- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде мога да си намеря такива очила (мъжки)
Във всеки магазин за очила.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Поясняваш, че очилата са мъжки за хората, които биха си помислили, че са гей или просто поясняваш, че темата е за мъжки очила? Бих си помислил, че е първото, но иначе очилата лъхат на мъжественост, така де...
Те хубаво те кефят, ама знаеш ли дали ще ти отиват...
Тези специално според мен са супер тъпите, е така. По-добре си вземи пилотски модел, ама не с такива селски бели рамки, ами нормални от оптика.
тОва очила го има секи диФ селянин...и не само,мислят си,че като сложат некви цайси за 5 кинта и са некви супер яки едно,че е супер смешно,друго че залъгват зеницата,че е тъмно,тя се разширява и така слънчевите лъчи ти вредят на очите но ти си знаеш,аз лично такъв китайски/турски боклук не бих сложил на главата си.
Както казаха по-горе има ги на всеки ъгъл,на всеки пазар...така.Даже ако се поразтърсиш малко може да ги намериш и за 3 лв.![]()
Мда, аз движа с 'пилотски', a.k.a. Aviator, и съм доволен.Първоначално написано от TheNewReligion
Тва е няква имитация, и предлагам на автора да се пренасочи към нещо по-качествено.
В краен случай си ги купи от някъде и отиди в оптика да ти сложат качествени стъкла.
това ако са мъжки очила, аз съм японска балерина.
то густо, то пусто
има качествени цайси и за по 50-60 лв.
но,очите са си негови,да прави каквото ще....
Всъщност цената не е гаранция.
Могат да те минат с такава сума и да ти продадат боклук.
Чувала съм, че се ходи до специална оптика, където изследват защитата на стъкълцатати.![]()
http://img.mucunki.com/img/pics/70061259158573.jpg Можеш да питаш моя мъж мечта. Той сигурно ще ти каже от къде да си вземеш.
П.П. Ако приличаш на секс машината от снимката поне малко, те взимам за мъж и ще си правим много дечица!![]()
![]()
потърси и ще намериш![]()