- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пъти в седмицата се къпете?
Всеки ден, само косата - през 1-2 дена. Случвало ми се е да си вземам душ няколко пъти на ден.![]()
Всеки ден, но косата през ден-два.
Душ си взимам по 2-3 пъти на ден, косата през два дни -.-
на ден по два пъти![]()
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Обикновено в годината един път но вече започнах и по-рядко ..![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ами, зависи от сезона. Зимата всяка вечер, а тогава си и пускам по-дълга коса, която къпя през ден-два. Лятото въртя по 21 душа седмично, няма как. След тренировките по плажен волейбо сутрин, следобед преди да изляза навън, вечер, след като съм се изпотил яко.. понякога и по 4-5, ама по-рядко. Под 2 пъти не падам..а, днеска като по изключение, защото нямах време за втори душ, иначе от утре съм отново по 1 бойлер поне на ден.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Всеки ден по няколко пъти ! Тия митове,че косата не трябвала да се мие всеки ден не минават при мен.. и да окапе цялата ако ще .. за мен немита коса 1 ден е мръсна а така ми е някво гадно да излизам![]()
зависи защото понякога аз нали когато стана и се къпя за да се събудя ... по то4но под водата![]()
![]()
![]()
и малко се търкам ..... излизам на обяд и тогава наистина се купя и вечер когато се прибера защото цял ден скитане и какво ли не не ми се отразяват добре на хигиената
![]()
![]()
косата-през 48 часа.(2 дни уж.;д)
примерно си измивам косата вторник сутринта към 10.
до сряда сутринта са минали 24 часа.
четвъртък сутринта-24 часа. и така излиза се едно през 1 ден си мия косата хах ;д ;п.
иначе тялото всеки ден по 2 пъти,ама искам по-често.
обичам да съм чиста.;д
Всеки ден![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
лятото - по два пъти на ден
зимата - всеки ден или през ден, зависи![]()
И аз съм така .Първоначално написано от monttitty
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
И аз така.Първоначално написано от monttitty
![]()
всяка сутрин като стана от сън задължително... така си мия очите и зъбите едновременно! ;д и вечер преди да излеза на кафе дискотека бар или нещо такова ;д
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...