- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- На кой подписа от двата преди вас ?
И двата, ама на elito96 много ме кефи![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
FuckedUp
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
JZfan
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
KaPrIzZcHeTo
Roses are brown,
Violets are brown,
каприза
уф труден избор - и 2 та.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
KaPrIzZcHeTo
KaPrIzZcHeTo![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
FuckedUp
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
KaPrIzZcHeTo
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
arizona
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ами нито един от двата![]()
Humans need fantasy to be human.
Stotii![]()
тва трепе
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
bootyboy, не, че нещо ама се едно е писано за мен![]()
burpp ... много ми хареса.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
DarknessAngel![]()