.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 169
    WTF
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Леля ми ми го каза това(след като роди косата и започна да опада)...и аз като вас ау,оууу.Та леля започна да го прави един път в седмицата и косата и стана като грива!Непреувеличавам-лъскава,мека и много по-гъста от преди..Тя го беше чула от една акушерка в болницата..
    Смешо,гнусно,но помага!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Трябва да съм доста закъсала,че да стигам до такива крайности.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Повече от фен
    Град
    Видин
    кво ви е гнус .. нали после ще се изкупете ..

Още малко и ще се мажем с лайна
    Best Rappers of All Time:
    1.EMINƎM
    2.Slim shady
    3.Marshall Mathers
    4.That white boy from D12
    5.B-Rabbit

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от ValLoveYa
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Урината лекува безотказно акне до колкото знам и сигурно би била полеза за косата.

Урината е 100% стерилна, това, че е гнусна са само предразсъдъци. Някои хора я пият.
    +
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

ZDRAVEITE ! Ot LI4EN opit moga da vi kaja 4e urinata pomaga na kosata kato q sgystqva. Tq e mn efikasno lekarstvo i za kojni problemi. Az si padam malko gnusliva no se pristra6ih i ima6e deistvie!!!!!!! \/

ZDRAVEITE ! Ot LI4EN opit moga da vi kaja 4e urinata pomaga na kosata kato q sgystqva. Tq e mn efikasno lekarstvo i za kojni problemi. Az si padam malko gnusliva no se pristra6ih i ima6e deistvie!!!!!!! \/

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз бих си сложила,може да пробвам тея дни,пък дано има ефект.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като ви е гнус защо пикаете тогава ?!!
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Много пък знаете в тия маски за коса какво има...
    Слагате си какви ли не глупости дори и да нямат ефект, какво ви пречи да се намажете с нещо отделено от собственото ви тяло?
    Представете си, че това е нещото, което ще ви избави от всичките ви проблеми... няма ли да пробвате?

Майка ми си правише преди няколко месеца такава маска и мога да ви кажа,че наистина има ефект.Косата и от рядка буквално се превърна в гъста....Бляскава,мека,хубав а..Аз се каня от 2 месеца насам да го направя,амаа просто не мога.Пък и майка ми замина за Англия и няма кой да ме подкрепя докато го правя Много съм гнуслива и това не е гнусно,но като си го втълпиш и...А то се втрива в корените и после се измива нали ??
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на Shia
    Има толкова други начини за оправяне на косата,защо този?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Майка ми си правише преди няколко месеца такава маска и мога да ви кажа,че наистина има ефект.Косата и от рядка буквално се превърна в гъста....Бляскава,мека,хубав а..Аз се каня от 2 месеца насам да го направя,амаа просто не мога.Пък и майка ми замина за Англия и няма кой да ме подкрепя докато го правя Много съм гнуслива и това не е гнусно,но като си го втълпиш и...А то се втрива в корените и после се измива нали ??

и как точно се прави маската..и от 1 път ли има ефект?И аз нещо не ми стиска да го направя ама пък като се замисля ако има ефект мога да се прежаля
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Няма написано,че ме гнус !!!
    Сигурно и по-евтино излиза,пикаш си и нямаш проблеми с косата,лесния начин да не харчиш пари или в ситуациите когато нямаш пари ,а искаш качествено подържане.Идилия

Супер фен Аватара на Me4encety
    охх ако си мисля непрекъснато "това ще ти направи косата прекрасна" "това е розово масло" ще се самонавия но с мнооого усилия. ам значи се взима тампон и се втрива в корените на косата(ако се седи такаколко време?) и миеш.колко често и само със сутрешната ли става?

Е сутрешната ти,коагто ти са ти се насъбрали всички боклуци

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да, и аз съм чувала, че помага на косата, също така премахва пърхут. Някой хора направо си правят уринотерапия като я пият , нещо което аз лично не бих направила, но за косата, защо не ?

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Всъщност урината е чиста , все пак излиза от тялото ни ... вие от къде знаете какво ТОЧНО има в маските и прочие.Може и там да има урина и куп други буклуци.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Урината може да е замърсена с бактерии, като ешерихия коли примерно...така, че крие някакъв риск все пак.
    Като се има предвид обаче, че хората пият Кока Кола която се оцветява с буболечки, защо да не използват урина за подхранване на косата ?

Не виждам нищо гнусно все пак си е моя , няма да взема от котката или от кучето на съседите и освен това нали ще се изплакне няма да съхна на слънце примерно , ако има ефект защо не
    "Не" се пише отделно от глаголи !

Град
    in the middle of nowhere
    Е ся тръгнах да си пикая върху косата, щото то нали няма други продукти и масла, па камо ли ще си пускам дълга коса...невър

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

Ти така ли праиш,пикаш си редовно върху косата ??? Отколко време така?

Не знам кой Ви е излъгал,че урината ни е чиста-то и лайното излиза от тялото,ама не мисля,че бий на чистота

Урината, както и кръвта, е огледало за състоянието на нашия организъм, огледало на нашето здраве - физическо и духовно, а и то е следствие от нашия начин на живот, жизнена философия, ако щете. Не случайно лекарите първо искат да изследват кръвта и урината - отворената книга за състоянието на организма.

ФИЛОСОФИЯТА ХОРА

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Лелеее... дайте да започнем да си мажем и лайна на главите!? Що не, ако помагат (:

ПТ: ВИЕ В РЕД ЛИ СТЕ? Това са отпадни води, които тялото не просто изхвърля, а по този начин ни показва, че те не му трябват!!! ЗА богаа може и при някои да "помага", ама замислете се защото хората са измислили всички продукти за глава? Като почнахте от Травитаминола, който е за животни, та до урина стигнахте....

Тривитаминола е поносим,че са чисти витамини там-само масла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си