- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуален живот
Може би има много такива теми но поне аз не намерих .. такаа да започвам на право .. запознах се със едно момче преди около месец .. само дето нещо не ми допадна .. не че не е хубав де .. ии след което ме пита. . дали искам да правя секс със него .. незнам стана ми ацки кофти и му пуснах .. след което на другия ден ме пита дали искам пак да го правимм и му отказах .. секи ден едно и също ме пита и вече ми писна .. правила съм го със него поне 10 пъти за тоя месецзнам че е адски смешно .. не ме възбужда супер много .. как да му кажаа да ме остави
.....
Ти устя нямаш ли? Ако нямаш му напиши на едно лисче.Ако не можеш да пишеш му покажи с жестове.Ако и това не стане до края на живота си ще се еб*еш,сорка
Ти мазохист ли си или нимфоманка ? За какво изощо се чукащ с някой ,които не те възбужда???? Толкова ли си тъпа ??? Кажи му в дерекно ,че не можеш да се чукаш с него повече ,не те кефи и толкова ?? Човека да не е екстрасенс да се сети ,че не го харесваш след като се чукаш с него ?! Или го правиш от съжаление ,което малко ме съмнява ... Сигурно си няква пикла с разгонени хормони?!Първоначално написано от iw0na
sleda ot lubovta
имам решение на проблема ти, лесно е всъщност - спри да бъдеш шибан идиот
към авторката: ти си една тъпа недоебана курва!Първоначално написано от winterfresh4o
не съм нито недоебана курва нито неква малка пикла .. правя го от съжаление ..![]()
![]()
![]()
![]()
БАХТИ ТЪПАТА ПУТКА![]()
![]()
![]()
абее момиче опрейй се бе !!..мале разби ме от съжеление да се ч***ш сс някойй , който дори не те възбужда ?!?!
Опрейй се малко !!
![]()
ох, защо не се сетих по-рано. тогава имам въпрос към тебе - ще ми лапнеш ли пишката? ударих си пръстчетоПървоначално написано от iw0na
![]()
оле горкичкия спокойно всичко ще лапне ;]] щом е от съжалениеПървоначално написано от gandalfepi4
Hostis Honori Invidia
ОТ СЪЖАЛЕНИЕЕ ??!!Първоначално написано от iw0na
ОМГ ти ме уби на място. Дали ще си ти или някоя друга е без значение, та да го правиш от съжаление .. Божее стегни се малко! Ако правиш секс със всеки втори, само от съжаление не ми се мисли просто
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Извън подигравателния тон на останалите, мисля че авторката изпитва угризение на съвестта. Вероятно е подлъгала момчето, не е била съвсем безразлична, а когато е разбрала, че това не е ТОЙ, се чуди как да скъса с него.
От друга страна, самият израз "правя го от съжаление", не само, че не описва реалните мотиви за парадоксалното поведение на момичето, но е нещо като словесно харакири. Всъщност, за мен говори, че достойнството е някъде около нулата.
Съветът ми е да застанеш очи в очи с кашата, която си забъркала и през сълзи и сополи да се извиниш на момчето за това, че си се подиграла(вероятно) с чувствата му. Моментът ще бъде изключително неприятен и тежък, ако имаш съвест(мисля че имаш) и ще го запомниш много добре. Така че едва ли ще се вкараш повече в такава ситуация.
Ти се смееш, ама то това пак не праща топката в твоето поле, че някой да ти помогне...Първоначално написано от iw0na
общо зето си състрадателна, тъпа и лека... !![]()
![]()
+1 !Първоначално написано от FunkyBoy
![]()
тъйй като те гледаам ! Всеки ще те мине с номера ,че нещо му има !
![]()
Аз на туй му казвам сексуален проблем, не живот.![]()
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
ебати секса правите тебе като не те възбужда, а той идва и те пита..все едно сте на лафката за вафли ама вместо може ли едно сокче, може ли една свирка![]()
По темата..не се чувствай виновна (мисля, че е по-точна дума понеже не мога да схвана за какво пък го съжаляваш-той си получава секс и май ти си тая, която е за съжаление) ..нали знаеш и в магазина като вземеш нещо, после можеш да го върнеш![]()
Че ти от съжеление може да се наебеш ии с някой дядо по тая логика ..
Не те възбужда, а си се ебала с него към 10 пъти че и за 1 месец, щото не те възбужда нали?
Божее .. В крайна сметка не него трябва да съжеляваш а самата себе си ..![]()
Бургас
![]()
ако нямаш уста можеш да изпозлваш знаци наи подходящ е този![]()
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Изтепа рибата с таз' тема.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
+1Първоначално написано от guinessgirl
Просто аз
не, не .. ти си болен мозък!! кажи му, че не искаш вече да превите секс![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!