна пушка на някой отворко. А на 24 стана ли не той, а аз сигурно ще съм тип дебна да ебнаНе мога да гадая, но да го направя само защото "няма да ме чака да си дам хралупата" няма да се случи
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
glamouros случайно така да си се замислела че това все пак е удоволствие и за двамата и като си пазиш хралупата ти губиш от тая работа защото все пак секса е едно от най сладките работи в живота
Да замисляла съм се.Първоначално написано от OneBoy
Искам да правя секс, но до сега ме е спирала или възраста, или факта, че никое момче (мъж) не ме е накарал да се почувствам толкова желана и сигурна в него, че да го направя. След време вероятно ще е за спорта, но на този етап искам да знам, че ме искат. Да намеря някой да ме отвори не е голям проблем.
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Абе вие тая девственост за кво я имате бе секс за първи път ала бала щом искаш пази се ама няма киар от тая работа (не ме разбирай погрешмо аз също съм против пиклите който се ебат със всеки който им каже здрасти още от 13 14 годишни)
Първоначално написано от OneBoy
За всичко си има време ... Важно е да я предразположиш .. но е МНОГО важно и тя да го поиска ... Не може да буташ чушката и да не ти пука за партниорката дали иска или не ...
Ми като е девствено момичето е неопитно, което от своя страна влачи след себе си куп други подробности. Още повече, че аз специално го имам за жест, който днес не всеки прави - е деликатен човек съм, ще го направя за който трябва. И още нещо - със секса идват някои усложнения в отношенията (аз се привързвам например) и отговорности, които не желая да поема сама, а със съответния юнак... Ето за това си имам девствеността.![]()
:P
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Колега ти май нищо не вдяна от това дето съм писалПървоначално написано от addic7
![]()
ти сигорно вярваш и в дядо коледа и в великденския заек.....Първоначално написано от glamouros
![]()
Ебането в 1 връзка не е най-важно .. това се опитвам да ти кажаПървоначално написано от OneBoy
![]()
Вярвам в коректните отношения и в любовта не на последно място (има си хас да пропусна - мисли си каквото искаш, имам си причини). И да в дядо коледа вярвам - едно сладурче под костюма и ще стана СнежанкаааПървоначално написано от OneBoy
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Абе ти стани на 20 и косур години и приятелката ти да е на толко и да иска здрав кур а ти да не можеш да я чукаш както трябва и да видиш как набърже ще си намери някой друг да я чука а ти ми разправяй че секса не е най важното в една връска няма ли добър секс нищото не вървиПървоначално написано от addic7
glamouros зако му е на дядо коледа такава девствена снежанка като теб елените ли ще чука като му се доебе(тва е в кръга на майтапа да има емоции)
А бе и без кур нема да умре ...![]()
оооо аз ще съм послушна и бързо ще се уча.... пожелавам си за Коледа един такъв "дядо Мраз", пък ще видим после колко ще съм девственаПървоначално написано от OneBoy
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
окинка успех с дядо мразчо беше ми приятно да поспорим с тебе и сас addic7 ама мисля да си лягам айде лека от менеПървоначално написано от glamouros
![]()
Първоначално написано от OneBoy
Брат това "ЧАКАТЕ С ГОДИНИ" и с тея главни букви напрао си е плашещо чакаш, чакаш ама чак години...за първа брачна нощ май говориш...амаа пък ако си луднал по нея ше чакаш кво ше прайш..има ги и такива балъци
...да знаеш пич..тая която не може да се накани и не иска да прави секс, още не се е родила!
![]()
Look.. if you had one shot, one opportunity..
To seize everything you ever wanted-One moment
Would you capture it or just let it go?
Чакал съм 3 месеца момиче, което не е девствено (там имаше други фактори - разстояние и т.н.) С девственица бих заложил на същия срок, мисля, че е достатъчен, за да си проличат доста неща.
За девствените момичета девствената ципа не е толкова важна. Чакането е предизвикано от страха да не се окаже, че спиш с някого, правиш си севтето и накрая той ти казва чао. Затова ни трябва повече време да осмислим нещата и да разберем, че момчето не е с нас заради едното еб*не. За 1 месец не можеш ме убеди![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Всеки може да чака ..стига да иска.Какво се правят някои като кажат 'аз не мога да чакам'...кажи ,че не ти се иска да чакаш..