.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Болки в...инструмента.

Привет.
    Преди 3 дни се събудих с болка в мъжеството. Нетипична и сравнително остра, в основата на ствола. Без да правя подробен преразказ ще опиша накратко проблема оттогава насам:
    Средно силна, остра болка в основата на пениса, крайно неприятна поради естеството и местоположението си (мъжката част ще ме разберат ), която се появява при определено положение на органа, което не мога 100%-во да определя. Забелязах леко...изпъкване на въпросното място, не мога да определя на какво точно, мога само да предположа че е кръвоносен съд/сухожилие (или някакъв друг вид подобна на сухожилие тъкан, ако има такава там), заради което си помислих, че съм спал по корем и малкия войник се е опитал да стане, а аз съм му попречил с тежестта си - и от там проблема. Сега като се замисля, не знам дали въпросното изпъкнало нещо (продължава към върха на пениса ако това е от някакво значение, успявам да го напипам, тъй като както казах е изпъкнало оттогава насам) не е кръвоносен съд и теорията ми за среднощната ерекция не е глупост.
    Честно казано имам спомен за подобен случай преди няколко години (само че отдясно), но болката и изпъкналото...нещо стояха 2 дни и всичко се оправи, а и ме болеше в пъти по-малко.
    Мерси предварително на отзовалите се.
    Предложенията да отида на лекар няма да ми бъдат от полза, целта на това да се консултирам с вас, драги съфорумци, е именно да избегна лекарската намеса, ако е възможно. Не съм на 15, напълно съм наясно с незаменимостта на консултацията при специалист, но както казах целта да пиша тук е не да получа съвет да отида на доктор, а да получа съвет, който може да ми спести ходенето при чичкото с бялата манта.

П.С. Изглежда по-скоро като кръвоносен съд, сухожилията не правят завои.
    П.П.С. Не съм правил секс/авто-секс () от няколко дни, така че със сигурност не е травма по време на секс.
    ...

Разбирам те... от 3 дни ме боли отверката и гайчния ключ

Олееей
    valerusha ~~{}}
    mecheeeee
    MA
    PATOНKOBKA

Надявам се ще ме разбереш, ако не намирам шегата ти за забавна. Не съм спекняр, но не ми е до това точно в момента.
    Радвам се, че поне ти се забавляваш.
    ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ние не сме лекари,бе хора..Поговори със специалист,няма смисъл да се притесняваш..Няма да ти го изяде
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ами тогава да се изтрие секцията "Др.Тийн" ?
    И евентуално "Секс" защото във форума няма сексолози.
    Нали знаеш приказката - "Не питай старило, питай патило.". Не нужно да си лекар, за да дадеш съвет от опит или знания. Просто исках да съм по-спокоен, не цялостен преглед през форума. Както и да е, утре имам час при специалист и ще разбера какъв е проблема.
    Мерси за частичната съпричастност все пак, утре ще споделя какво е станало, току виж на някой му било от полза...някога.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си