.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 141
    Голям фен Аватара на SWT
    Не бях особено щастлива чуствах се отвратително може би защото незнаех каво точно става

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Смених си гащичките 5 пъти преди да разбера. И очаквах вс. друго,но не и това просто не ми минаваше през акъла след това казах на баба и тя ми каза какво и като му ударих един рев 30 мин. минимум после ми обясниха какво е по-подробно и ми беше се тая само дето мн. ме болеше корема и ми беше едно такава мокро
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Град
    Maina Town
    Ами страшно мноого ме болеше корема и се обадих на една приятелка и ѝ казах много ме боли корема ще се мре. И тя ме попита къде точно аз ѝ обясних и тя вика отвай до тоалетната и аз се усетих. И вечерта мама като се прибра ѝ казах. Тя каза и на тати (и на цялото общество). И тати ми даде 50 лева Сега вече знам, че като ме заболи комера трябва да ходя за превръзки и за хапчета.
    Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Ми влизам си аз в тоалетната ии и излизам и викам " мамооооо ела да видиш нещо" и тя идва ии вика е нормалноо ии аз " ем добре" и там вече ми даде превръзка и така
    същото

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8
    Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших. Все пак не го очаквах и се разплаках и като казах на мама какво ми има, тя ми обясни, че не е нищо страшно... и т.н.

Голям фен
    Ставам една сутрин и отивам в банята. Зачудих се какво по дяволите е тая проклета кафява течност, която тече от мен. Извиках майка ми да и се оплача. Тя: "Дошло ти е." Аз: "Ми добре, може ли да не играя физическо?" Тя ми позволи и аз много се израдвах. Чувствах се много горда.
    Don't worry, be happy!

Град
    Plowdiw .. [!]
    Ми не се стреснах,щот майка ми е говорила,че всяка жена го има бла бла .. е пак се учудих де,викнах мамарказах и тя ме даде превръзка и такааа.

зарадвах се, бях 6 клас

Супер фен Аватара на Me4encety
    оххх ужас бях сама в нас наще бяха на романти1ен уикенд иии са бях впуснала в маратон на хорор филми ии ставам в 4 и гледам цялото легло ф кръф ииии откачих отивам в тоалетната да са скрия и гледам и аз съм в кръв ма не мога да стопла кфо става звъня на ена фр тя явно схаванала че ми дошло не че героите от хорор филмите са в нас и милата искъпила деноношната аптека сякфи видове превръски и тампони олеее и идва в нас и аз крещя кат звънна на вратата и се пак кат я пуснах вика "стига ма лигло кфо си са панирала дошлоти е ни та преследва никой" ии така

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    Еми наще явно не ме възприемаха като момиче, а още като дете и никои нищо не ми беше казал ... добре, че излизах с по-големи момичета ... та като ми дойде беше сутрин бях 5 клас ваканцията и знаех какво е ама ми се дорева . . . и само дядо беше в къщи и на него казах и той отиде до магазина човека и изкупил сичко що видял ... интимни кърпички,превръзки,тампони ... как удар не получи ... той повече се притесняваше от мене
    Ох, ох....това ме разби тоталноо
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

I ♥ machoka Супер фен
    някой ми беше писал по сккайпа някакъв спам '' ако не изпратиш това на 50 човека след 15 минути ще ти дойде цикъла '' аз натиснах Х и отидох до тоалетна защото ми се пишкаше и какво да видя..
    а.......................... WTFFFF и така

не знам колко странно ще ви прозвучи ама бях горда еми аз бях чела мн от нета пък и ми бяха обяснявали въпреки че ми доиде рано

Град
    Far far away..
    Ами аз супер много се изпопритесних , защото ми дойде като по-малка и майка ми не беше стигнала до разговора още. Помислих,че съм се ударила някъде и почнах да мисля как съм успяла да се надъня там..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Вкъщи си бях и отивам до тоалетната и хоп - изненадка Не мога да кажа, че съм била супер изненадана или притеснена - мама ми беше говорила на тая тема и общо взето си го приех нормално Извикай я и тя даже се зарадва и ми викаше "Еее честито маме! Започваш да вървиш по стъпките на жената" Обаче и аз някак си се почувствах горда, не знам защо
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ужано беше,не знаех кво става Голяма драма.Пък майка ми в вакъв възторг изпадна като разбра,на мен ми са реве,идеше ми да я фрасна.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на teenems
    ъмм странно и гадно ми беше.
    2рия или 3я месец вече си бях свикнала ,а и аз нямам болки в корема

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    За първи път ми дойде в края на 6 клас дори си спомням датата - 15 април ... в началото се чудех какво ми е какво а после се стих, че може би ми е дошло, защото имах книжка за пубертета и тн .... и понеже бях сама и знаех къде за превръзките на мама и се оправих сама... бях решила да не казвам на мама все още, но тя забеляза, че превръзките й намаляват и бях разкрита

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    зарадвах се,но отначало се чудех какво ми има
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Знаех какво е, имах превръзки и се оправих.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ами чувствах се нормално ... Беше лятната ваканция преди 6-ти клас,аз си бях вкъщи и като видях кръвта просто влязох да си взема един душ,сложих си превръзка и готово.Честно казано си го приех като нещо нормално,без притеснение,шашкане и т.н.

Спомням си го все едно беше вчера, а всъщност беше преди 2 години Бях на училище и нещо кво стана,що стана отивам до WC и кво да гледам супер много кръв,ама понеже майка ми ме беше предупредила и ми беше дала превръзка опраих се мигновено и целия ден бях в шок

Помня,че беше един ден преди рожденния ми ден и,че беше преди четири години.Не знам как съм се чувствала,но майка ми много се радваше.

Голям фен Аватара на bet3to
    На мен ми дойде на рилските езера ма разбрах чак като се прибрах.

Град
    Плевен
    ужасно щото бях в училище не бqх подготвена и не знаех i отгоре не всичкоото се ........

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Бях 2рата в класа ами изненадана бях..нищо повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си