.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

За женския оргазъм

Сигурно не ви се случва често ама да попитам момичетата дали интензивността на оргазма се увеличава или намалява след първото свършване.

Също дали времето за достигането на 2,3 .. и тн ( всъщност колко сте успявали най-много ?! ) се увеличава.

Дано няма такава тема

Голям фен Аватара на glamouros
    Да, нараства... Но не зависи само от това.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Зависи за какъв оргазъм става дума... След няколко клиторни вече почва да намалява удоволствието. А след вагинален нямам сили името си да кажа, камо ли да повторя...

^За клиторния съм съгласна. За вагиналния - всеки следващ е по-силен и по-хубав от предишния. Мисля, че 3 пъти най-много съм свършвала на един акт.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Maina Town
    С времето и опитът ти става все по- лесно да стигеш до оргазъм. Хубавото на жените е, че можем да свършваме много, ама много пъти. Само да имаш сили естествено. На един акт не съм ги брояла, но са повече от 5 със сигурност. То се усещат пози и т.н. в които можеш и за 1 минута да свършиш и като ги "разучиш" и ги използвате по-често ще получаваш повече и повече оргазми. Приятен секс :P
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Супер фен Аватара на miShle
    Аз май наистина почнах да се убеждавам,че сигурно проблема е в мен щом не свършвам..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си