- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- отслабване със секс
Искам да ви попитам, вярно ли е,че от секса се слабее също както от спорта, самояе е по- приятнои ако може някой от личен опит да каже, или ако има познат. Напълно съм сериозна
![]()
Изгарят се калории, но чак да отслабваш ... Сигурно трябва бая да "тренираш".
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Отслабва се естествено,колкото по-редовно,толкова повече топиш.При 1 час секс,съм много по изморен от 1 час футбол,като на футбола тичам стабилно...
^ Това не е критерии.
Едното е чиста кардио тренировка, другото е не точно това.
От футбола се сваля повече, не се залъгвай
И само да ви кажа, че авторката мисли, че самият секс гори мазнините и ще отслабне, а не че това става заради движенията и умората от акта.
С 2 думи - не разчитай на секса да ти свали част от трътката образно казано![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Какво отслабване бе хора .. секса се прави за удоволствие ..![]()
Exorcism !
Съгласна съм с MakeMeLaugh. Не можеш да го правиш мързеливо (лъжички примерно) и да очакваш някакъв невероятен резултат... Ако така се отслабваше, нямаше да има анорексички, right?
Анорексията е болестно състояние на психическа основа,слабееш и си мислиш ,че винаги си дебела?Първоначално написано от PinkPan7her
Относно поста на Makemelaught,ще кажеш ,че при секс сърцето ти бие нормално?Не съм казъл,че от секса топиш повече калорий отколкото при футбола,просто споделям ,че съм по-изморен![]()
Правиш ли по 10 пъти на ден след 1 месец ще исчезнеш![]()
Откакто една от приятелките ми си хвана ново гадже и се eбaт като животни с нейния доста се стегна и си задържа теглото, което беше постигнала с години диети. Вероятно няма да се стопиш, но поне ще ти е полезно да се поддържаш.
До колкото знам имам една позната дето фитнес не е виждала през живота си а си е направила плочки и то много готини и то познай как...
бате, к'ва е тая поза при която момичето да прави плочки??? да не го е ръгала в гъза със страпон нещо?До колкото знам имам една позната дето фитнес не е виждала през живота си а си е направила плочки и то много готини и то познай как...
Ми отде да знам ама знаеш ли как мое да отслабнеш...като се напъваш докато акашПървоначално написано от gandalfepi4
^ да, да. ако си напъвам гъзo докато разхождам къртицата така ке се изпърдим че съседо ше ми чука на вратата после
Плочки направих със сексАма уви,на сухо съм и пуснах коремче
![]()
Westside rollin' all day, every day
Вместо да чакаш наготово да свалиш си направи труда във фитнеса и си изготви режим.. какви са тия глупости. Или докато го правиш ще броиш наум колко калории си изгорил/а.Секса не е задължение нито тренировка, а се прави заради самата наслада от него... като цяло глупава тема
както казаха и преди "сексът е за удоволствие" ,ако ще отслабваш ще отидеш в фитнес и ще правиш упражнения вместо да се хвърлиш в леглото и по-цял ден....
Hostis Honori Invidia
Имаше един такъв лаф, че най-лесно се отслабва с "глад и разврат" ама си трябва и глад, мацка, само със секс едва ли...
пффхахаах да точно щях да го напишаПървоначално написано от GreenFairy
таа +1
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ако беше така, във форума нямаше да има толко теми за отслабване.
Aaaa.. Недей такаПървоначално написано от Luscious_Heart
Има някои дето никой не би се навил да им помогне с изгарянето на калории.. за това са си традиционалисти и си правят диети
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Секс се прави за да си затвърдиш връзката, не за да отслабнеш!![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
при половия акт има 'нестандартни' движения различни от ходене, тичане .. и се активират различни мускулни групи, което прави умората по-голяма.
иначе не се отслабва от сексстига тъпотии.
Running is my drug and I am overdosed ..