- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Урина за коса?
А да не говорим за въпроса "как я добиват тая сперма"... направо ще ме убие този/тази потребител/ка.Първоначално написано от KristinCavallari
Ами как? Как се добива сперма за ин-витро? Така се добива и за козметични нужди.
А ако в червилата не слагаха нефт, защо като се развали едно червило, му казваме "гранясало" (за справка - така се казва, когато се развали нещо от сорта на олио или маргарин, а ако не знаете, да ви светна, че в маргарина също се слагат извлеци от нефт - ДА!)???
Мога само да му/й кажа да иде да се образова малко относно това какво се слага в нещата, които използваме.
Аз например имах едно лекарство за афти, в което имаше екстракт от телешки черен дроб.
Като цяло в медицината и козметиката се използват много подобни съставки.
KristinCavallari, само с едно нещо в твоето мнение не съм съгласна - не всички животни се потят само по нежните части - виждала ли си кон след състезание, и изобщо след тичане? Неслучайно има израз "изпотих се като кон".
Иначе си супер права, ама то това да се опиташ да научиш човек, който не иска да поеме знания, е чиста загуба на време![]()
П.П. : Извинявай, чак сега видях, че говориш конкретно за кучета и котки.
Аз лично съм го пробвала и мога да твърда че помага!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От зор да ви порасне косата, се мажете с хиляди глупости и после "ама косата ми започна да пада","имаше противодействие"...спрете се и имайте търпение!
Толкова много маски за коса има. И масла. И ампули. Че и тривитаминол. Пък даже и екстеншъни, ако толкова не ви се чака. Ама урината трябва да се изхвърли от тялото, не да се льосне на главата... Това, че косата расте при подобна процедура не знам кой болен мозък го е установил.
Някой е рещил да се изгаври с тебе, не му се връзвай на глупостите.
Az pak moga da kaja che sam probvala i nqma nishto gnysno,imah problem s kosopada i rasteja na kosata edna priqtelka mi kaza che e probvala i kosata i besh porasnala dosta i reshih che i az shte probvam.Za 4 meseca kosata mi porasna s edna pedq i se zazdravi mnogo i ne sqtam che bakanata s himiq kozmetika pomaga ako imash silna i zdrava kosa da no ako si se rodila s slaba i tanka kosa po dobre ot naturalnoto nqma i ako si si pomognala da si onishtojish sama kosata s boi i tupirane nqma losho da opitash vsichko.Opredeleno pomaga i to mnogo
още малко и л.......а ще си слагат на косите, има толкова домашни маски и билки за коса с които ще имате много хубава и здрава коса, не си правете експерименти на косите си защото ще дойде време и ще съжалите
Да може някой да е пробвал,но това ще е било много отдавна...все пак сме 21 век ;ддд има много други продукти,които да използваме и да има същия ефект![]()
Пробвай го уникално е! 100% това е един по- стилен начин в грижата за твоят растеж. Дано приемеш мнението ми на сериозно!
Урина?? Лол о.о не бих пробвала в никакъв случай .. предпочитам да използвам тривитаминол хД
100% ви давам гаранция да го пробвате и вие, откакто си пикая на косата вссеки ден съм като чичко тревичко
Все пак да дам отговор на въпроса на темата. Лично съм виждал ефекта върху един познат - имаше за няколко месеца или година (не съм сигурен за периода, но надали повече от 2 год.) - черна като катран коса - нито един бял косъм, гъста и лъскава, като на 20 годишен, а беше на 50. И тогава ми каза, че си е направил косата така с урина. Дали помага - определено, но за млади хора - не мисля, че ще има ефект.