- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се чувствахте първия път...
Не бях особено щастлива чуствах се отвратително може би защото незнаех каво точно става![]()
Смених си гащичките 5 пъти преди да разбера. И очаквах вс. друго,но не и това просто не ми минаваше през акъла след това казах на баба и тя ми каза какво и като му ударих един рев 30 мин. минимум![]()
после ми обясниха какво е по-подробно и ми беше се тая само дето мн. ме болеше корема и ми беше едно такава мокро
![]()
![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Ами страшно мноого ме болеше корема и се обадих на една приятелка и ѝ казах много ме боли корема ще се мре. И тя ме попита къде точно аз ѝ обясних и тя вика отвай до тоалетната и аз се усетих. И вечерта мама като се прибра ѝ казах. Тя каза и на тати (и на цялото общество). И тати ми даде 50 лева![]()
Сега вече знам, че като ме заболи комера трябва да ходя за превръзки и за хапчета.
![]()
![]()
Всичко започва и свършва със теб.Ужасно много те обичам. Не би останало нищо без теб ако съм някой ден. (h) (music)
Ставам една сутрин и отивам в банята. Зачудих се какво по дяволите е тая проклета кафява течност, която тече от мен. Извиках майка ми да и се оплача. Тя: "Дошло ти е." Аз: "Ми добре, може ли да не играя физическо?" Тя ми позволи и аз много се израдвах. Чувствах се много горда.![]()
Don't worry, be happy!
Ми не се стреснах,щот майка ми е говорила,че всяка жена го има бла бла .. е пак се учудих де,викнах мамарказах и тя ме даде превръзка и такааа.![]()
![]()
зарадвах се, бях 6 клас![]()
оххх ужас бях сама в нас наще бяха на романти1ен уикендиии са бях впуснала в маратон на хорор филми ии ставам в 4 и гледам цялото легло ф кръф ииии откачих отивам в тоалетната да са скрия
и гледам и аз съм в кръв ма не мога да стопла кфо става звъня на ена фр тя явно схаванала че ми дошло не че героите от хорор филмите са в нас
и милата искъпила деноношната аптека сякфи видове превръски и тампони олеее и идва в нас и аз крещя кат звънна на вратата и се пак кат я пуснах вика "стига ма лигло кфо си са панирала дошлоти е ни та преследва никой" ии така
Ох, ох....това ме разби тоталнооПървоначално написано от miminka__94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
някой ми беше писал по сккайпа някакъв спам '' ако не изпратиш това на 50 човека след 15 минути ще ти дойде цикъла '' аз натиснах Х и отидох до тоалетна защото ми се пишкаше![]()
и какво да видя..
а.......................... WTFFFF и така![]()
не знам колко странно ще ви прозвучи ама бях гордаеми аз бях чела мн от нета пък и ми бяха обяснявали въпреки че ми доиде рано
Ами аз супер много се изпопритесних , защото ми дойде като по-малка и майка ми не беше стигнала до разговора още. Помислих,че съм се ударила някъде и почнах да мисля как съм успяла да се надъня там..![]()
Вкъщи си бях и отивам до тоалетната и хоп - изненадкаНе мога да кажа, че съм била супер изненадана или притеснена - мама ми беше говорила на тая тема и общо взето си го приех нормално
Извикай я и тя даже се зарадва и ми викаше "Еее честито маме! Започваш да вървиш по стъпките на жената"
Обаче и аз някак си се почувствах горда, не знам защо
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ужано беше,не знаех кво ставаГоляма драма.Пък майка ми в вакъв възторг изпадна като разбра,на мен ми са реве,идеше ми да я фрасна.
![]()
Брях,брях
ъмм странно и гадно ми беше.
2рия или 3я месец вече си бях свикнала ,а и аз нямам болки в корема![]()
За първи път ми дойде в края на 6 клас дори си спомням датата - 15 април ... в началото се чудех какво ми екакво а после се стих, че може би ми е дошло, защото имах книжка за пубертета и тн .... и понеже бях сама и знаех къде за превръзките на мама и се оправих сама... бях решила да не казвам на мама все още, но тя забеляза, че превръзките й намаляват и бях разкрита
![]()
My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.
зарадвах се,но отначало се чудех какво ми има![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Знаех какво е, имах превръзки и се оправих.![]()
Ами чувствах се нормално ... Беше лятната ваканция преди 6-ти клас,аз си бях вкъщи и като видях кръвта просто влязох да си взема един душ,сложих си превръзка и готово.Честно казано си го приех като нещо нормално,без притеснение,шашкане и т.н.
Спомням си го все едно беше вчера, а всъщност беше преди 2 годиниБях на училище и нещо кво стана,що стана отивам до WC и кво да гледам
супер много кръв,ама понеже майка ми ме беше предупредила и ми беше дала превръзка опраих се мигновено и целия ден бях в шок
![]()
Помня,че беше един ден преди рожденния ми ден и,че беше преди четири години.Не знам как съм се чувствала,но майка ми много се радваше.
На мен ми дойде на рилските езера ма разбрах чак като се прибрах.![]()
![]()
ужасно щото бях в училище не бqх подготвена и не знаех i отгоре не всичкоото се ........![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Бях 2рата в класаами изненадана бях..нищо повече
![]()