.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Бърз тен.

Повече от фен Аватара на Kmet4e
    Аз предлагам ... да постнете снимки на вашите тенчета и да кажете как сте го постигнали ! Смисъл такъв - Пека се по (x) часа на ден ( сутрин,обед,вечер) Тена съм го направил/а за (x) дни ! Използвам (x) продукт и се маза по еди колко си пути на ден ! > Така всеки ще прецени за себе си какво да използва
    Аз не съм различен а просто вие сте еднакви !
    Истинското момиче има достойнство,самочувствие,н о не е нагла..Тя е силна,но е мила..Има свой стил,свой вкус..Готина е ,но не е фукла.. Sexy e,но не е к*рва

Зехтина е добро решение,аз хващам тен чрез него доста бързо.Ползвам и олио (Carroten),но първите два дни под него слагам силна защитна основа,за да може кожата да привикне към слънцето,след което оставам само с олио,но каквото и да правиш лично за мен не е достатъчно само да се намажеш с олио за хубав тен,трябва да използваш лосион за след слънце,за да подхраниш кожата и да запзиш тена за по-дълго време.

За мен няма бързо хващане на красив тен,всичко трябва да става постепено и стъпка по стъпка! И пази лицето задължително с висок фактор,за да не се появяват петна и лунички

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    А аз бях чела, че с обикновенно олио /за пържене ../ резултатът бил д/г същият както при зехтина .... вярно ли е?
    *сън*

Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    А аз бях чела, че с обикновенно олио /за пържене ../ резултатът бил д/г същият както при зехтина .... вярно ли е?
    това ще е брутално пържене
    [: When life gives you lemons, squirt juice in your enemy's eyes :]

Цитирай Първоначално написано от TopNotchGlamorChick
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
    това ще е брутално пържене
    Ами едва ли тъй като във зехтина се съдържат някой доста важни съставки,които предпазват кожата и стимулират почерняването,а именно КАРОТИН,ВИТАМИН A,ВИТАМИН D...

Не е точно по темата,но се натъкнах на нещо полезно за КРАСИВ ТЕН или по-скоро за запазването му
    4 суп лъж брашно, 1/2 чаша прясно мляко, 1 суп. лъж. мед и 1 суп. лъж. зехтин.

доста отдавна не сте писали тук, но аз имам въпрос значи аз съм много бяла и изгарям лесно, но искам да почернея, направо ми е мечта някакви съвети как по-бързо да почернея, но без солариум

awe ти не можеш ли да четеш ?! до ся хората са писали възможностите за по бързо почверняване .. а ти питаш. Ми чети малко, за кво са ти тез очи ?!

Вярно ли в планината се почернява по-бързоо ??

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    Вярно ли в планината се почернява по-бързоо ??
    Мда.

bonbonche005,това за мен ли се отнасяше?!
    • Обичай,за да те обичат! •

не спх .. писах го за vupros .

Супер фен Аватара на gabi_94
    Абе всичко си зависи от самата кожа...Ако сте много бели и кожата ви е склонна по-скоро към изгаряне...няма как да имате шоколадов тен. Не става просто при всеки тип кожа. Бонбонче005, твоята кожа е склонна към бързо почерняване Дори по принцип си имаш тен...следователно за 30 мин. напълно възможно да си станала много черна, но не всички можем така Знаеш ме мен...няма как да имам супер тен за 30 мин. каквото и да правя

По темата: Аз съм много доволна от олиото за тен на Нивеа и Гарниер...Отлични бяха резултатите, тази година мисля да пробвам Каротен. Все пак не забравяйте, че трябва да имате някакъв тен и да сте привикнали към слънцето преди да се намажете с тях, защото рискувате да станете раци Миналата година и аз нямах търпение за тен и едва на 2рия ден на морето се намазах с олио и се препекох яката Вече съм наясно, че по-добре бавно и търпеливо, отколкото бързо ииии ефект - изгаряне.

П.П. Миналата година след около 20тина пъти стоене по 5,6 часа на плаж имах наистина хубав равномерен тен, благодарение на олиото на Нивеа, което използвах чак след 10тото печене
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

аз за това лято си купих олио на нивеа за по-бързо почерняване, какво ви е мнението за него?
    а м/у другото това на каротен колко струва?

Супер фен Аватара на galu6a
    аз имах един спрей от ейвън за тяло и беше останало малко и сега го напълних със зехтин да ми мирише на хубаво ще видим какво ще стани
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    олиото на eveline е добро :P
    аз го имам и е простоо

Голям фен Аватара на taamara
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз имах един спрей от ейвън за тяло и беше останало малко и сега го напълних със зехтин да ми мирише на хубаво ще видим какво ще стани
    Сподели после - първи впечатления) че и аз съм решила съз зехтин да се "пържа"

Мега фен Аватара на iiordanova
    Аз съм хванала супер тен , ама искам още.
    3 дни бях на басейн в планината , от сутрин до вечер там. Естествено не съм стояла само на шезлонга , влизах и в басейна - напред , назад. Като цяло съм хванала супер тен , без изгаряне и болки.
    Мазах се с фактор 20 на Eveline.
    Мислех да се мажа и със зехтин , но се отказах .. , защото слънцето в планината се усеща по-силно. Това със зехтина , ако го пробвам ще е на морето.
    Сега мисля да си купя олиото на Carroten. Мнения ?

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    Аз съм хванала супер тен , ама искам още.
    3 дни бях на басейн в планината , от сутрин до вечер там. Естествено не съм стояла само на шезлонга , влизах и в басейна - напред , назад. Като цяло съм хванала супер тен , без изгаряне и болки.
    Мазах се с фактор 20 на Eveline.
    Мислех да се мажа и със зехтин , но се отказах .. , защото слънцето в планината се усеща по-силно. Това със зехтина , ако го пробвам ще е на морето.
    Сега мисля да си купя олиото на Carroten. Мнения ?
    Супер.Поздравления! хехе Иначе за олиото аз си купих за бързо почерняване и половин час и вече съм леко по-тъмна.Супер е,много съм доволна!
    • Обичай,за да те обичат! •

Голям фен Аватара на Diiddy
    Днес си взех такова чудо: Ускорител за тен. Някой да го е използвал?
    chefk0

Как ще се мажете само със зехтин..напоследък толкова са зачестили случаите на рак на кожата, което трябва да ви подсказва, че трябва да използвате защите фактор, дори когато вече имате желания тен...

Голям фен Аватара на taamara
    ^ Е, все пак и фактор трябва да се слага отдолу..преди олито за тен или зехтина..
    Пък и наскоро в "На кафе" говориха, че няма 100% защита срещу рака на кожата..трябва да се избягват часовете, в които Слънцето е най-силно.

anonymous708973
    Guest
    Момичета, аз още не съм ходила на истински плаж (на басейн също), та да попитам мога ли да си взема на Каротен олиото - 10-ти фактор, примерно. Няма опасност да изгоря зверски, нали?
    Ще избягвам слънцето между 12-4 и мисля да се пека по половин час от двете страни, после във водата час - час и нещо и пак по половин час. Това да ми е цялата програма. Мислите ли, че ще има ефект?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си