- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се чувствахте първия път...
Беше миналото лято ..
Беше привечер , отивам аз до тоалетната и .. шок! Стреснах се и викам " Мамооооо , кръв , мамо , мамо! " , ама някаква стресната. И тя ме успокой , поговори ми , за да се успокой и така. Гадното беше , че ме болеше корема...Сега като си спомня и ми става смешно , но тогава не ми беше..
хаха бях на 10 :Х и знаех кво да очаквам не но знаех тогава със сигурно дали ми е дошло и показах на баба ми хахаха и тя ми каза 'е вече си жена' агхаххаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Оф, не искам да си спомням. Беше ужасно, странно, бях на училище, крих от майка си... абее, дълга история![]()
Ами от всичките неща,които съм очаквала тогава(каквито и да са)най-малко очаквах да ми се случи това.![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ми влизам си аз в тоалетната иии излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика ` ее вече си жена` и аз `аххххххххаа`
и такаа .. та до са
![]()
awerw♥
не казах на мама щот си помислих че съм болна от нещо, а тя все ми се кара като се разболея щот секи месец няква настинка хващамъ![]()
яко кеф.;д
.Friday nights are always the same in this town.
I'm looking up, but I'm feeling kind of down.
So I'll light this cigarette and smoke the night away,
And I'll hope that saturday will be the day
When everything feels okay
момче съм, ама реших да спамна за идеята![]()
+1Първоначално написано от Unendlich
![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
малко преди да свърша 5ти клас ;Д ставам аз в къщи няма никой ;Д отивам до WCкато си погледнах гащите се разревах ;Д обадих се на една приятелка а тя горката изкупила превразките в аптеката колкото вида имаше от всички беше купила ;д
имах намерение да не казвам на майка докато не свършат ама лятото бях оплескала леглото и тя разбра
отарвах се от тва да и се обяснявам :P
поредното объркано хлапе
Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казахи той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ...
![]()
как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене
![]()
Ми само като видях , викам - Защо все на мен най-лошотоо ?! ;д .. Ама мама ми каза , че е толкова нормално и че е по-добре да почне да ми идва , отколкото да не ми идва ;дд да не да съм болна ;д
D.R.O.P I.T O.N M.E
Лелее беше много гадно...на рождения ми ден, лятото...
тъмън сме у нас с фр и ми се допикава, отивам до WC и като свалих гащите![]()
what's this??
и си помислих да немам нек`ва рана
![]()
![]()
ама после се сетих, че е гаднияя цикъл, за който съм чувала и ми се дорева
ии така си сложих обратно гащичките и не си сложих превръзки, щото никой не ми беше говорил за тея работи, незнаех, че трябва па камо ли как се слагат
и на сутринта ми бяха целите гащитее и кво да напраа - казах на мама и тя ми помогна с превръзките
.
Некво гадно такова...![]()
Не се стреснах, но ми беше странно. Не знам защо, но очаквах да ме боли много и да ми е гадно, а всъщност изобщо не ме болеше...![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
бях доста развалнуван и се напих с домашна ракия а озвучението беше от народни ритми!
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s
и при мен абсолютно същото станаПървоначално написано от deeb
![]()
![]()
![]()
Много зле! Разплаках се. Вечерта казах на мама.... гадна история, не искам да си спомням....
Зарадвах се :d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Странно, леко кофти, леко радостна .. : )
ем начи прибирам се аз от даскало, мн се бях уморила, пикаеше ми се и от вратата фърлям чантата и се изстрелвам в тоалетната и ....... и така както бях каталясала ми идеше да се тръшна на пода![]()
ЖЕНСК0 СЪМ