- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- На кой подписа от двата преди вас ?
Първоначално написано от bootyboy
pink94
Monnie
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
BlackEyedPeas
Monnie
Humans need fantasy to be human.
ValLoveYa
Прави си балончета и да не ти пука!![]()
Момиче
JZfan
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
BlackEyedPeas
ThePhantomOfTheOpera
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
GD
♥ 2PAC ♥
BlackEyedPeas
![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Мхмммм KaPrIzZcHeTo
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
DarkGirll
Първоначално написано от bootyboy
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
kik7
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
На Памела![]()
Born Bad,The Dog who loves too much!
---------------------------------------------