.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Проблем с размера на гърдите - 15г.

Здр .. сигурно не съм първата или последната тийнеиджърка която казва че има проблем с малкия размер на " циците " .. ами за съжаление съм поредната .. аз съм на 15 и имам много малки цици и вече не издържам .. не мога да свикна с мисълта че може да си остана плоска като " дъска " всичките ми приятелки са с по голями гърди .. а и до миналата одина им бяха малки .. но пораснаха даже и по бързо от моите .. МОЛЯ ВИ ако някои знае нещо за по бързото развитие или нещо подобно да пише .. че вече МИ ПИСНАА .. !!

Едит: Слагай описателни заглавия!!!
    амк933

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Писането на КИРИЛИЦА е задължително за всички. Нямането на такава не е оправдание при все че има кирилизатори в нета.

амк933

Град
    София
    Еми виж сега .. Изчакай си да ти пораснат и това е, до сега не съм чувал да има нещо с което ти растат циците .. Вариант според мене няма..
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Значии , не съм момиче ( Благодаря на господ за което ) но съм чувал че когато консумираш много боза ще се уголемят - но рискуваш да надебелееш ! Също можед да пробваш с шейкове ... аз ходя по лостове и за да натрупам маса ( която след това да направя на мусколи ) пия шейкове от кисело мляко банан течен шоколад и тем подобни ...
    Ти си си ТИ! Не го забравяй!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pachonik
    Значии , не съм момиче ( Благодаря на господ за което ) но съм чувал че когато консумираш много боза ще се уголемят - но рискуваш да надебелееш ! Също можед да пробваш с шейкове ... аз ходя по лостове и за да натрупам маса ( която след това да направя на мусколи ) пия шейкове от кисело мляко банан течен шоколад и тем подобни ...
    ХААХАХАХХАХАХАХАХХААХАХХА Х Ти ме разсипа беее
    Виждал ли си жена която е работила за гърди в фитнеса ? Явно не си! Изглежда толкова грозно и отблъскващо, а и не и растат циците ами .. Абе погледни, аз няма да коментирам -- http://www.strangesports.com/images/content/134731.jpg
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

Повече от фен Аватара на elizabethg
    Здравей!При всеки организъм е различно.Спокойно няма да останеш плоска!И на теб ще ти пораснат.Ако пиеш боза рискуваш да увеличиш дупето,а това едва ли ще искаш

Супер фен
    Само на 15 си,споко,ще ти пораснат.

Град
    България
    Има си специални сутиени за малки гърди! Разходи се по магазините и разгледай малко, мери сутиени с различна форма на чашката и така... То зависи от хормоните да ти кажа, така че пък може би ще ти пораснат по-късно. На 16 или 17 примерно. Повечето хора казват, че растат от бозата. Не знам дали това е вярно, но със сигурност ще ти порастне дупето от бозата!!!

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от LipSy
    Писането на КИРИЛИЦА е задължително за всички. Нямането на такава не е оправдание при все че има кирилизатори в нета.

амк933
    Казах, че на компа, на който бях нямаше кирилица. Ами сори, ама аз пак си пуснах коментарчето!!!!!!!

Супер фен

амк933
    Казах, че на компа, на който бях нямаше кирилица. Ами сори, ама аз пак си пуснах коментарчето!!!!!!!
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
    Uато нямаш кирилица,си има online кирилизатори.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Има си специални сутиени за малки гърди! Разходи се по магазините и разгледай малко, мери сутиени с различна форма на чашката и така... То зависи от хормоните да ти кажа, така че пък може би ще ти пораснат по-късно. На 16 или 17 примерно. Повечето хора казват, че растат от бозата. Не знам дали това е вярно, но със сигурност ще ти порастне дупето от бозата!!!

Бозата НЕ помага! Тя е за кърмачките, за да имат повече кърма, за да си хранят бебето.
    Това със сутиените... пробвай го. Намери си сутиен(и) твоя размер. Не придават много по-голям обем, ама и няма да изглеждаш плоска.
    Друго... няма какво друго да направиш... време!

п.п. Ако искаш погледни тук.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

Еми да, всичко е до ген, както казаха преди мен, аз съм .. доста слаба всъщност и не съм катоо повечето момичета на моята възраст (15) .. в смисъл малко по-плоска съм .. за жалост нося сутиен с подплънки единственото решение .. от бозата качваш килограми и най-вече дупе, но все пак и килограми, които да - отразяват се на гръдната ти обиколка (все пак кога сте виждали плоско пълно момиче ) .. ям като ненормална 6-7 филии хляб + квото ям, било то салата,манджа (сещай се кво количество ми трябва за 6-7 филии на хранене ) еми . .седя си на 47 кг. и тва си е не трупам маса никъде за миналата година да не говорим - положението беше трагично

Град
    някъде, където няма земетресения
    Не се притеснявай, стига наистина да не си съвсем плоска като дъска. И малко е добре, даже някой път по добре от много. Но не се безпокой, тепърва ще се равиваш?

Град
    --------------------------
    Ами според мене всяко момиче трябва да си харесва гърдите. Просто така е станало. Но може после да пораснат...
    Здравейте!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Авторке,трябва да ти кажа,че изобщо не ти трябват големи гърди.Като малка имах много големи гърди,не защото съм била дебела-това не е било така,просто такива са си били,с времето се оправиха,но е толкова неудобно,по-добре се радвай,че имаш малки.
    • Обичай,за да те обичат! •

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си