- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kажетее...
Аз съм на 16 години, а той на 22. Харесваше ме супер много в началото..след това спря да показва чувствата си, след това отново започна казваше ми, че ме харесва, доказваше ми , докато не започнаха големите кавги..Познавам се с това момче от 7 месеца и 13 дена, карахме се много пъти, отнчало, когато се запознахме искаше да е с момиче,което знае какво иска, което ще иска смао него, попитаме дали бих го чакала, ако замине някъде, казах му,че бих го чакала...След товаа ме попита след месец и нещо още веднъж, казах му, че той като замине и аз ще замине, ще се запозная с нови хора..и оттогава, не иска да е с мен за нещо сериозно, поне така ми казва...А преди ми казваше, че съм го наранилаа и че ако момичето наистина започне да го обича, няма да остави нещата така и ще бъде с нея, ако е сигурен, че иска само него..Отначало не бях сигурна, но съм влюбена в него, казвам му, но не ми вярва, защото го бях излъгала за някои неща, когато ми казваше да не споделям с приятелки за някои неща, аз споделях.. И постоянно се карахмее, прости ми отново преди 11 дена..но сега коагто се върна от почивката, не влиза в скайпа...влиза, но за 2-3 минути и излиза.. даже не ми пишее..когато се върна смао му писахх и тои ми писа, че уж ще седне пред компютъра след един, два часа, но не седна..Тааа, искам да ви попитам..да ми кажете как да му докажаа, че наистина искам и за напред да съм с него,завинаги искам да съм с него, обедена съм, не ме интересуват другите момчето освен него..не обръщам внимание на другите..? Как да му спечеля доверието отново ? Как да му покажа, че наистина съжалявам за всичко ? Той, предполагам, че знае, че съжалаявам,защото ми го е казвал,но..Моля ви, дайте ми съвет, искам да го спечеляя.. !
Какво се занимаваш с него , малко ли са момчетата на твоита възраст . Той след някоя година ще мисли за семейство , а ти тамън ще завършваш.
Съветът ми е да го оставиш . Но иначе , както си решиш .![]()
Аз исках да спечеля Тотото , но уви.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Той просто иска секс. Или не се беше досетила сама?
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
ами не е такъв попринцип, познавам го много добре, и да иска го иска, защото иска да е с мен, но тогава, когато му казах..отначало, че искам сериозна връзка, ще го чакам- а след това си промених мнението за дълга връзка и т.н..той се дръпна...Страхотен е, не може да се сравнява с никого...
Ти сама си вкарваш автоголове.Доверие изгуби ли се,трудно се печели ....С думи забрави да му доказваш,няма да ти помогне,той е на 22 не на 13-14.Давай го с по-малко,обяснения за в бъдеще и избягвай теми от сорта,ще те обичам винаги,ще се оженя за теб и т.н.Дай му и време.
+1Първоначално написано от VinDiesel
.
Моето мнение е да се опиташ да се уговориш с него ( без да го спамиш разбира се) да излезете някъде двамата и да се разберете. Има ли желание, начин винаги се намира. Живей си в настоящето пък то каквото трябва ще стане
![]()
Покажи му,че искаш да си с него.Или го зарязвай,според мен той вече не иска да е с теб.Нямате бъдеще.Според мен.
Първоначално написано от stanimirka_94
Първоначално написано от stanimirka_94
Невъзможно!
Възможно е,но не и с тези двамата...Първоначално написано от VampireGirl666
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от K_O_L_E_V
![]()
![]()
![]()
![]()
Ramzi Ft Preeya Kalidas - Love is blind lyrics
Много хубава песничка . Ето ти я да си я слушкаш :http://vbox7.com/play:131bd460
Ех, момиче. Не ме послуша, като ти казах да не се занимаваш с него.Изборът си е твой, но ще си позволя отново да изкажа мнението си, тъй като съм малко по-добре запозната с твоята история.
Това момче те върти, както си иска.По това, което знам, ми е ясно, че той не иска нищо сериозно и само те разиграва. Бил ти казвал и доказвал?! И как ти е доказал? В скайп ли? Колко пъти си излизала с него, за да прецениш дали е такъв, за какъвто се представя?
Момчето е на 22. Ти си на 16. Казал ти е няколко хубави думи и ти си се хванала. Там е проблемът. Слагай край на тази "драма" и се огледай. Има много момчета.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
в много големи филми се вкарвате и двамата,най-добре го остави,той да те потърси
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
а ако не я потърси?
Човекът иска зряло момиче, а ти си пикла, която не знае какво иска. Нищо лично. И аз съм на 16.
Как можеш да си смениш мнението по толкова важен въпрос (чакането) за един мизерен месец? Как искаш да ти вярва, като си предала доверието му един вид, споделяйки с приятелки?
За да има такава разлика и връзката да е пълноценна (!!!), трябва момичето да е на психическото ниво на момчето - да имат сравнително еднаква обща култура, да имат общи теми, сходни възгледи. И не е той този, който трябва да се доказва пред теб. А ти пред него - че имаш правото да си с него.
Ти не знаеш какво искаш, а той е мъж. Какво очакваше?
В друг случай би могло да се получи доста стабилна и интересна връзка.![]()
Няма как да го спечелиш. Явно си загубила доверието му или просто му е омръзнало. Не се занимавай. Той се е отказал. Не го търси, няма смисъл.
^^^
Бургас <3
Той и затова се държи толкова зряло: прекратява отношения, търси я пак, после уж й се сърди... Направо в случая се чудиш кой е по-тъп: този, който яде баницата или този, който му я дава.Първоначално написано от PinkPan7her
Абе.. и двамата не са цвете за мирисане.
Въпроса в случая е че той си знае какво иска, обаче не знае как да разкара авторката. И тук май му е единствния кусур в историята. Докато нейния филм е повече от уникален.
Та авторке - няма какво да доказваш повече. Можеш да затвърдиш мнението на всички тук както и на пича, за когото пишеш темата че си несериозно и неориентирано момиченце, което не знае какво иска, обаче го иска на момента. И се чуди защо хората не се връзват на акъла и, а си гледат интересите преди всичко.
Другия път да мислиш какво приказваш. И ако не мислиш нещо - не го казвай. И не, не е нормално за кратък период от време да си мениш вижданията за определени неща.
Едит: Пълната версия на мнението ми без цензура е тук долу. ако на някой му се занимава.
Аз
ми... чудно ми е как и защо 22 годишен мъж ще се занимава с 16 годишна пикла...
и тук не визирам теб и мен
а ситуацията опиюсдана в темата
той акъл няма ли си, глупав ли е.. или какво та си трови живота и си губи времето с подобно момиченце
в случая той е за бой.. не тя..
или поне той е за бой повече от нея
щото.. като вижда че нещата не му харесват ми да си я отреже едно хубаво
тя ще пореве ден два три.. и нещата продължават
а не да разтягат локуми и да си дават някакви фалшиви надежди
които още повече задълбочават проблема вместо да го решават
другото което е - тя девойката е ясна - искам него и точка. Пък квото ще да става.
Ще си приказвам квото трябва амо и само да му се харесам, щото видиш ли той е единствения неповторимия и така нататък.
Пък след като ми се върже ще му кажа кое как е въщност и той няма да ме остави щото ме обича.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
значи не я заслужаваПървоначално написано от Lexynnka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по голям е от теб
съмнявам се да споделя чувствата ти
така че го преживей и да не ти пука