- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-големия мъж , с когото сте правили секс
На 30.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
17-30
Аз познавам и 16 - 42 но тва...
+/- 2 Години за под 18 и +/- 5 за над 18, като това не е точна граница
само като прочетеш последната страница и ти иде да си туриш въжету :/
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
^^^ Ми слагайте си го, бе... Някой да ви спира?
А примерът с бащите е възможно най-малоумният.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всички сте супер заблудени. Съгласна съм с Violenza, Kokoshka i dimitur_ak (извинявам се ако съм объркала нечие име)
19-32 , а и всеки сам решава с кого да спи, ского да излиза и тн-когато станете перфектни(тия , които се възмущавате)-тогава съдете, нали се сещате![]()
Ти, как съдиш само по единия секс кой колко е умен, ааааам? Може да не е грешка, а въпрос на избор какво пък? Ей, 'начи ей така некви , къде тепърва се сблъскват с живота и като почнат да философстват, ме разбиват
Не мога да разбера що се връзвате. Тва кой с кого си ляга са някви лични работи.
Welcome to the Jungle...
очаквам някоя да заяви, че на 14 е спала с 41 годишен... нека има и малко реципрочност, че иначе изглежда безидейно курвенско![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
![]()
Абе вие нормални ли сте бе...
Как може да твърдите, че 14-17 годишни деца, които имат връзки с 30-30 и кусур годишни чиковци сами си решавали с кого да спът! Как може едно дете, което няма почва под краката си да реши кое е правилно и кое не ? Как може един човек, който все още няма(да знам банално е)житейски опит да знае кое е грешка и кое не е ?
На базата на КАКВО ще вземе тези решения ?
Вие ако бяхте родители на това дете дали бихте уважили това решение ?
Дайте да не си говорим празни приказки моля ви се
Да, аз не гледам и с добри очи на връзки от рода на 18-19 35-40, но в тези случай съм склонен да вярвам, че вече и двете страни са достатъчно големи за да вземат трезва преценка и съответно бих запазил мнението за себе си.
такива като теб, нали
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-28-2012 на 18:45
Законът е закон,
но той врата в полето е
На 17 си почти пълнолетен, т.е. имаш глава на рамене и се счита, че можеш да мислиш с нея. Никое себеуважаващо се момиче, не би позволила някой да я манипулира и "подкупва", за да си легне с него (тук не говорим за възраст от страна на двете лица). За да има връзка са нужни двама - трябва да си глупав, за да позволиш на човек, който не ти харесва по никакъв начин да те въвлече във подобни взаимоотношения.
Значи за вас е нормално 13 годишни момиченца да водят полов живот, но е ненормално хората да имат връзки с голяма възрастова разлика? Къде ви е логиката? Какъв е този измислен морал, който раздавате? Всеки си има глава на раменете, всеки сам преценява за себе си. Колкото и клиширано да звучи - любовта не пита. (и не това не важи за 13 годишни момиченца, които не знаят цикъла им ли е дошъл или са се изпуснали в гащетата.) Ако си достатъчно зрял, че да знаеш какво е любов, какво се изисква от една връзка и какво търсиш в човека до себе си (изобщо не говорим за повърхностни неща, като външен вид, цвят на очи коса и т.н.) си достатъчно "умен", че да прецениш какъв партньор ти трябва и в коя възрастова граница да го търсиш, за да си удовлетворен. Както каза димитър_...
Т.е. половината които се изказвате против подобни отношения, се чувствате застрашени от по-възрастните мъже, защото видиш ли ще ви откраднат гаджетата. Това да наричаш 35 годишен мъж - чичка, дядка и т.н. е толкова инфантилно тъпо, че не мога да повярвам, че го пишат хора над 14. Както в един форум се изказаха, че всички 40 годишни са импотентни... Изобщо не мислите като говорите и плещите само простотии, за да успокоявате себе си. Да не говорим колко от вас са си сложили някаква "норма" и гледат да я спазват само и само да се впишат в обществото.
1. Казваме чичковци условно, като се има предвид разликата в годините.
2. На 17 може да имаш глава на раменете, но това не пречи повечето на тази възраст да мислят с газъ си
3. Не мисля, че си запозната какво е точното значение на думите" манипулация" " манипулирам"
4. Това, че харесваш човека няма никакво значение дали той е правилен избор, защо изобщо го каза !
5. Не, за мен не е нормално хората да правят секс на 13-14-15 години.
6. Възрастовата граница не е проблем , когато и двете страни мога да преценят трезво, казах го вече!
7. Не се чувствам застаршен, защото чисто и просто аз не бих излизал с момиче под 18, къде ми е логиката ?
Само не ми казвай, че смяташ, че деца на 14-17 години ги знаят тези неща и могат да преценят.
Ти сигурно наистина си мислиш, че някъв мармод ти завива шоколада в станиол, нали ?![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Да 17-25 точно глава на раменете имашимаш само корем и дробове.
Creative Technologie
Ще ме прощаваш, ама ...
Точно факта, че си на 17, изобщо не ти дава гаранция, че можеш да си опичаш акъла. То и на 30 може да си и пак да си глупав и наивен, нали? А през тийнейджърските години онези, които "мислят" първо с хормона са повече от другите, употребяващи сивото си вещество. И не, за мен не е нормално 13-14-годишни пикли и пикльовци да правят секс, дори и да се блъскат в гърдите с репликите колко сексуално образовани били и нам си още какво. Не е нормално и да се появяват 16-17-годишни индивиди, "ходещи" с 35-40 ЧИЧКОВЦИ, щото видиш ли, те можели да им дадат много повече любов от останалите. Кой знае какъв процент от тях вече са отегчени от живота, семействата си и обкръжението застаряващи мъже, видели, че някое младо агне ги гледа с влажен поглед и хайде, вече имаме новата влюбена двойка. Да, ама докато за момичето всичко е цветя и балони, що пък за мъжът това да не е просто разнообразие от скучното ежедневие? И какво може да намериш в един 40-годишен мъж повече? Финансова стабилност? Друго? Мисленето би било съвсем различно! 40-годиният мъж, ако вече няма семейство, ще иска такова, биологичният часовник тиктака, кво прави тогава 17-годишното му гадже, което много го обича? Прекъсва училище да ражда деца ли, какво?
Хич не ми се вижда нормално това, още по-малко пък да има хора, които парадират с подобно положение. Да, съгласна съм, че има и изключения от правилото, но в по-голямата си част тези истории са едновременно смешни и трагични!