- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
21-48
Първоначално написано от Alexandra93
ти като се тупнеш по главата сигурно ходиш по голяма нужда![]()
18-25![]()
най - малката с която съм правил секс беше на 13.
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
so lucky guy ....Първоначално написано от vanq11
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
14-22
ебати извратената работа....честно...14 годишни пикли тръгнали по 20-25 годишни батковци...
Ааааалала няма! Животът ти е поп-фолк!Първоначално написано от mitkosoft
Ааааалала опа!! Животът ти е поп-фолк!
2 години по-голям
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
потресен съм![]()
от броя на курвите ли![]()
бе...то си е избор за всеки - малко или много. и аз съм негативно настроен, още повече че знам примерно случаи като 40 годишен, който си е с 18 годишна и са заедно, ама..
ба ли го. за мен е просто абсурд всякаква разлика в тийн годините, по-голяма от 4-5 години. може да съм старомоден, знам ли.
Аз не мога да разбера, защо всички се правите на великите моралисти. Казвала съм го и пак ще го повторя: защо не ви прави впечатление, че от 12-13 години вече правят секс, а сте тръгнали да храните по двойките с големи разлики. Не го разбират хора, които не са го изпитали. Има голяма разлика между хора и хора. Аз примерно се погнусявам само при мисълта че мога да си легна с някой 20-23 годишен. Просто различно виждане на нещата.
Не съдете ако не сте били от другата страна. Всеки има глава на раменете.
Леко тъпо е някви момиченца на по 12/13 години да правят секс и да се кефат, което е триста пъти по - зле от това някои двойки да имат разлика в годините , въпреки , че е много по - добре да си с някой горе/долу на твойта възраст , щото все пак ще имате повече допирни точки , а не само едното спане , щото повечето момиченца , които се влюбват в доста по - големи от тях батковци , всъщност не усъзнават че са само и единствено използвани...ии все пак всеки си мисли за себе си и взима сам решенията си!!!
ам на 25![]()
ех тея дъртациПървоначално написано от trew0o0mankataa
![]()
Мне, те не са курви, просто са наивни. По- скоро от броя на тъпаците. Как ще си на 24 и ще спиш с 13 годишна, мекотело деградирало ?! Или 27 - 14, мама ви гадна, проста ?! ВИе сте за въже, ве. Не заслужавате да живеете, че и се радват, гадни изроди, скапана държаваПървоначално написано от 6sense
Сметище..Първоначално написано от miminko
13-16