- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг и малко въпроси към него!
Ами ще ми кажете ли дали наистина това е вярно?Първоначално написано от LipSy
1. Кратка е процедурата. Лягаш на легло или стол зависи в какво студио си, боцкат те и си готоваПървоначално написано от LipSy
2. Няма нужда. Не е болка за умиране. Безсмислено е.
3. С кислородна вода и антибактериално сапунче и крем, който пиърсъра ще ти препоръча. Никакъв спирт!!!
4. Титан и мед. стомана
5. Като ти изчезне зачервяването, т.е. поне няколко месеца.
6. Есен или пролет. Лятото - море, пясък, потене не е добре; а зимата - дебели дрехи, по които може да се закачи обицата и да ти се разрани
7. Ако си спазваш всичко както ще ти обяснят в студиото, няма за какво да се тревожишПросто не го пипай с мръсни ръце и си го промивай.
Успех
Fuck you You fucking Fuckers
запушва се разбира се след известно времеПървоначално написано от LipSy
Fuck you You fucking Fuckers
1. Каква е самата процедура и колко време отнема? - виж сама http://vbox7.com/play:20753266
2. Слага ли се някаква инжекция? - упойка ли? - поне на мен не...и невиждам смисъл...защото не боли...
3. Със какво да се промива пиърсинга? - с кислородна вода и някъв крем беше, може би гентамицин...не съм сигурна, беше преди 3 год.
4. Кои материари са най-подходящи освен титана? - мед.стомана..злато...Тук трябва да си отговориш на въпроса - кои метали понасяш?...
5. След колко време трябва да се махне медицинската обеца? - при всеки различно, аз моита я махнах на 2рия месец.
6. Кой сезон е най-подходящ да си го направя? - няма определен сезон... Когато и да се пробиеш, докато не мине зачервяването, т.е. да зарасне - трябва да се пази.
7. Има ли опастност от инфекция, която да ми донесе много проблеми? - Ако спазваш, това което ще ти кажат в студиото, няма да имаш проблем.Но и другото което е важно да се предотврати инфекция е поносимоста ти към метали.Казвам го защото, когато отидох да се пробивам, бях с една приятелка, която също се проби.Но на нея и се възпали, поради простата причина, че не и понасят металите.Тя където и да си сложи обеца и се възпалява...дори и на ушите..
Аз пък нося всякакви дранкулки и джунджурийки по ушите...и не ми се възпаляват, както и на пъпа...
Успех! :P