.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 169 от общо 169
    Цитирай Първоначално написано от KristinCavallari
    HolyRollerNovocaine ,
    Прочети където искаш,че в червилата слагат нефт,щом не вярваш!
    И .. Немога да повярвам за изказването ти за потта на животните как си представяш някой да тича цял ден след кучета и котки да им събира потта Първо те не се потят така както си представяш,а само на нежните части..и второ кучетата и котките са едни от малкото животни,които използват за опити,трансплантации и дори органите им след клане Но ти и на това се чудеше дали органите падали от небето.. Както слагат плацента,така и друго,плацентата не е ли орган също?
    А да не говорим за въпроса "как я добиват тая сперма"... направо ще ме убие този/тази потребител/ка.
    Ами как? Как се добива сперма за ин-витро? Така се добива и за козметични нужди.
    А ако в червилата не слагаха нефт, защо като се развали едно червило, му казваме "гранясало" (за справка - така се казва, когато се развали нещо от сорта на олио или маргарин, а ако не знаете, да ви светна, че в маргарина също се слагат извлеци от нефт - ДА!)???

Мога само да му/й кажа да иде да се образова малко относно това какво се слага в нещата, които използваме.
    Аз например имах едно лекарство за афти, в което имаше екстракт от телешки черен дроб.
    Като цяло в медицината и козметиката се използват много подобни съставки.

KristinCavallari, само с едно нещо в твоето мнение не съм съгласна - не всички животни се потят само по нежните части - виждала ли си кон след състезание, и изобщо след тичане? Неслучайно има израз "изпотих се като кон".
    Иначе си супер права, ама то това да се опиташ да научиш човек, който не иска да поеме знания, е чиста загуба на време

П.П. : Извинявай, чак сега видях, че говориш конкретно за кучета и котки.

m0nchi
    Guest
    Аз лично съм го пробвала и мога да твърда че помага!

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от PoRcHeTaTa1 Виж мнението
    Чува ла сьм че урината помага за разтежа на косата....? ако някои е пробвал моля да сподели дали наситина има ефект.... Благодаря предварително
    БЛЯК ОМГ!

Цитирай Първоначално написано от m0nchi Виж мнението
    Аз лично съм го пробвала и мога да твърда че помага!
    Бляккккккк!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TrollFaace
    HXHAXHAHXHAHXAHXHAHXHAXHAHXHAHXHAHX

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    От зор да ви порасне косата, се мажете с хиляди глупости и после "ама косата ми започна да пада","имаше противодействие"...спрете се и имайте търпение!

Толкова много маски за коса има. И масла. И ампули. Че и тривитаминол. Пък даже и екстеншъни, ако толкова не ви се чака. Ама урината трябва да се изхвърли от тялото, не да се льосне на главата... Това, че косата расте при подобна процедура не знам кой болен мозък го е установил.

Някой е рещил да се изгаври с тебе, не му се връзвай на глупостите.

ОМГ някой хора наистина няма кво да праят :Д

pokahontas_89
    Guest
    Az pak moga da kaja che sam probvala i nqma nishto gnysno,imah problem s kosopada i rasteja na kosata edna priqtelka mi kaza che e probvala i kosata i besh porasnala dosta i reshih che i az shte probvam.Za 4 meseca kosata mi porasna s edna pedq i se zazdravi mnogo i ne sqtam che bakanata s himiq kozmetika pomaga ako imash silna i zdrava kosa da no ako si se rodila s slaba i tanka kosa po dobre ot naturalnoto nqma i ako si si pomognala da si onishtojish sama kosata s boi i tupirane nqma losho da opitash vsichko.Opredeleno pomaga i to mnogo

Мега фен Аватара на baby_baby
    100% не върши никва работа гнусно е

още малко и л.......а ще си слагат на косите, има толкова домашни маски и билки за коса с които ще имате много хубава и здрава коса, не си правете експерименти на косите си защото ще дойде време и ще съжалите

Да може някой да е пробвал,но това ще е било много отдавна...все пак сме 21 век ;ддд има много други продукти,които да използваме и да има същия ефект

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Пробвай го уникално е! 100% това е един по- стилен начин в грижата за твоят растеж. Дано приемеш мнението ми на сериозно!

Това не е сериозно просто.

Урина?? Лол о.о не бих пробвала в никакъв случай .. предпочитам да използвам тривитаминол хД

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    100% не върши никва работа
    100% гаранция дават тези, които са изпробвали нещо

Мега фен Аватара на LoadRunner
    100% ви давам гаранция да го пробвате и вие, откакто си пикая на косата вссеки ден съм като чичко тревичко

petu_service
    Guest

DA

Все пак да дам отговор на въпроса на темата. Лично съм виждал ефекта върху един познат - имаше за няколко месеца или година (не съм сигурен за периода, но надали повече от 2 год.) - черна като катран коса - нито един бял косъм, гъста и лъскава, като на 20 годишен, а беше на 50. И тогава ми каза, че си е направил косата така с урина. Дали помага - определено, но за млади хора - не мисля, че ще има ефект.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си