- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към мъжката част
Женско съм,но ще изкажа мнение по темата.
Не разбирам какво толкова я пазят тая девственост все едно е Светият Граал.Рано или късно ще я изгубят.Ако не са сигурни,че искат да е с това момче,ми защо тръгват с него.![]()
Твърдиш,че обичаш някого,ама не му се отдаваш напълно.Но ще искаш той да те чааааааааааааака докато ти решиш, и по-важно-да не спи с други.Ако е девствено момчето-няма кой знае какъв проблем да почака малко повечко.Обаче ако не е...
Сексът си е нужда.Ако не го получи от девицата,ще си намери друго,пък било то само за секс.И веднага ще ми скочат моралистите, като кажат, че ако я обичал, нямало да изневери.Даааа,ама тя ако не мислеше само за себе си и му се отдадеше напълно, нямаше да има този проблем.
Мъжете са по-различни от жените.Те по-лесно разграничават 'любов' и 'секс'.Може да спи с друга, без да има каквито и да е било чувства към нея.Да,за повечето женски това се струва недопустимо и мислят,че без любов секс няма.
И аз мисля така-без любов не мога.Но ако обичаш някого, то ще искаш да му се отдадеш напълно,а не да се пазиш,както катерицата пази лешниците си.Дами,н бъдете егоистични![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire