- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз тен.
Искам да разбера кои продукти помагат за най-бързо хванаще на тен.Искам това лято да почернея възможно най-много,шоколадов тен,как мога да го постигна,с олио или зехтин или с кои слънцезащитни продукти? Казвайте кое с най-бързо сте почернявали.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
лично според мен е по-добре да отидеш на солариум..
аз колкото и хубав тен да хвана/естествено ползвам слънцезащитен лосион/ после се беля и става ужасно грозно, че и белези могат да останат; поне при мен е така де
има лосиони за тен..смисъл кат се намежеш изчакваш да попие и ти придава по-тъмен цвят и така през 2-3 дена се мажиш! Аз съм го исползвала много е добър.. взех си го от диема за 3 или 4 и не6то не се сещам точно!
ама името му забрайх
![]()
олиото на eveline е добро :P
Просто аз
зехтин :Д ся докато бях на село пробвах .. на десетата минута почваш да почерняваш
+++++++++++++Първоначално написано от YouAteMyHeart
Ее супер! Една позната го има и ми разправяше наскоро,че като че ли по-бързо хващала тен с негоПървоначално написано от YouAteMyHeart
та сигурно ли е че по-бързо се чернее? Че то толкова много слънцезащитни олиа има и не мога да купя всички..така де
А някакви други подобни да харесвате?
![]()
Солариум
+
Автобронзант
и отвреме навреме разреждай със слънчеви бани и тфа е![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Абе хора вие не сте добре..вманячили сте се по тая изключително вредна тъпотия солариумът! Защо трябва човек да пилее пари за солариум като има такова слънце навън,а? Обясни миПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Слагам си в продължения на няколко дни Автобронзант. След като отидох на кола маска останах цялата на петна, та ако използваш автобронзант не ходи на кола маска![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от xSANYAx
Защо ли наистина...?
Еми незнам доколко си осведомена, но в солариумът тена се постига постепенно като опасността от изгаряне е минимална, постига се равномерно почерняване без да почервеняваш като рак и да ти се бели кожата и т.н. - неудобствата на слънцето.
Автобронзантът пък се изпозлзва за завършен вид и по - здрав вид на кожата...
Доколкото разбирам от авторката тя иска бърз тен... + тфа да е шоколадов и максимален иии... и...
Айде тя да си прецени,а ?!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
^Ами..тя е авторката..![]()
По темата-олио за по-бързо потъмняване,зехтин..,но това естествено след като вече имаш някакъв тен.И един съвет-това на каротен,последното на снимкиата,в кутийката..По-добре не си го купувай.Аз миналата година хем имах тен и като се намазах,след 1 час-рак,буквално.![]()
С тея автобронзати колко сте смешни не е истина!Винаги си личи кога тена е изкуствен.
Направо е грозно!
Аз лично ползвам олиото на Каротен, 6 фактор.За два дни на плаж и съм вече леко потъмняла,още един-два пъти и ще съм черничка.Препоръчвам ти го.Иначе както и другите казаха със зехтин или бебешко олио,но там повече трябва да внимаваш да не изгориш първите пъти.Иначе с кое по-бързо се почернява с бебешко олио или зехтин ??![]()
Мерси миличка. А може ли да намериш по-точна снимка?Първоначално написано от sunshiineee
![]()
Кой каза зехтин?Лягаш и започваш да се пържиш, ужас да ви се неначуди човек на акъла.
А спора за слънцето и солариума е абсолютно излишен, и двете могат да бъдат еднакво опасни, ако се прекали.
Продукти не се наемам да препоръчвам, защото нито един не съм използвала лично, не обичам да се пека особено.![]()
Аз определено съм против солариума и автобронзантите
Препоръчвам ти наистина серията на Каротен, освен всичко останало, мирише прекрасно
Аз използвах това:
И... хапвай повече морковино не прекалявай!
П.С. Същото олио го има и 10ти фактор, ако искаш по-висока защита.
Знам знам има много фактори.Мисля че ще взема да си го вземаПървоначално написано от Sigrina
Явно е много добър
![]()
абе :Д:Д кво кат съм казала зехтин ?! бахти .. нито сте пробвали нито нищо.Хвърляйте си парите за автобронзанти и тем подобни. Преди малко се пекох и се бях намазала леко със зехтина да не ви казвам колко бърз и хубав е резултата. За 30 мин станах с равномерен шоколадов тен.
^30 минути и получаваш равномерен шоколадов тен?! Айде айдеЗехтина,че помага-помага,амаа чак толкова
![]()