.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 141
    Такава тема чета за 5987436 път.

ПТ : Странно ми беше само в началото..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Ами гадно.... Божеее всичко е в крав
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    При мен беше адски тъпо.. Точно на Хелуин-събрали сме се в една приятелка доста момичета да гледаме страшен филм и той там с едни кървищаа..отивам аз в банята и почвам да пищя като ненормална след една минута пищене ония пред банята вече крещят и те "Добре ли сии!!!???? ПОЛИИИИ?!?!" и тн и аз спокойно им викам "Аве на някой да му се намира дамска превръзка?" Голям смях беше...не се притесних особено

Абе, това ли е секцията в която да си задоволяваш садистичните странни сексуални влечения?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Разревах се, щото ми стана криво, че всеки месец т'ва ще тече от мен
    Казах на мама, даде ми там превръзки и т'ва беше. Вика споко, т'ва не е за цял живот :Д
    Сега не ми пука особено, ама някой път ми се реве пак, щото понякога като ми дойде много се дразня - особено ако е в някво неподходящо време
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Може да се каже, че почти не го осъзнах, понеже беше на приемните изпити след 7 клас и бях изпушила отвсякъде. Но се радвах, че съм нормална, щото бях последната от всички мои познати.

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Нищо особено .. Обаче си спомням, че си казах "Ейй най - накрая и на мен да ми дойде" .. Обаче сега само чакам да ми свърши
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Аз бях мн малка.. и само връщам се в нас и кат видах и омг кво е тва?!!? после кат разбрах ми стана едно кофти, щот е мн досадно сееки месец да ти идва

Град
    City of Vampires
    Ми зарадвах се щото достааа беше закасняло при мене, имам предвид че на мене ми дойде доста след на мойте фр

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Exothermic
    Тази тема е пускана 2 784 747 644 7464 пъти.

Иначе се чувствах като ударена с мокър парцал,
    изобщо не го очаквах.
    same.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Цитирай Първоначално написано от deeb
    Беше ми мн странно и се разревах ... и мама идва при мен и ми вика: "Ооо на мама малката женичка" ... много смущаващо ;s
    Същото стана и при мен И майка ми изръси същото нещо... Само, че аз не казах веднага, защото се страхувах

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ами на деня на народните будители седя си аз и си правя някакви упражнения с пилатес топка и тъкмо ще излизам някъде и отивам да се преоблека и изведнъж видях кръв по гащите и ми прималя ... и веднага почнах да крещя и да викам баба ми, която просто се зарадва , а аз бях последна от съученичките ми, на която й дойде и се чувствах хем горда, хем малко странно ..
    Love is everything!

Град
    Варна
    1ви август 2009 година. На следващата сутрин трябваше да ходя на море в Слънчев бряг ;хх И аз както другите отидох до тоалетната и.. Знаех какво става, но се разплаках и се обадих на майка ми, защото беше на работа. По късно разбирам, че тя побързала да съобщи на баща ми и неговата реакция ми беше много мила, но и смешна: Олее, малкото ми момиченце.. ;(

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Зарадвах се, защото ми дойде късно
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Многоо злее . .. неисках да живея
    а сега вече . ..
    За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !

бях уплашена и плаче, защото мислих, че ще ми изтече кръвта

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    и аз като всички останали отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена,много ми бяха говорили за това,пък и на всичките ми приятелки вече им беше дошло само аз бях изостанала
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Еми беше преди около година на един 1 Септември .. ще излизам да си купувам училищни помагала.. отивам до тоалетнаата и отначало адски се стрестнах, въпреки, че много ми беше говорила майка ми за това. Извиках майка ми, и тя ми даде превръзки и т.н. А аз бях една от последните на които им доиде от моите приятелки и се бях притеснила, и се тюхках кога и на мен ще ми доиде, а сега всеки месец, когато идва този период ми е адски некомфортно, особенно когато се случва тогава, когато най-малко го искам

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Kато всички останали...отидох до тоалетната...само че,като видях не реагирах никак.Аз си бях подготвена..
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Разревах се Очаквах го по-късно просто.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Фен
    Град
    Добрич
    Това е първият и единствен път, когато не ме болеше докато съм в цикъл. Ако знаех, че ще е така- щях да му се радвам.
    Но в реалния случай- видях кръвта, наскоро майка ми беше изнесла лекцията за това какво е "менструация", сложих си аз превръзка и отидох да й кажа, а тя беше готова да ме върне веднага в тоалетната, за да ми покаже как се слагат превръзки. о.О Почувствах се като гений като й казах, че аз вече съм се справила сама.
    Това ми е споменът за него ден.

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от Sasha2k8
    Ами първоначално не разбрах, че е това и малко се изплаших.
    И аз така. Стана ми лошо от ужас,мислех че ще умра.
    мда
    аз също си мислех че съм болна от рак
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Зле. Мислех си,че е дошъл края на света и около 2-3 дни не излизах от нас.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Еми,странно ми беше леко,но пък си казах,че е нормално и така.

Казах на майка ми,даде ми превръзка и =)

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Тъй като майка ми ми беше говорила много за това и ме беше подготвила, щом ми дойде - не изпитах притиснение. Помня, че си казах ' Ехх, и на мен се случи '
    Нещо такова и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си