.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 169
    Нито съм пробвала, нито знам дали помага. (Имам си шампоанче и балсамче ) , но не ми се вярва, тъй като това все пак са отпадните води на организма.

Знам само, че една приятелка много се беше травмирала лятото, когато една нейна съседка я беше помолила да се изпишка в чашка, за да си направи маска ЗА ЛИЦЕ.

"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Другото, за което съм чувала пак от майка /изпитано е/, може да ви прозвучи малко гадно, но и то помага е втриването с тампонче в корените на косата на урина. Знам, че звучи гадно и аз затова и не съм пробвала още, но майка каза, че много помага. Желателно е да се прави с детска урина, защото тя е по-чиста, но може и с друга. Майка ми твърди, че като се втрие в косата не мирише и не е неприятно. Пак уточнявам, че не съм го пробвала още.
    Да. А за по- дълги мигли си втриваш бебешко лайно в миглите.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Лелеее... дайте да започнем да си мажем и лайна на главите!? Що не, ако помагат (:

ПТ: ВИЕ В РЕД ЛИ СТЕ? Това са отпадни води, които тялото не просто изхвърля, а по този начин ни показва, че те не му трябват!!! ЗА богаа може и при някои да "помага", ама замислете се защото хората са измислили всички продукти за глава? Като почнахте от Травитаминола, който е за животни, та до урина стигнахте....

+++++
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Колкото и да помага, какъвто и ефект да има не мисля, че някога ще пробвам

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    Колкото и да помага, какъвто и ефект да има не мисля, че някога ще пробвам
    + милион!
    Ако ще от него да ми стане косата черна, очите - зелени, а мерките 90/60/90!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Кифло,теб като не те е гнус от себе си що не си мажеш лицето с л*йна?!
    Колко малоумно мнение имате ...
    Съгласна съм,че урината е полезна за много неща - доказано е!Помага при изгаряния,порязвания и всякакви рани ... Помага при акне,до колкото знам.Чувала съм,че помага и при жълтеница ...
    И все пак не бих си намазала косата с урина Като искам да ми е дълга ще си купя необходимите препарати и ще ползвам тях.Просто мисълта да си сложа подобно нещо на главата кара стомаха ми да се обръща ... И това не означава,че ме е гнус от мен самата

Супер фен Аватара на Shia
    Ако ти докажат,че акото ти е идеалния заместил на храната и доказано средство за сваляне на килограми,защото е преработено какво ще правиш моме ?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А ти от къде знаеш,че са вредни?!
    Я вземи пробвай пък може и да има ефект

Супер фен Аватара на Shia
    А така давай напред Кифла,бъди себе си

Супер фен Аватара на scrooper
    една съседка си маже лицато с урина. Не знам, явно има ефект, но
    always late but worth the wait!

Град
    София
    Индианките са го правили и косите са им били здрави като конска опашка.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ако ти докажат,че акото ти е идеалния заместил на храната и доказано средство за сваляне на килограми,защото е преработено какво ще правиш моме ?

Олеле това не го казвай дори на майтап ... ще се пуснат безброй много теми " Вярно ли е ?! " .. тука има доста хора, които искат да свалят килограми светкавично

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Не само за растеж, а и против силен косопад. Като го разбрах това не исках и да чуя, но ако продължава да ми пада косата така, много бързо ще си сменя мнението и ще си напикая главата!

Banned Супер фен
    Град
    Varna

Re: Урина за коса?

Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
    Чува ла сьм че урината помага за разтежа на косата....? ако някои е пробвал моля да сподели дали наситина има ефект.... Благодаря предварително

Те и лайната помагат действай!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Само не мога да разбера защо всичко реагирате така тъпо..
    Вярно гнустничко е,ама си има ефект
    Аз не съм пробвала все още,но ако продължава да е все така тънка и зле изглеждаща ...защо не..?!
    .. Имам колежка с ебасииии огромната грива на главата си..е такава коса не сте виждали (гъста,дълга,лъскава...с обем ..и всичкото му каквото се сетите...УНИКАЛНА) ...Като попитах как постига ткв ефект,тя ми каза ...е стоях така в продължение на нз колко време ...... звучеше странно,да..и доста гадно .. ..но като се разрових из нета ,видях колко хора прилагат ткв метод и как няма недоволни...
    От опит глава не боли...

Направо не мога да повярвам, колко хора смятат, че здравата кожа, коса и нокти се постигат отвън, а е не отвътре. Засрамете се.

Ако си падате по писийнга познат също като златен дъжд - признайте си. Гаджетата ви може да са навити.
    ...

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Цитирай Първоначално написано от xxKiFlAxx
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ти така ли праиш,пикаш си редовно върху косата ??? Отколко време така?
    ами да така права и всеки месец поне веднъж
    То верно си била много гнусна.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Само не разбирам защо всички се нахвърлихте върху "Кифла" и започнахте да слагате някакви определения. Всеки си избира с какво да се маже и да не се маже. Щом й върши работа, аз не виждам нищо лошо, гнусно и противно.
    Не бих пробвала на този етап, единствено защото нямам проблеми с косата, но ако нещо й стане, защо пък да не пробвам.
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Аз пък съм чувала, че туркините редовно си обливали косите с урина. бля

Да . Аз лично съм чувал чв помага и ефекта бил много добър и надежден!

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Баси!Никога не бих опитала!Това все пак са отпадъчни вещества как ще помага! При положение,че има толкова мн маски, балсами и стимуланти за коса.....

Продавам скейтборд-15лв

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Започнете да си мажете по косата и ла*на! Полезно е!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    Всъщност урината е чиста , все пак излиза от тялото ни ... вие от къде знаете какво ТОЧНО има в маските и прочие.Може и там да има урина и куп други буклуци.
    Ако е чиста, за какво ще ни е да я изхвърляме от тялото си? Начетох се на подобни необразовани мнения из тая тема...

В урината има токсини! Затова се казва, че човек не трябва да се "стиска" дълго време - защото когато пикочният мехур е препълнен, урината започва да се връща обратно към бъбреците и може да се получи токсично натравяне (и не си измислям това, а съм го чела и ми го е потвърждавал уролог, когато имах проблеми с бъбреците).
    Щом уролозите препоръчват човек да ходи редовно по "малка нужда" - през около 3 часа, значи има причина!

Колкото до урината и козметичните продукти - в доста от тях се съдържа УРЕЯ, която се извлича от урината. Който е по-добре с биологията, знае, че има първична и вторична урея, и чак след това идва урината, която изхвърляме, но не съм сигурна дали в козметичните продукти се слага от първичната или вторичната.
    Например в кремовете-депилатоари (като VEET) също се съдържа урея. За самия VEET не съм сигурна, но имаше една марка, която ползвах преди, на която отзад в съдържанието пишеше "UREA".

Какви сте гнусливи само, а ако знаехте, че в 99% от кремовете, които използвате, се съдържа екстракт от СПЕРМА...

Относно маските с урина - наистина звучи адски гнусно, но ако човек преглътне погнусата за момент и опита, може би наистина действа.
    Аз не съм пробвала подобни козметични методи, но съм чувала за уринотерапията (през устата) и за разни маски с урина, така че изобщо не ме учудва фактът, че урината има ползотворен ефект. Въпреки че ми е странно, предвид това, че е съставена предимно от токсични вещества.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Само не мога да разбера защо всичко реагирате така тъпо..
    Вярно гнустничко е,ама си има ефект
    Аз не съм пробвала все още,но ако продължава да е все така тънка и зле изглеждаща ...защо не..?!
    .. Имам колежка с ебасииии огромната грива на главата си..е такава коса не сте виждали (гъста,дълга,лъскава...с обем ..и всичкото му каквото се сетите...УНИКАЛНА) ...Като попитах как постига ткв ефект,тя ми каза ...е стоях така в продължение на нз колко време ...... звучеше странно,да..и доста гадно .. ..но като се разрових из нета ,видях колко хора прилагат ткв метод и как няма недоволни...
    От опит глава не боли...
    + 1..майка ми го изпробва,и от суха,без блясък,няква супер изтощена и раздърпана косата и стана мекичка,бляскава,дълга,гъс а,и все едно никога не я е третирала с нищо.Не се гнусете толкова...няма да умрете от собствената си урина...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си