- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за коса?
Знам, че помага за камъни в бъбреците, ама за косата- някой жестоко те е излъгал. Върни му го.![]()
и светкавично бързо да кара косата да расте, пак не бих си сложила![]()
ако някой иска по-гъста брада мога да го напикая по лицето
само ако иска
И аз съм чувала, че помага нещо за косата...ама какво точно беше не си спомням... и все пак не бих пробвала има достатъчно други маски и мазила![]()
Е кфо му е "иу"?Ако ти дават пари няма ли да си намежеш косата?Аз бих за 20 лева![]()
Първоначално написано от Djuff
Ако сложиш една 0 отзад и аз бих
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
иууу...![]()
Просто аз
Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Общо взето....
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Абе вие на лицето искате да си я слагате, на коста, що вместо вода не се къпете с уринаТоку виж сте отслабнали..
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не съм много гнуслива, обаче урина на главата си не бих сложила дори за пари..![]()
I’m a twit, degenerate young rebel
and I’m proud of it..
Не съм гнуслива, но ако има нещо на света което да ме отвращава до крайност, то това е миризмата на урина... затова.. и медуза да ме ужили, ще трая..
Точно!!Първоначално написано от KumchoValcho
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Накой дори урината я пият..помага също при изгаряния и ранички по кожата..може и да действа за косата апък и колко други боклуци и химии си слагаме .. апък и урината е стерилна![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Майка ми си е слагала няколко пъти и след това косата и беше просто невероятна , много по-мека, еластична и блестяща.
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Емии не ми се вярваПо принцип урината омекотява дрехите. Гледах го по Брейниак, някакви пикаха там върху дрехи и после бяха меки. Така че може да омекотява косата, но не е препоръчително, все пак това са отпадни течности и са с не много приятна миризма... не бих си напоила главата с урина
![]()
Урината помага за много неща,както казаха преди мен,но САМО сутришната урина,защото е най-концентрирана.
Помага при изгаряния,жълтеница и какво ли още не,така че вероятността да помага и за косата е огромна,но аз лично не бих пробвала ... Прекалено гнуслива съм![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Както лекува и доста голями рани , независимо от какво са!Първоначално написано от DarkKisss
ла-ла-ла
Ми ако имах нужда що да не сложа не ме е гнус от меносвен тва знам за кво е полезна нещата са повече от които някои се сетиха да напишат
а и сте злее да ви е гнус от вас![]()
![]()
АААААргггхххх голЕми,голЕми,голЕми,голЕм , голЕЕЕЕМи бахтиии не голями....Първоначално написано от eminemfenka
Разсънихте ме..Добре дори и да има сууупер ефект айде кажете сой би си сложил-ама наистина,а не само на думи.евала на този,които може да го направи,аз не бих
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Аз пък бих, но само ако съм сигурна че ще има ефект. Както казаха по-горе защо да ме е гнус от мене?Първоначално написано от UrbanLegend
![]()
Аааайде спрете сее с тези глупости. УРИНА на главатаа -![]()
![]()
![]()
![]()
Какъвто и ефект да има не бих пробвала.. гнуслива съм ;д
Само при мисълта и ...![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Tova e otvratitelno. Da, urinata pomaga za mnogo ne6ta, ama koi 6te trugne da si q slaga NA KOSATA?! 6tom se otdelq ot tqloto, tq O4EVADNO ne mu e nujna.
P.S. Ima predostatu4no maski i balsami, ne si prepikavaite kosite.
Izvinqvam se za kirilicata, na 4ujd kompiutur sum.