.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 141 от общо 141
    Бях на гости.Отидох до тоалетната и ... ''А!Дошло ми е'' т'ва беше...хич не се шашнах

Ами шокирах се.Но знаех какво е,отидох до аптеката,взех си каквото трябва и така...Не съм казвала на майки,бащи и т.н.

Град
    Пловдив
    Майка ми говореше доста за това и ме беше подготвила просто си казах е и на мен се случи викнах я и ми даде превръзка и така.
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

..
    Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мислех си, че ще ми дойде по-късно и затова се стреснах и половин час си мислех как не искам още да ми идва.

Просто когато видях,кръвта се стопирах имах чуството,че не мога да мърдам...абе ужасно криво ми беше цял ден

Повече от фен Аватара на punksss
    Ах, просто беше ужасно Бях някъде в средата на четвърти клас и понеже не бях провела разговора с майка си(не си падам по този вид откровения ) и първо се стреснах, след около минута реших че не е нищо страшно и се сетих какво е (бяхме обсъждали темата в даскало) и отидох и взех 1 превръзка от тези на майка ми... На следващия ден си купих, а най-странното е че майка ми се усети чак към края на 6-ти клас ... Тъй като така и не й казах ... Голяма драма беше

Някъде към началото на 5 клас беше май. Въобще не съм се стреснала или нещо подобно. Прибрах се от училище и отивам до тоалетна : Я?!
    Звънах на майка ми,казах й и това беше. :Д

Мега фен Аватара на mynichka
    На мен ми дойде късно бих казала, лятото на 7 за 8 клас. Бях говорила с майка ми и на приятелките ми им беше дошло също.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Странното при мен беше, че точно в същия ден се оплаквах,че сиг никога няма да ми дойде .. И по-късно вечерта го видях! Побиха ме ледени тръпки , защото мама я нямаше и бях само с леля , а не ми се искаше да говоря с нея за това.. Взех си една превръзка от мамините и така След това се чувствах по-голяма, като истинска жена

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ужасно,даже си поплаках (защото доста ме болеше )

Повече от фен Аватара на SmAllViILee
    Цитирай Първоначално написано от anonimen213
    На 19 години съм и още не ми е дошло Много ми е тъжно.Всичките ми приятелки имат цикъл,само аз нямам.Проблем ли е това че съм момче? Моля ви помогнете ми

и по темата :
    ам на мен първо ми течеше кафяво-червено малко и си знаех че ще ми дойде в следващите дни и си бях подготвена и не бях притеснена
    Продавам ръчно изработени бижута :]http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=403305

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз знаех за това нещо и кажи речи го очаквах и хоп, дойде ми. Отидох при мама, въртях се, въртях се покрай нея и най-края и казах: Абе ти знаеш ли, че май ми е дошло. Това беше, но не бях стресната. Отначало ми беше неприятно, защото като стана и усещаш там нали се досещате какво...

Ооооо нямаше такова шоу...Голям цирк бях като се сетя и... Спомням си,че предния ден бях на рожден ден на едно момиче и сутринта като се събудих право в банята и какво да видя - ИЗНЕНАДААААААА ;d Понеже не бях запозната изобщо какво е това не казах на никой.Към обяд реших да кажа на сестра ми и вечерта ме хвана страх и ревнах,че не искам да нося дамски превръзки (естествено тогава вече всички знаеха) ... Голямо чудо беше и като се сетя ми става много весело :]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си