.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

СЕКС и ЦИКЪЛ

Нормално ли е на момичето да и закъснява цикъла след секс? Случвало ли ви се е?
    Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
    - Абе ей, що хвърляш пясък?
    - Ми за да не ме гонят духове.
    - Ама то няма духове...
    - Ем да де, щот` хвърлям пясък...

зависи от много неща

Мега фен
    Град
    Earth...
    За тази работа има тестове

Не питам дали може да е бременна, а дали е нормално. Защото няма как да е.
    - Ама то няма духове...

нищо общо няма закъснелия цикъл със секса, щом казваш че няма вероятност от забременяване, значи сте използвали предпазни мерки... на някой организми от смяната на климат им закъснява на други подранява ако си ходила някъде може да е от това... много е относителен този въпрос

Ами... въпроса е, че след секс винаги засъснава... не знам защо.
    - Ама то няма духове...

Нормално, не знам дали е, но все пак се случва и е възможно. На мен също ми се е случвало с ден-два да ми закъснее и то когато съм правила секс.МОже и да не е от това, но не виждам друга причина.
    Да обичаш значи да страдаш!

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    всичко в тоя живот е нормално

Цитирай Първоначално написано от Prophecy
    всичко в тоя живот е нормално
    По скоро всичко ненормалното в тоя живот е нормално

Град
    Плевен
    Мили хора ... немога да ви разбера Тфа, че ви е закъснял цикълът незначи, че сте бременни .. а и ако някой от вас са .. има предпазни мерки

Цитирай Първоначално написано от iw0na
    Мили хора ... немога да ви разбера Тфа, че ви е закъснял цикълът незначи, че сте бременни .. а и ако някой от вас са .. има предпазни мерки
    Никъде в темата не пише "бременна ли съм" , а и се имам за достатъчно образована личност по повод забременяването. Не съм малко дете, не ме нападай ако обичаш. Питам това, защото не ми се е случвало да ми закъснява след секс до сега!
    - Ама то няма духове...

Ами зависи...Със или без презарватив...макар,че със пак не е гаранция,но по-добре просто момичето да си направи тест за бременност ии така

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Нормално, не знам дали е, но все пак се случва и е възможно. На мен също ми се е случвало с ден-два да ми закъснее и то когато съм правила секс.МОже и да не е от това, но не виждам друга причина.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

ужасни сте ее

Да, на мен ми закъснява. Ако съм го правила в деня, когато трябва да ми дойде, ми закъснява с около 2 дни. При мои приятелки е същото.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Нормално е .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Не съм обръщала голямо внимание, но при първия ми секс, ми закъсня. А когато започнах редовен секс и цикълът ми стана редовен.

Re: СЕКС и ЦИКЪЛ

Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Нормално ли е на момичето да и закъснява цикъла след секс? Случвало ли ви се е?
    ми на много момичета знам ,че след първия път им закъснява ,но има и много причини поради,които може да закъснява .... но сигурно е нормално
    sleda ot lubovta

Благодаря на всички за отговорите
    - Ама то няма духове...

Извинявайте че така се намърдвам в чужда тема но така и така има страшно много теми по въпросите за секса...
    Та така... моя проблем е подобен на самата тема. Закъснява ми. Правих секс за пръв път с приятеля си преди няколко седмици. Използвахме презерватив разбира се. Доколкото знам нямаше проблем с него. Притеснявам се въпреки всичко.
    Ииии така... Не ви карам да се правите на врачки, просто искам да ми каже някой има ли от какво да се притеснявам. Не съм малка, на 18 съм имам я сексуалната култура също така
    The gratest thing you will ever learn is just to love and to be loved in return... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си