- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се чувствахте първия път...
Ми, болеше ме корема. Слава Богу, беше петъкНа другия ден обаче цял ден лежах свита на топка
![]()
Ами както всички се учудих малко,но майка ми ми беше говорила и като цяло ме беше подготвила,такаче нямаше голям стрес !!
олееей ква депресия бешее!!..а как ме болеше...и нали ми беше непозната болка,цял ден седях свита на кълбо и ревах.много гадничко беше
инжектирай ми любов..
Аз какъв късмет извадиих ..На 31.12 целия ден ме боля корема, супер тъпо ми беше на нова година, майка ми предполагаше, че може да ми дойде, но после помисли, че може да е апандисит и щеше да ме води на лекар : DD След това на 1-ви ядуари следобед отидох в тоалетната свалих си гащите и само гледах така
после пак ги вдигнах и отидох да кажа на майка ми ;д сложих си превръзка и така ..
![]()
беше някъде 8-9-10 септември и нали на 15 почваме даскало и си викам са като почна даскало ше ми дойде докато съмм в час,, цялата ше съм в кръв и аз нали бях при баба и дядо и ставам отивам до тоалетната и гледам гащите, стреснах се, но бях информирана, казах на баба тя отиде да ми купи превръзки, а азз през тва вереме звъня на мама и почвам да и рева и седа и рева "Мамоо не го искамм твааа.." ;дд а тя седи и ме успокоява.. и вече почти 2 години съм си с "тва дето не го исках" ;дд поне си имам оправдание за някоий час по физическо![]()
![]()
само отивам до тоалетна смъквам си гащите и ги дигам отиам при мама цялата зачервена с няква уплашена усмивка тя ма поглежда пита ма кво ми има и веднага ми се пълнят очите със сълзи и аз: МАМОООООООО
тя ма поглежда стреснато и аз седя пред нея тропам и с крак и викам 'Неща да имам цикъл нещааааа, защоооооооо, ти си виновна, не искааааааам'
и седя и и са карам тя ма гледа тъпо и ми са смей и тай
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Еми аз тъкмо се връщах от тенис и мама вика "оцапала си се". И аз реших, че е от корта, защото той е червен, ама тя вика "не е, от друго е". И аз се сетих какво имаше предвид, ама малко не ми се вярваше в началото. После се чувствах много пораснала.![]()
еми отначало бях леко шокирана и търсех дали има рана или нещо хаххахахаха ама после се светнах
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
+1Първоначално написано от Unendlich
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
Хаха.. ами аз много се стреснаххвикам си кво ли е това :Д:Д ии викнах майка ми и тя ми разяснии
![]()
Зарадвах се, но сега вече не ми е толкова весело![]()
Ми при мен беше лятото- голям късмет. Аз си и очаквах да си ми доиде скоро време( лятото преди 7 клас) не се стреснах , някакво ми беше страмно ( непознато) .Влизам в тоалетната, видях , извиках доведената си майка , тя ми даде превръзка, поговорихме ( аз си бях осведомена де) и такам. Проблема беше, че след час два бях като труп ( аз и сега съм си така като ми дойде) от болки повръщах, наще не знаеха какво да ме правят хубаво, че татито лекар и ми би някаква инжекция, че ми поотмина, горкия направо ми беше жал за него - някакъв паникйосан
м..ревеше ми се, не защото ми дойде, а защото беше точно преди да замина на море. Иначе първото нещо след това беше да се оплача на мама, че една баба ме е урочасала, защото предния ден ме беше питала дали ми е дошло.
но поне изобщо не ме болеше ..
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Абсолютно същата история, само дето наще спяха и като мама се събуди веднага изтичах при нея и направо едва едва и казах (малко ме беше срам) и тя "Аууу в семейството имаме още една жена, честито" и долу-горе това еПървоначално написано от cappuccin0
![]()
емии стана ми гадно.. като се събудих една сутрин и ми беше дошло.. цялл ден имах кофти настроение но го прикривахх.. свиква се![]()
Първоначално написано от miminko
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
спомням си,че като влезнах в банята и като си свалих гащите толкова се уплаших,че почнах да плача,но майка ми дойде и ми обясни какво става.
ми чувствах се като одарена с мокър парцал нз беше ми много странно ама свикнах
първо се уплашихх .... да не би да ми има нещо,ни най-малко не го очаквахх .. добре,че си бях вкъщи
..