- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля за съвет, имам проблеми с 1 момче.
Здравейте,
Аз сам на 13години карам 14-тата имам проблеми с 1 момче от моя клас то е доста по силно и едро от мен (предимно сланина) от 5 клас се се налага и нали аз го слушах но в последно време ме кара да правя неща които не искам и се удря и закача постоядно и единственото решение е бой.Но до сега аз никога не сам се бил и не знам какво да правя пак и тои е по едър от мен.Другите опасения са ми че ще наъска сички от моя клас като почнем даскало да не ми говорят или нешо друго.Аз мисля да започна така блъскам го юмрук в диафрамата да му изкарам въздуха и бързи юмруци в лицето сабарям го сядам върху него и бои в лицето докато не му счупя нослето.(няма да кажа от кои град сам) (благодаря предварително за съветите този сайт изключително много помага)
Аз ти предлагам да спреш да гледаш кечовете по би-ти-ви комеди, а? Недей се филмира толкова. Това е форум, а ти си в раздел "Училище и приятели", не в раздел "Бойни изкуства".Първоначално написано от shadow2323
П.С. Без туй казваш, че те удря - удари го и ти, да не си му длъжник. Какво губиш, и без туй те бие?![]()
Така ...нали знаеш че за бой в училище се наказва с преместване? Още сте малки за да се биете ... а този ,който те тормози явно няма никакъв акъл в главата и просто се опитва да се прави на НАЙ-големия... Не можеш ли да го игнорираш... просто да не му обръщаш внимание? На тази възраст не е нормално да приемата нещата толкова сериозно и толкова навътре ...![]()
Мн си прав очаквам още предложения а има ли раздел бойни изкуства драснах тук защотото е свързан осе пак с учелище.Как да не приемам нещата навътре като ме изнервя много решил сам да се млатя с него фр ми каза като искаш сбий се които бии бии после ща остаи поне намира.
Щом искаш да се "млатиш" с него,"млати" се ... Не ми се вярва с това да промениш нещо . Гледай само накрая да не вземе още повече да те тормози.
![]()
ПП. Моля те , пиши малко по-грамотно!![]()
Абе ти приятели нямаш ли? Събирате се няколко човека, смилате го(по-добре някой от вас да знае къде да удряте, че да не остават външни белези), да не може един час да стане, после тактично се навеждаш до него и му казваш "Това е предупреждение.", повече гък няма да ти каже и ще станеш популярен.
...
Нищо няма да му направят, едно предупреждение и ще си продължи..Първоначално написано от TenderRebel
Ryapoff начина ти е супер жалък.. Всички биячи в групата са пълни бозариПосле ще ги хване един по един и няма да им дава предупреждения!
Моя съвет е да му скачаш на муцуната .. Колкото и да нямаш опит просто се нервирай много и удряй където хванеш, корем, глава.. Малко си се филмирал с поста ти къде ще го удариш, защото в боя не знаеш какво ще стане, но все пак не мога да ти обясня.. Ето ти тука има някакви уроци ако ти свършат работа, но най-добре отиди се запиши на нещо бойно, като от сега ти казвам, че БОКСА не става за бой на улицата. Запиши се САМБО, Кик-Бокс, Муай Тай.. а-у .. http://www.mma-bulgaria.com/videos/index/7
Това е от мен..
Грубо ли е ако питам: Курво, как си?
Много телевизия гледаш.![]()
Излез малко, подишай чист въздух... отиди в парка....
Може пък ако си по-слабичък да тренираш с гирички.. запиши се примерно на карате и с отбраната няма да имаш проблеми...Само ако той тръгва да те бие.. тогава можеш да му отвърнеш, защото все пак.. не можеш да му бъдеш боксова круша...
![]()
ПП: "Аз мисля да започна така блъскам го юмрук в диафрамата да му изкарам въздуха" - Я по-добре недей, че така може и да умре.Това не е шега работа..
![]()
ПП2: Излезте от филма и спрете да се държите като деца... не знам кой идиот ви е възпитал така.... Направо вече се чудя дали имате хора или животни за родители, само че дори едно животно би ви възпитало по-добре.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^ Ели, миличка всеки си има своя гледна точка на нещата![]()
Иначе каратето не е спорта който му трябва на него.. Това е моето мнение..
И фитнес, със сигурност. Аз си тренирам от 6 години, та не го правя по този начин. Всъщност, не ми е нужно да се бия в училище. Има други начини да го спечеш. Но като за левак това е начина, ще е жалък, но няма да го тормозят - веднъж като види, че оня не е безсмъртен, нема да го е страх от него.Първоначално написано от ibojilow
...
^ Това се опитвам да кажа, когато набие тоя всички ще гледат на него по друг начин просто .. А проблеми с въпросния пигача няма да има .
Идеята ми е само да се защитава. Ако те удари пръв - отвърни му. Да не е Господ та да се прави на много мощен? Много добре знам какво е - като бях малък (на твоите години) бях слаб телесно и мен ме тормозеха така. Почнах да ходя на фитнес, бокс, отраках се и съвсем безцеремонно пребих двама, които ме дразнеха. Тогава осъзнах, че не това е начина. Сега гледат на мен като на "лошото момче". Винаги аз съм черната офца. Тъй, че го удари само когато той те удари. Пак ти повтарям - не това е начина, но всеки има различни нерви.
"Уважение всекиму - страх никому !!!"
Ти най добре разбираш моята болка унижава ме постоядно мисли се за господ но и аз ще направя като теб ще ходя на фитнес като му изгърмя два и му стоша носа да си знае урока.А за онзи потребител ко се обадя на наи добрия ми фр ще дофтасат 20 човека дед секи закорвял и се фитнес тренирал но аз сам треа го победя шото в дск ще рече аа ти с хора моиш а сам не моиш.. сам е раотата .. ми как ще събера коража :ДПървоначално написано от krizko
Един мой приятел треньора му по бокс му беше казал " Фитнеса не тренира брадата " това не знам дали ще можеш да го схванеш.. Няма значение колко си набит и голям, ако не можеш да се контролирашПо-добре ходи на Kick - Box или Muay Thai, а не на Бокс, защото пак казвам, че бокса е красива игра, затова няма ритници и има куп правила.. Ще те научат да се криеш зад ръкавици дето са ти колкото главата ти и после като те хванат на улицата няма да можеш да се пазиш.. Самбото също е хубаво за улицата, а фитнеса просто за да имаш сили като му вкараш една да го насереш..
Но все пак трябва да знаеш как да удариш, а не като някоя вятърна мелница, като едни пичове се сбиха на НДК и не могат да се уцелят 5 минути, всички направо се насраха от смях..![]()
Хах аз искам да тренирам муаи таи да се бия като откачен ми нямам възможността моя град е малак и имаме само карате![]()
Абе ти не можеш да станеш по първи петли, да тичаш към някоя горичка и там да лешпериш дървото?!?Първоначално написано от shadow2323
...
Пич фащаш го изван даскало вземаш един камак в юмрука стискаш и удряш. Пада и така да видим после дали ще ти са напраи.![]()
Да и като хване тоя камАк и като го удари и като го утрепа ти ли ще носиш отговорност, филмарчо малък?
благодаря на всички за съветите![]()
А ти мой човек си путк*. Човек като има проблем с друг не вика приятели решава си го сам. Такива като тебе най-много бой ядът щото и няма кой да викнеш ...Първоначално написано от Ryapoff
А по темата, да найстена спри да гледаш кеч.. Нормално е да се пробваш не си момиче, като паднеш, паднеш ставаш пак и продължаваш,ако биеш браво !
I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.
Според мен пък проблемите не се решават чрез бой, кеч, "млатене" и т.н. .. като искаш да се докажеш, доказвай се, гледай само накрая да не си ти набития ...отново![]()
Only the strong survive
Първоначално написано от TenderRebel
Как очакваш да не му обръща внимание? Представи си някой да те млати отзад със шамари и ритници и ти само "не ти обръщам внимание ! "
В такива случай е най-добре да го спукаш от бой,иначе нема те остави ..
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Колкото повече внимание обръщаш на някой глупак и му се връзваш, толкова повече ти се качва на главата ... Според мен безразличието е по-гадното наказание, ама вие момчетата нали трябва да докажете мъжествеността с винаги ...Първоначално написано от dPa3HuTeJl
![]()
Only the strong survive
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от MissEverything
![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)