- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за коса?
брей .. свършиха се всички останали продукти, че пикня да си изливате??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Леле немога да повярвам колко хора дори незнаят за лечебните и регенеративни свойства на урината.Просто съм потресена от коментарите...Не пия урина,но ако бях болна или имах рани бих го направила.За косата също мисля да пробвам.
И както каза някой, в много кремове,лекарства се използва урина.Всички момичета обичате да се мажете с червила,а знаете ли от какво се правят?Нефт,бисмут,кръв,органи....
дори рициново масло,което е разхлабително.... Казвате,че не бихте си сложили урина на косата,а примерно маските за коса,които съдържат плацента,не е ли по-гадна изхвърлената плацента от животни да си втривате в косата.. Аз съм гнуслива,но не и от такова нещо.
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
+1Първоначално написано от KristinCavallari
май и преди съм писала в темата, ама нищо
А кремовете като се правят от сперма ? Гнус ви е от собствената ви урина, ама кой знае утре кой ще се изпразни върху вас, с извинение .. Много ми хареса какво написа KristinCavallari, но май го каза малко по-разширено. Всяко момиче се грижи за красотата си и всяка от нас обича да я подчертава. В продуктите които използвате има толкова гнусни неща, за които сигурно не подозирате, но ви е гнус от нещо изхвърлено от вашето тяло..
Засега не бих използвала, но ако се наложи може би .. ще помисля..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нека ако някой е пробвал маската за коса да каже как точно и колко време се седи с нея?
и аз от такива неща полудявам ма чак пък толкова ;ддддПървоначално написано от gret4ety
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Ти да видиш менееПървоначално написано от beachgirl
![]()
![]()
![]()
+ ... вие нормални ли сте бе... тва звучи ужасно....Първоначално написано от xxYOxx
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
да съгласна съм, че е гнусно,гадно ии че чрез урината се изхвърлят непотребните на организма вещества .. но всичките тия кремове, маски ... никой не знае от какво са ... примерно слънчогледа за да се осолява пикаят върху него ама пак си го ядете нали ? пък и в урината са непотребните вещества, които от къде идват ?? като се разгради храната, която сте изяли .. и ви е гнус да си го сложите на главата ... БИЛО ВИ Е В УСТАТА БЕ ХОРА ! иначе и аз не бих го направила .. поне засега
3 думи...
What the fuck ?!?!![]()
Оле, оле, оле ... ти чуваш ли се бе??Първоначално написано от beachgirl
и какво като е било в устата (?!) когато съм го слагала в устата е било вода, а като го "изкарвам" вече е урина, нищо общо няма.
СУПЕР ЗЛЕ!
Всички сте мннн зле!!
Урината е мнннн полезна за косата ..и е полезно да се прави веднъж месечно. Аз го правя и не съм умряла
И Не ме е гнус от мен си...за разлика от вас![]()
а косата мi e мннн хубава :P
Да, а парфюмите ни имат екстракт от животинска пот, особено марковите - така остават по-дълготрайни.Първоначално написано от KristinCavallari
(това НЕ е бъзик, ако се поинтересувате, ще видите)
Всичките тук, които казвате "Че няма ли маски за коса, балсами, и т.н., и т.н." - поинтересувайте се малко от какво точно е съставена козметиката, която употребявате. Моля ви. Да видим после дали няма да останете със смесено впечатление от нещата...
Зад всичките сложно изписани химически наименования и буквички в съдържанията на продуктите, се крият съставки, които, ако знаехте какви са и ако знаехте реално кое какво значи, щяхте да сте много по-погнусени отколкото от идеята за урина в косата ви, повярвайте ми.
По-нагоре писах на тази тема, KristinCavallari също е казала много верни неща... така че - преди да изказвате мнение, подкрепящо козметиката като по-негнусна, се образовайте малко.
СПЕРМА, сперма - в кремовете ви - да, точно в тези кремове, които всички си пляскаме вечер на ръчичките, за да станат по-мекички, и на личицата, за да се махнат издайническите бръчки, и за да се махне акнето, и прочее. (чувствам се като папагал, задето повтарям това във втори пореден свой пост)
хахаха .. Ами аз прочетох всички мнения снощи и реших, че на сутринта ще се изкъпя и ще се полея със сутрешна урина : ))).. Преди малко излезнах от банятаНе знам все още дали ще започне да расте по-бързо(надявам се) , но е много мека и изглежда жива..
Няма смисъл да викате ''иууу,миууу''' или '' ти не си добре'' или тем подобни от сорта!!!!
Към всички, които искат да го направят.. вижте какво направих аз
значи:
1. като станах се изпишках в 1 чашка ии влезнах да се къпя..
понамокрих си малко косата с вода(да е само леко влажна) и си бях приготвила 2 памучета .. разделих си косата на 2 пласта и с едното памуче топках в чашката и си мацах по корените на косата .. (същото и с втория пласт) .. остана ми малко и си я излях директно на косата.. след това си защипах косата с една шнола голяма и се къпах (лице . тяло) ,, 0ставих косата за накрая да постои малко..
дойде време да я пусна . пуснах я изплакнах я (мога да ви гарантирам. че не миришеше неезнам дали моята урина не мирише, но не миришеше и беше топличка.) .. след като я изплакнах се измих хубаво със шампоан и си направих една маска , която имам от магазина.. (вашите любими с екстракт от сперма :ДД:Д:Д)
После излезнах от банята сресах се и си сложих в корените Себорал Форте и Хининова вода.. и дано да има ефект (за разтежа) .. сега докато пиша си пипам косата и е супер мекаааааа не мога да си отделя ръката от нея// и е няква такава лъскава с блясъкк... ооо супер е това с урината.. честичко ще си го правя, когато не ме мързи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Детската урина и по-точно бебешката са по-полезни за косата, тъй като дечицата не ядат много боклуци. Да си призная аз също малко се погнусявам като чуя или прочета за урина в/у коса. Вярно че си е наше и е седяло в нашите организми, но все пак.
Humans need fantasy to be human.
аа ти сигурна ли си, че е точно от урината ?? ти изброи 50 неща дето си си сложила ;дд
Ако става въпрос за мен..
120% сигурна съм, че е от урината.. винаги си слагам тези ''50 неща'' в/у косата , но няма същия ефект!!
Този път ги сложих, за аромат и все пак да измия урината.. все пак на кой би му било приятно да си остане опикан..![]()
просто perfff...![]()
на никой ;дд
много е хубаво.. а и винаги съм искала дълга к0са![]()
Мисля,че ще повърна![]()
![]()
окейй![]()
![]()
![]()
![]()
Но продължаваш да спамиш темата ,аПървоначално написано от britzy
![]()
Изразявам мнение,дишай.
щом ще повръщаш сигурно урината ти е доста гнусна?!?!
ДА не е с парченца?![]()
Първоначално написано от ronkaBarabonka123
Ей тука вече ще повърна .... много си зле честно![]()