.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Малко тъпа тема ама

да знаете някой лесен финт да науча щот от скоро почнахме всеки ден мач и г/д добре се представям ако се стегна на врата гол не пускам преди ми викаха берлинската стена и напред ми казват че като кон тичам един път вкарах гол за няма и 5 сек от началото ама стига съм се хвалел исках да питам за това щот са ми казвали че добре играя ама техника трябва да понауча
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Тия неща не се учат, както ти си мислиш.. Ако така се учеха всички щяха да са футболисти! За техника има много упражнения.. Финтове който са елементарни са прескачането на топката като Роналдо и финта на Роналдиньо дето я чуква леко в едната посока и веднага сменя в другата.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Финтове не ти трябват! Развий си дрибъла, само с него може да си най-добрият! Ето Меси за пример

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    Той пита за финт. И сега ако ми кажеш, че Меси е най-добрия ми е ясно колко разбираш от футбол.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    е някой линк да даде нещо а и не съм запознат мн с правилата на футбола г/д ги знам де ама съм малко пишман футболист и искам да се понауча
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Охх, приятел занимавам се с футбол, титуляр съм в голям столичен клуб, не става както си го мислиш, запиши се да тренираш в някой по-слаб отбор като Септември, Академик, Локо СФ ... Така ще се научиш, това е моето предложение .. Иначе такива линкове трудно ще си намериш . Това което казах горе не е с цел да се само изпъкна, просто искам да му кажа, че трябват години упорит труд, ако ставаше с 1 месец тренировки, всеки щеше да е Меси, Роналдо и Торес . .

Машино, твоите мераци са все за по месец да се нацепиш, да се научиш на футбол... верно не става така. Луд ли си да се учиш от клипчета на футбол...

Пич запиши се да тренираш като искаш да задобрееш това, че някой, който си няма на хабер от футбол ти е казал, че си добър не означава, че трябва да се възгордяваш, определено както казаха пичоЙете по-горе, че не се става за 1 месец са прави и аз тренирам футбол от отдавна и мога да ти кажа, че само с МНОГО тренировки може да се постигне нещо, така че най - добрия вариянт за задобряване е да се запишеш в някой отбор. Успех

ibojilow - всеки си има право на мнение. Пък и вярно е, че доста от "звездите" поне мен ме разочароваха на това световно

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

абе точно за финтове и трикове не е нужно да тренираш в отбор колко хора познавам дето не са тренирали ама правят бахти лудите неща.Сега друг е въпроса , че като играят на голям терен не могат да се ориентират и бягат кат мухи без глави .Ама ако искаш да си добър на улицата не е нужно да ходиш на трен . Пък и ако наистина си бърз по-добре се упражнявай да сменяш посоката възможно най-бързо и дрибъла много повече ще ти от полза от финтове и трикове.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegaTorres9999
    абе точно за финтове и трикове не е нужно да тренираш в отбор колко хора познавам дето не са тренирали ама правят бахти лудите неща.Сега друг е въпроса , че като играят на голям терен не могат да се ориентират и бягат кат мухи без глави .Ама ако искаш да си добър на улицата не е нужно да ходиш на трен . Пък и ако наистина си бърз по-добре се упражнявай да сменяш посоката възможно най-бързо и дрибъла много повече ще ти от полза от финтове и трикове.
    А ти имаш ли си на идея, аз колко хора познавам който тренират и правят неща който няма да научиш на улицата? Ще научи един финт, ама като спирането му е къс-пас, какъв е смисъла? Като не може да даде един прав-вътрешен какъв е смисъла? Като няма нужната координация, какъв е смисъла? По-хубаво е да си тренира и колкото и да е слаб, когато отиде на улицата ще е по-добър от останалите.

е да бе ако има възможност и желание най-хубаво е да си тренира ама от това , което казва че даже не знаел някои правила на играта останах с впечетление , че не иска толкова много да се задълбочава ами ей така да рита за кеф на улицата иначе си прав .

Град
    София
    Еми да, момчето е начинаещ и се е запалил явно.. Иначе аз му казвам, че по-голям прогрес от тренировките няма. Иначе е хубаво да си рита, ако не за друго, то за здраве.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Машино, твоите мераци са все за по месец да се нацепиш, да се научиш на футбол... верно не става така. Луд ли си да се учиш от клипчета на футбол...
    Абе аз главно за това ритам ритането да ми е като кардио да се разтичвам иначе като спрях кросчетата и пак си поддържам килата де ама трябва и тичане и главно за това ритам нямам мн мераци във футбола дори мога да кажа че той ми е най-безинтересния спорт другите са ми доста по интересни ама гледам че повечето хора харесват футбол и реших да понауча нещо за да мога да се стремя и като се стремя ще тичам по голямо растояние и повече кардио значи ее как съм ги навързал само нещата
    sapphire5

Град
    София
    ^ Перфектната кардио тренировка, заеби!

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    еми опитвам се да тичам колкото може повече дори да е напразно ама иначе и ме хваща яд като не съм вкарал гол през деня днес подавах добре и заради добрите ми пасове (аайде не са мн добри ама подадох на правилния човек в правилно време) няколко човека вкараха към 4-5 гола то трябва да се гледа отбора де не ти да вкараш той ако всеки мислеше такаа ама и който е от моят отбор винаги губи нз що на малко на много винаги, рядко да спечелим
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си