- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за коса?
Нито съм пробвала, нито знам дали помага. (Имам си шампоанче и балсамче) , но не ми се вярва, тъй като това все пак са отпадните води на организма.
Знам само, че една приятелка много се беше травмирала лятото, когато една нейна съседка я беше помолила да се изпишка в чашка, за да си направи маска ЗА ЛИЦЕ.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Да. А за по- дълги мигли си втриваш бебешко лайно в миглите.Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Първоначално написано от MegiBoOm
+++++![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ милион!Първоначално написано от divacheee
Ако ще от него да ми стане косата черна, очите - зелени, а мерките 90/60/90!![]()
Кифло,теб като не те е гнус от себе си що не си мажеш лицето с л*йна?!![]()
Колко малоумно мнение имате ...
Съгласна съм,че урината е полезна за много неща - доказано е!Помага при изгаряния,порязвания и всякакви рани ... Помага при акне,до колкото знам.Чувала съм,че помага и при жълтеница ...
И все пак не бих си намазала косата с уринаКато искам да ми е дълга ще си купя необходимите препарати и ще ползвам тях.Просто мисълта да си сложа подобно нещо на главата кара стомаха ми да се обръща ...
И това не означава,че ме е гнус от мен самата
![]()
Ако ти докажат,че акото ти е идеалния заместил на храната и доказано средство за сваляне на килограми,защото е преработено какво ще правиш моме ?
А ти от къде знаеш,че са вредни?!
Я вземи пробвай пък може и да има ефект![]()
една съседка си маже лицато с урина. Не знам, явно има ефект, но![]()
always late but worth the wait!
Индианките са го правили и косите са им били здрави като конска опашка.
Не само за растеж, а и против силен косопад. Като го разбрах това не исках и да чуя, но ако продължава да ми пада косата така, много бързо ще си сменя мнението и ще си напикая главата!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PoRcHeTaTa1
Те и лайната помагатдействай!
Само не мога да разбера защо всичко реагирате така тъпо..
Вярно гнустничко е,ама си има ефект![]()
Аз не съм пробвала все още,но ако продължава да е все така тънка и зле изглеждаща ...защо не..?!
.. Имам колежка с ебасииии огромната грива на главата си..е такава коса не сте виждали (гъста,дълга,лъскава...с обем ..и всичкото му каквото се сетите...УНИКАЛНА) ...Като попитах как постига ткв ефект,тя ми каза ...е стоях така в продължение на нз колко време...... звучеше странно,да..и доста гадно ..
..но като се разрових из нета ,видях колко хора прилагат ткв метод и как няма недоволни...
От опит глава не боли...
Направо не мога да повярвам, колко хора смятат, че здравата кожа, коса и нокти се постигат отвън, а е не отвътре. Засрамете се.
Ако си падате по писийнга познат също като златен дъжд - признайте си. Гаджетата ви може да са навити.
...
Само не разбирам защо всички се нахвърлихте върху "Кифла" и започнахте да слагате някакви определения. Всеки си избира с какво да се маже и да не се маже. Щом й върши работа, аз не виждам нищо лошо, гнусно и противно.
Не бих пробвала на този етап, единствено защото нямам проблеми с косата, но ако нещо й стане, защо пък да не пробвам.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
Аз пък съм чувала, че туркините редовно си обливали косите с урина. бля
Да . Аз лично съм чувал чв помага и ефекта бил много добър и надежден!![]()
Ако е чиста, за какво ще ни е да я изхвърляме от тялото си? Начетох се на подобни необразовани мнения из тая тема...Първоначално написано от slynchicety98
В урината има токсини! Затова се казва, че човек не трябва да се "стиска" дълго време - защото когато пикочният мехур е препълнен, урината започва да се връща обратно към бъбреците и може да се получи токсично натравяне (и не си измислям това, а съм го чела и ми го е потвърждавал уролог, когато имах проблеми с бъбреците).
Щом уролозите препоръчват човек да ходи редовно по "малка нужда" - през около 3 часа, значи има причина!
Колкото до урината и козметичните продукти - в доста от тях се съдържа УРЕЯ, която се извлича от урината. Който е по-добре с биологията, знае, че има първична и вторична урея, и чак след това идва урината, която изхвърляме, но не съм сигурна дали в козметичните продукти се слага от първичната или вторичната.
Например в кремовете-депилатоари (като VEET) също се съдържа урея. За самия VEET не съм сигурна, но имаше една марка, която ползвах преди, на която отзад в съдържанието пишеше "UREA".
Какви сте гнусливи само, а ако знаехте, че в 99% от кремовете, които използвате, се съдържа екстракт от СПЕРМА...
Относно маските с урина - наистина звучи адски гнусно, но ако човек преглътне погнусата за момент и опита, може би наистина действа.
Аз не съм пробвала подобни козметични методи, но съм чувала за уринотерапията (през устата) и за разни маски с урина, така че изобщо не ме учудва фактът, че урината има ползотворен ефект. Въпреки че ми е странно, предвид това, че е съставена предимно от токсични вещества.
+ 1..майка ми го изпробва,и от суха,без блясък,няква супер изтощена и раздърпана косата и стана мекичка,бляскава,дълга,гъс а,и все едно никога не я е третирала с нищо.Не се гнусете толкова...няма да умрете от собствената си урина...Първоначално написано от ELiTyYy
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.