- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Езиковата гимназия или математическата в пловдив
Имам достатъчно висок бал и за двете гимназии ама съм страшно раздвоен.Моля кажете по-добрия вариант според вас.
математика![]()
Макар, че не нам какво е нивото на мг-то там, рпедполагам не е лошо..
И аз се колебая межу ЕГ Пловдив , ЕГ Иван Вазов и ОМГ акедемик кирчо
![]()
![]()
С две ръце съм за ОМГ Пловдив..Но това зависи и от това,какво искаш да учиш и следваш след това..Ако ти се отдават езиците - езикова,ако математиката - МГ`то..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
колко ти е балът ?
Еми, в езиковите ги мъчат много повече, но пък в ОМГ имаме много грозни униформи. ;д
аз забравих да кажа че от 4ти клас учих в мгто и имам впечетления от там
искам да науча повече за езиковата а бала ми е 35
Езикова, определено.. И все пак- зависи кой предмет ти се отдава повече (Математика или да кажем Английски)..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Преди две години трябваше да правя същия избор, избрах математическа, сега съжалявам. За това бих ти казала езикова. Математиката стига да искаш, ще я научиш на достатъчно добро ниво. С езика, обаче не е така.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ако обичаш математика - МГ
Ако не обичаш - Езикова
Аз лично избрах АЕГ.
Батко ми завърши матечатическа и го приеха в Софийския университет с ватематика![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Ми, зависи кое те влече повече и в кой от двата предмета си по-добър.
v ezikowata e po dybre no p1k v MG 6te ima6 profesiq ..![]()
got
Езиковата![]()
В ОМГ имаш по-сериозни шансове за бъдещето.Език аз уча в частно у-ще.Та в ОМГ не разчитам на езика много.Но както разбирам от приятели(лки) в някои ЕГ след 5 години учене на езика-не го знаят!Което е супер тъпо...
ЖИВЕЯ В ЛАБИРИНТА НА МИНОТАВЪРА...
Приятелите ти са явно забутани, не се обиждай, ама ако са седнали да поучат малко няма шанс да не излезнат ПОНЕ с 2 езика. В една друга тема видях, че си писала, че си приета в ОМГ-то, ама тfва не значи да лепваш етикети на езиковите, съдейки по твоите НЕУКИ приятелиПървоначално написано от vikijb
![]()
п.п Сори за грубия тон, ама супер много ме издразни![]()
може да са ни грозни униформите ама не учим много ;dd
аз ти препоръчвам мг-то ии наистина с минимални усилия изкарваш добри резултати, пък и почти всяка седмица имаме намалени часове, я по 35мин я по 25мин.. пълян айляк![]()
И какъв е смисълът?Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
В езиковите нивото на знания, което ще постигнеш, е много по-високо. ОМГ е стара слава.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
стара слава ама друг път ;]Първоначално написано от Violenza
Аз ще ходя в Английска.
Така че, според мен езикова![]()
Стара не, ами пенсионирана вече xa xaПървоначално написано от Violenza
![]()
Аз го казах, ти го доказа.Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз бих избрала Езиковата..езика 100 % ще ти е полезен.. а и според мен извън училище език се учи мнооооооого трудно.![]()
Life is more than black & white. .
``