- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти в седмицата се къпете?
~10 (7-14) пъти
много ли е вредно да си мия косата всеки ден?![]()
Интересно ми е хорица,как си взимате душ без да си миете косата,да не си слагате плувка да ва ева
ами продават едни такива като пликПървоначално написано от remix1912
където си връзваш косата на кок ( ако си момиче и имаш дълга коса ) слагаш си го тфа дето го продажат и се къпеш
също ако имаш подвижен душ е още по лесно
![]()
------------------------------------------------------------------------------------
iLovePussyJuice
МнениеПуснато на: Вто Юли 13, 2010 1:21 am Заглавие:
~10 (7-14) пъти
много ли е вредно да си мия косата всеки ден? Very Happy
ами попринцип е вредно за косата че косъма се изтощава ако си я миеш със шампоан всеки ден за това 2 - 3 пъти седмично за косата са достатачни![]()
косата - 2 / 3 пъти в седмица
душ - всеки ден , понякога и по 2 пъти на ден
((:
Всеки ден - душ;
На всеки 3-4 дни си мия косата.![]()
*сън*
душ-всеки ден,лятото-на ден по 2 пъти
с косата- през 3 дена
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
душ и аз всеки ден
а косата-2-3 пъти в седмицата.. за да не се изтощава много
Връзвам косата и гледам да я мокря възможно най-малко.Първоначално написано от remix1912
![]()
По темата - душ всеки ден, независимо от сезона, лятото и повече от веднъж. С косата - през 2-3 дни.
Е добре де,а каква е файдата да се къпите без да си миете и косата,заради прическата ли?Женска му работа.![]()
Всеки ден си взимам душ,а с косата през ден.А лятото по 2 пъти на ден се къпя![]()
всеки ден си вземам душ, даже понякога и по 2 пъти, а косата я мия през 2 дни![]()
Не е добре да се мие прекалено често косата, почва да се омазнява и да става една гадна... Пък не е добре и да се къпеш само като я миеш (демек на 2-3 дни), нали разбираш?Първоначално написано от remix1912
Разбора,но по-скоро се омазнява като не я миеш.Аз си мия главата(че толкова ми е и косата) по често от колкото ми е къпането наистина,но това е къпане + миене на коса и само миене на коса без къпане има малка разликаПървоначално написано от WaterLilly
Всеки ден по 2 пъти![]()
Невсички имат проблем с омазняването.Първоначално написано от remix1912
Аз, например, не си слагам шапка, ами ползвам подвижния душ и гледам да не си намокраям косата кой знае колко. Но дори и да се навлажни леко по края няма страшно.На мен за косата 3 пъти в седмицата ми стига. През лятото като се къпя по няколко пъти на ден (3-4), всеки път ли да си мия косата, като няма нужда?
![]()
Всеки ден по 2 пъти. Вечер с косата, сутрин не. 7х2= 14 пъти в седмица.
Когато тренирам се къпя по 3+ пъти на ден, това се отнася и за дните когато е 33+ градуса![]()
18 ;d
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ами косата през 2 дена я мия, а тялото всеки ден.
Аз всеки ден без косата, а инъче си мия косата 2-3 пъти в седмицата.![]()
kristina