- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво мислите ?
... Когато видите някоого облечен със сако и спортен панталон ?
Смешно ли ви става или изглежда облечен стилно ?
На мен лично ми допада този стил на обличане ии винаги когато се облека така ме питат, дали не отивам на сватба 0.0
Ако е с дънки,тениска и сако не ми е смешно,но не ми и харесва...ако имаш друго предвид под "спортен панталон" тогава е смешно![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
0хх ... леле колко са зле тиия хора бе дръжте се както трябва кфо им интересува с какво си облечен .. ? те да си гледат работата .. утре у други ден те ш почнат и да та питат с къф цвят са боксеркитети ... както и да и който ти са смее дърпай му/й една путка майна другия път ш са страхува да ти гледа в лицето ..![]()
__________________________________________________ ____
...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!![]()
А какво имаш впредвид "спортен панталон"..Ако ми дънки,не ми е смешно..
Но няма значение какво мислят хората,важното е ти да се чувстваш добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сако + спортен панталон = спортно елегантен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С дънки на мен не ми харесва особено, ако не се съчетават добре цветовете :/ Да кажем, че панталоните са дънки с различни цветове ...
Например Сиво сако + сив панталон + черна риза + черни обувки и колан, или черно сако + черен панталон + вишнава тениска/риза + черни обувки, или черно сако + дънки + черни обувки и т.н ..
Ето няколко снимки да видите за какво говоря:
http://img05.gepime.com/gallery/6168...0bc58800eb.jpg
http://prikachi.com/images/802/2311802i.jpg
http://img05.gepime.com/gallery/6168...5afdbf5389.jpg
>> Иии като се облека така и ми викат, че "отивам на сватба"
На първата снимка ми допада.Инъче щом ти се харесваш така какво те интересуват другите.
ако под 'спортен панталон' се разбира анцунг.. хм.. кофти комбинация.. иначе с дънки+суитшър+сако.. не е зле![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Щом пишеш в този форум ще реша,че все още си в тинейджърските годинки...Според мен е прекалено официално за тази възраст,но си е твой стил и ако ти се харесваш така не ти трябва моето мнение.Първоначално написано от male91
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ами на 19
Според вас стои ли ми добре, за да продължа да си се обличам така ?
>> Все пак не се обличам всеки ден така, а само когато има поводи, или когато съм на среща
http://0.tqn.com/d/mensfashion/1/0/i/8/GrayJeans.jpg
и като двете ,ама иначе на втория не ми харесват кецовете
но иначе сако+дънки+тениска+кецове=![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Допадна ми само комбинацията от първата снимка.
Сако с дънки е ок, но с панталони е някак ... странно да си `мааш` по улиците.
Начинът, по който носиш ризата си на третата снимка ми изглежда супер смешен,
малко като на селски левент на парти у градо.
Нищо лично, просто отговор на въпрос.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ужасно смешно.
да бе и мене ме е яд как съм се снимал с вдигната яка ...Първоначално написано от Exothermic
по принцип дори рядко слагам риза със сако, но това беше точно след като си бях взел сакото "и реших да експериментирам" xDDD
Първоначално написано от bloodyF
![]()
Мале, направо се влюбих, честно!
![]()
ПП: Кецовете са много натруфени някак си.. не знам.. иначе звездичките ми харесват, а останалото простооо...<33
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
всъщност много ми допада тоя стил. Брат ми беше така на бала си преди мнооого години (ахаха) и много ме изкефи как се беше издокарал. Не е смешно, напротив.
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Дънки (тъмни)
якаа тениска (и тя няква тъмна)
сако (ама не оттея на чартичкими изччистено и то някво сиво или черно)
и обувки .. може кецове, но не тея дето са баш като гуменки или някви обувки там мъжки![]()
супер много ме кефи![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Предвиждам,че ще срещнеш голямата си лИбоФ на погребениеПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
Иначе и мен само така ми харесва...ама тениската да няма нищо розово...молЪ ви се![]()
Най-много ми харесва първата, но нещо ризата не е каточили мн наред - яката и ръкавитеПървоначално написано от male91
![]()
Иначе и втората не е зле, ама третата не ми харесва![]()
Може би ако бях сложил вишнава тениска/риза щеше да изглежда по-ефектно, ноо проблема беше, че в този момент нямах такиваПървоначално написано от EsteticLoff
бях на гости във Варна ии таман си бях взел сакото (понеже много ми хареса материята ии кройката му)
риза/тениска, спортни панталони, обувки официални +/- сако, е това е моят стил![]()
![]()
![]()
Moже .. не знамПървоначално написано от male91
![]()