.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Junior Member

Та дали съм права !

та имам си приятел от 4 месеца сме заедно вече и в тях неможе да ходим техните неискат той да води никой в тях ии аз нищо неказах и ходим само в нас .Но обаче наште нещо почнаха да мрънкат за него че идва в нас че ходим само в нас и аз му казах че неможе да идваме в нас а той ми каза че тогаеа ня смисъл нашата връзка щом няма да ходим в нас не е ли тъпо тоеа да го каже момче което уж ме обича,казах му че ако ме обича наистина няма значение дали ще ходим в нас та вие къкво миските аз мисля че съм си права и е тъпо това което каза той

Повече от фен Аватара на elizabethg
    На колко години сте?Защо техните не разрешават да те води у тях

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Естествено, че ти си права! Кажи му, че както не можете да ходите у тях, така не може и у вас. Ти как не му си се разсърдила, като не можете да ходите у тях, така и той няма право да ти се сърди. И според мен една връзка не се гради на това, дали ще сте у вас или у тях. За това има паркове, кафета. Ти си права много ясно!

Junior Member
    ами аз съм на 20 а той на 22,ами неможе да ходим в тях защото той живее с майка си и с повторен баща ии не му дават да води никой в тях ,някакъф изрод бил мъжа на майка му ама и така да бъде не бива да настояжа да ходим в нас

Щом сте на такива години, тогава предполагам че работите и изкарвате някакви пари.
    Плащайте си за хотел. (:

Цитирай Първоначално написано от Aleksander123
    Щом сте на такива години, тогава предполагам че работите и изкарвате някакви пари.
    Плащайте си за хотел. (:

...но те са вече големи за да се карат за такива глупости и това наистина е смешно...

Junior Member
    аз също мисля че е смешно но за него не било така нормално нещо си е нз

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Питай го какъв е проблема, като не ходите във вас?

п.п. Уж си на 20, а не си чувала за правопис...
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Junior Member
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Питай го какъв е проблема, като не ходите във вас?

п.п. Уж си на 20, а не си чувала за правопис...
    бързах да го напиша веднага забележки по добре си замълчи

Според мен връзката ви е обречена...Да се карате за такива простотии?!?!...Моля ви...

Мега фен Аватара на ameli
    Наистина си е нахално всеки път у вас да се ходи. А на 20 години станали хора, карат се за глупости Толкова ли не можете да излезете някъде, че трябва да сте в някой?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Може би се срамува от дома си. Може би не иска да те запознае с родителите си и да се срамува от тях. Може също така просто да е свикнал с мисълта, че у вас е най-комфортно за секс, а и не му се налага да черпи той с храната от своя хладилник... Причините са много, но каквито и да са, ако всичко останало във връзката ви е чук, не виждам причината да се скарате за глупости.

глупаво е от негова страна да ти се сърди за такава глупост.. звучи малко като историика от децката градина какво ли ще стане ако се сблъскате с по сериозен проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си