.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 169
    мисля, че си личи че се бъзикам

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Изразявам мнение,дишай.
    Еми не нямам против да изразиш мнение,но не и да го повториш 1000 пъти,на теб ти е противно , на други не е... и точка...
    Обичам Калоян завинагиии !!!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Мн ясно ,че е с парченца-ти кво? даже има и съсиреци -ммм Зекси

ПП-това,че някой не споделя мнението ти не значи ,че трябва да ръсиш некви простотии-порасни
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

^ Много ме веселиш с изказванията си Не става въпрос да споделяш мойто мнение,а да не пишеш глупости,обсъждаме уринотерапията,а ти само повтарящ,че ще повърнеш. Еми направи го,за да ти олекне

Град
    Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    ^ Много ме веселиш с изказванията си Не става въпрос да споделяш мойто мнение,а да не пишеш глупости,обсъждаме уринотерапията,а ти само повтарящ,че ще повърнеш. Еми направи го,за да ти олекне
    ПП-беше за онази другата-към теб нищо лошо нЕмам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от monotonous
    Всичките тук, които казвате "Че няма ли маски за коса, балсами, и т.н., и т.н." - поинтересувайте се малко от какво точно е съставена козметиката, която употребявате. Моля ви. Да видим после дали няма да останете със смесено впечатление от нещата...
    Зад всичките сложно изписани химически наименования и буквички в съдържанията на продуктите, се крият съставки, които, ако знаехте какви са и ако знаехте реално кое какво значи, щяхте да сте много по-погнусени отколкото от идеята за урина в косата ви, повярвайте ми.
    Аз съм една от малкото, които чете първо съставките на всеки един продукт, който купувам и после описанието му ..

Направих си труда да погледна и състава на "чудодейната" урина:
    карбамид (20 - 35 g.) - поради високото си съдържание на азот, се използва за азотните торове;
    кетонни тела (<3g.) - група от три водноразтворими вещества (бета-оксимаслена киселина, ацетоцетна киселина и ацетон), които се образуват при разграждането на мастните киселини в черния дроб и бъбреците.
    аминокиселини (1 - 3 g.) - градивни елементи на белтъците в човешкото тяло;
    (останалите съставки не съм ги включила защото са в още по - малки грамажи)
    и да не кажете, че си измислям информацията съм я взела от:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%...B8%D0%BD%D0%B0

От какво е съставена косата? Основният й компонент е кератинът!

Химичният й състав: интересува ни само азотът, който е не повече от 20% (от различните статии варираше там някъде)

извод: нито една съставка от урината не е в достатъчно стабилно количество, за да направи чудо с косата!!

+ това съм чела, че локалното приложение на кератин или аминокиселини върху косата е краткотрайно и безмислено ..

сега очкавам и отговори от сорта на: "урината може и да се пие" .. тогава вече наистина няма да коментирам, а само ще кажа, че по същата логика пийте/яжте всичко, което се изхвърля от тялото, за да не се губи!!

заключение: Не пиша в безценната ви тема с цел да се заяждам!! Аз също от баби/лели и т.н. съм чувала, че урината на малките деца е полезна за много неща, но отказвам да повярвам, че върши някаква работа за косата!! А и ако наистина правеше чудеса нямаше да има човек на земята, който да няма гъста,здрава, пълна с обем и блясък коса!!

Град
    Where Nobody Knows
    Трябва да сте безкрааааааааааааааааайно тъпи, ако вярвате, че в червилата слагали кръв и органи... както се изразиха по-горе.
    Първо - урината е полезна при някои болести и много хора я пият, но преди това я ПРЕВАРЯВАТ. Какво си въобразявате? Че като станете сутрин, изпикаете се в чашка и си изпиете урината ще сте здрави и корави? WTF? Я се осъзнайте малко!
    Все пак с нея се изхвърлят токсините от организма, нали за това препоръчват хората да се пие повече вода...
    Нали като пиете антибиотици и после ви мирише урината на хапчета и т.н. Как ще си го слагате това нещо върху главата не ми е ясно

А в парфюмите НЯМА никакъв "екстракт от животинска пот" Това звучи абсурдно... представям си как група хора гонят котки и кучета да им събират потта от козината.. плюс това те животните не се потят като хората. Лятото в най-голямата жега, що не съм видяла да тече вода от котките ми Ако в някой парфюм има такъв "екстракт", то тогава трябва да струва хиляди...
    В кремовете НЯМА сперма. Тия дето правят кремовете и маските ми е много интересно как точно я добиват тая сперма.
    В червилата е безумно просто да има нефт, кръв и органи. Тая кръв нали се съсирва? А органите падат ей така от небето сигурно...
    Съгласна съм само за плацентата в маските за коса, но това си е изключение. И без това тия маски са скъпи и не се срещат чак толкова често.
    Много се смях като четох, че слънчогледа го препикавали, за да се осоли И аз като бях малка ми казаха, че мишки препикават слънчогледа и като попаднехме на жълта семка крещяхме "миши препикано" и я хвърляхме веднага. Нали осъзнавате, че това са пълни глупости

Ако наистина вярвате, че в козметичните продукти се слагат от тия гореизписаните неща ... Нали знаете, живеем в 21 век, ВСИЧКО Е ХИМИЯ! Едно време може да са си слагали мас и керемида вместо червило, слагайте и вие, нали е натурално и природно...
    Какво си въобразявате не мога да разбера... Дори и минералната вода вече не е минерална. Месото, което ядем не е месо. Схващате ли накъде бия?

И все пак ако някой реши да си слага урина на косата, поне да я превари преди това.
    seem too close to be losin touch
    by givin in what am i givin up
    am i losin way too much..

I ♥ machoka Супер фен
    Какво се обесняваш,не ми е ясно? Като не ти харесва темата не пиши,разбираш ли на къде бия? Не съм казала че има кръв,органи и тем подобни глупости в кремовете,но сперма със сигурност има.Като не искаш няма да се мацаш с урина и толкова...големи обяснения,голямо нещо.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Кви хора сте тука беее

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    На някои хора им хлопат дъските

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    На някои хора им хлопат дъските
    и на теб примерно
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    ..в близката далечина..
    ХАХА, грешиш

I ♥ machoka Супер фен
    Тебе господ те е сгрешил,ама айде..

'' Момичета,някой пробвал ли е с урина? От баба ми знам,че навремето са я използвали за рани и други подобни, заради заздравителните и функции. Имала страхотен ефект и като маска за коса...Всички сме чували за бабината маска "газ,мас и урина" Very Happy Да си призная преодолях погнусата и няколко пъти съм слагала....ефекта е поразителен и моментален. Изчезна омазняването,косата ми се сгъсти и потъмня, и има обем, за който преди само мечтаех...
    Знам, че звучи...странно, но наистина я препоръчвам. Ако някой все пак се престраши - успех! '' www.tialoto.bg
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    ..в близката далечина..
    Ти като не си ме виждала нямаш право да го твърдиш

I ♥ machoka Супер фен
    Щом смяташ така,ок не нми се занимава с теб...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Град
    ..в близката далечина..
    Да не мислиш, че на мен ми се занимава. Айде чао

Град
    Where Nobody Knows
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Тебе господ те е сгрешил,ама айде..
    Ти пък какво се възпаляваш? Май не си прочела цялата тема, а?
    Ако искаш пий боза да ти пораснат гърди, играй баскетбол да станеш висока, слагай си урина на косата да ти става мека и бляскава... Ти си решаваш, ама поне не се дразни с другите без причина.
    seem too close to be losin touch
    by givin in what am i givin up
    am i losin way too much..

Град
    Споделих на майка ми и тя каза"Ти само тази глупост не си пробвала все още-колкото и "полезна да е урината "

I ♥ machoka Супер фен
    ха-ха..ще правя каквото искам не ми казвай с кой да се дразня и с кой не...
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И все пак който иска ще си слага конска тор на главата, който не иска - няма да го прави. Темата просто дава информация за това, че урината до някаква степен е полезна за косата, всеки решава за себе си дали ще си я сложи, няма нужда да повръщате, още по-малко пък да спорите...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

HolyRollerNovocaine ,
    Прочети където искаш,че в червилата слагат нефт,щом не вярваш!
    И .. Немога да повярвам за изказването ти за потта на животните как си представяш някой да тича цял ден след кучета и котки да им събира потта Първо те не се потят така както си представяш,а само на нежните части..и второ кучетата и котките са едни от малкото животни,които използват за опити,трансплантации и дори органите им след клане Но ти и на това се чудеше дали органите падали от небето.. Както слагат плацента,така и друго,плацентата не е ли орган също?

Проф. Неумивакин: „Главното действие на урината се заключава в следното. Преди всичко тя представлява структурирана вода, в която е закодирана дълговременна информационна памет. Попадайки в организма, такава вода благодарение на химическите си реакции съдържа цялата информация за състоянието на човека, в това число и за неговите заболявания.
    Следвайки логиката на този световноизвестен учен медик, можем да кажем, че урината е отличен, балансиран по състав ХРАНИТЕЛЕН ПРОДУКТ. В същото време е и уникално ВЪЗСТАНОВИТЕЛНО средство и представлява букет от хормони, регулиращи всички жизненоважни функции на организма, тоест е едно прекрасно ХОРМОНАЛНО ЛЕКАРСТВО, но без странични ефекти. Ще добавим:
    тя притежава уникални БАКТЕРИЦИДНИ свойства, познати и на нашите баби за обеззаразяване и епитализиране на пресните рани, ПИКОЧОГОННО действие, ФЕРМЕНТЕН ефект, ИМУНЕН ефект/ ПОДМЛАДЯВАЩ ефект и захранва ЕНЕРГИЙНО организма.
    Казано иначе, всичко непотребно от организма, което влиза в устата с храната и водата, се задържа м се изхвърля по канален ред от дебелото черво, а онова, което е нужно на организма, се всмуква, резорбира и отива в кръвта. Ето как започва кръговратът на очистването с урина.
    Урината е резултат от огромната работа на цялата отделителна система на човека, представляваща най-сложна физико-химична лаборатория. Ако погледнем формулата на урината, то като цяло тя напомня добро укрепително средство. В норма тя съдържа около 200 вещества. Това са микроелементи - калций, натрий, калий, фосфор, желязо; аминокиселини - глутаминова, аспарагинова/ таурин, пронмн, глицин, метионин и т.н. това е комплекс от витамини -група В, аскорбинова, гипурова киселина; хормони, тоест вещества, без които е невъзможен нормалният окислително-вьзстановите-лен процес. Урината е вещество с голямо количество свободни електрони, които, встъпвайки в химическа реакция, усилват енергийните процеси. В урината е намерен ферментьт урокиназа, улесняващ притока на кръв към сърцето, напомнящ действието на нитроглицерина и разтварящ кръвните съсиреци /тромби/..."
    Необходимо е добре да запомним, че урината се образува от кръвта, от нейната плазма. Оттук следва важно заключение: урината е такава, каквато е и кръвта.

http://www.yoga108.info/inspiration/amaroli2.html
    Още инфо........

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Урината лекува безотказно акне до колкото знам и сигурно би била полеза за косата.

Урината е 100% стерилна, това, че е гнусна са само предразсъдъци. Някои хора я пият.
    +
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

мога да кажа че просто урината е недооценена
    • God is a D J •

Фен Аватара на shupishup
    Град
    sofia
    aww,aww too much information !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си