- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- (п)объркана
Здравейте..пиша тази тема с нуждата да споделя...не вярвам някой да може да ми даде съвет,най-малкото защото май нямам конкретен въпрос,или защото пиша каквото ми идва в главата,може би ще успея да формулирам нещо.
Обичам приятелят си . Искрено и истински.Приемете го на доверие. Щастлива съм с него и бих направила всичко,за да бъде и той.
Сега на проблема - не съм сигурна какво е точно отношението му към мен.Има дни,в които ме гледа с един блясък в очите ,в които е готов да направи всичко за мен.Знам,че ме обича,виждам го в очите му.
Но в други дни - като днес - не е съвсем така.Да,първо,че не сме се виждали от седмица и единствената ни комуникация е кратка и по телефона(просто няма начин за друго в момента) и е нормално да не ..какво?да не ме чувства близка?не,не е нормално.Аз самата копнея за него.Не мога да спра да мисля за него.Това не намалява чувствата ми.Но го преглъщам.Казвам си - всичко е наред.
Непрекъснато твърди,че не е достатъчно добър за мен.Непрекъснато го убеждавам,че не е така.В началото нямах проблеми,мислех,че просто обича да чува колко перфектен е за мен..но сега усещам,че има и друго..побърквам се,мисля си,че иска да го оставя,защото той не може.(Има и защо..не е важно,наистина,но няма общо с отношенията ни пряко).
Иии.."обичам те " елемента...Никога не го е казвал..но го чета в очите му..или?или искам да го прочета...Може ли да обичаш някого и да не можеш да го кажеш..или не ме обича и заради това не го казва?
Или аз внезапно станах на 12?
И как изобщо да се успокоя?
Според мен единственият изход е откровен и директен разговор с него. Обясни му детайлно, че самият факт, че си заедно с него, е показателен, че е достатъчно добър за теб. Излезте, седнете на спокойно място и му задай въпросите, които те интересуват. Постарай се да го планираш, така че да не звучи враждебно и сякаш искаш да го отрежеш. Например, не започвай с фразата "трябва да поговорим", звучи съдбовно и ангажиращо. Подходи спокойно, нека разговорът е приятелски, не го провеждай като кръстосан разпит.
Що се отнася до "обичам те", смятам, че мъжете са по-малко емоционални от жените и може би му трябва повече време, за да признае чувствата си първо пред себе си, после и пред самата теб. Не го притискай, думите "обичам те" не са такива, които е нужно да бъдат изречени. Любовта се чете в малките жестове, мимики и фрази на човека отсреща.
Успех. : )
*кима утвърдително*Първоначално написано от agapiseme
Даже филмите са ти по големи от петокласничка
Иначе май..имаш много свободно време и никакви занимания, с които да ги запълниш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вижте се,поговорете си сериозно. кажи му ти какво мислиш,че не чувстваш достатъчно обичта му.А относно това,че не ти казва ''обичам те'' ,може просто да си е такъв и да не си покозва достатъчно чувствата,и да го е срам да го каже..или..знам ли и аз.
Но един сериозен разговор очи в очи ще ви дойде добре.
Когат заобичам някоя й го казвам 1 път.После някакси го казвам изпросено от тях.Доста пъти сме говорили,обяснявал съм,защо как и как ще е и ме разбират.Щом не е всеки ден еднакъв,значи проблема е другаде,какво искате винаги да сме озъбени и да ви гледаме влюбено?
Първоначално написано от VinDiesel
![]()
![]()
Има доста вярно в поста ти, като се замисля,бившият ми казваше ''обичам те'' ,само по време на секс...(много рядко) и след него...
![]()
![]()
Говори с него. Ама хубав, искрен и директен разговор. Кажи му всичко, което си написала на нас. Обесни му, че го чувстваш по-студен и се питаш на какво се дължи това. Даже го потитай дали иска да скъсате и го помоли да бъде максимално искрен. По друг начин няма как да ти помогнем. Само той може да си каже какво го мъчи. А колкото до "Обичам те" - има хора, които не го казват често, но го доказват с десйтвия. Има и такива, които нито го казват, нито го доказват. Ти най-добре си знаеш той към кои спада
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!